Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

Andoras kapteinis iesaistās Twitter diskusijā ar latviešiem

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Andoras kapteinis iesaistās Twitter diskusijā ar latviešiem
Andris Vaņins un Ildefonss Lima. Foto: Nora Krevņeva-Baibakova

Andoras futbola izlases kapteinis Ildefonss Lima iesaistījies Twitter diskusijā ar latviešu faniem, tostarp viņš apsprieda spļaušanas incidentu ar Valēriju Šabalu.

40 gadus vecais Ildefonss Lima karjeras laikā piecas reizes kļuvis par Andoras čempionu, tāpat viņš spēlējis ārzemēs – Šveices Superlīgā, Itālijas B un C sērijās. Pēdējo gadu laikā Limam un visai Andoras izlasei bieži krutojušies ceļi ar Latvijas valstsvienību, tāpēc viņš iemantojis sliktu slavu.

Diskusijas laikā bijušais Latvijas izlases spēlētājs Jurijs Žigajevs aicināja vairākus cilvēkus nosaukt futbolistus, kuri, pēc viņu domām, bijuši pārvērtēti, pretīgi vai vienkārši slikti spēlētāji. Aktieris Kristians Kareļins savā sarakstā iekļāva Limu, kurš sākumā par to pasmējās, bet vēlāk atzina, ka valstij ar 32 tūkstošiem iedzīvotāju nav viegli cīnīties pret valstīm, kurās dzīvo miljoni.

Nesenākā tikšanās starp Latviju un Andoru notika 2018. gada 19. novembrī. Toreiz nevienai no komandām gūt vārtus neizdevās. Latvija no 38. minūtes spēlēja mazākumā, jo uzbrucējs Valērijs Šabala it kā nesavaldījās un uzspļāva Limam. Andoras kapteinis arī tagad uzsver, ka spļāviens bija, tāpēc sarkanā kartīte bija pelnīta. Savukārt Šabala sarunās paudis, ka nav spļāvis virsū Limam.

Žigajeva sāktajā diskusijā iesaistījās arī Kaspars Gorkšs, bijušais Latvijas izlases kapteinis un bijušais Latvijas Futbola federācijas prezidents, kurš nosauca savus ekstravagantākos komandas biedrus.

  +2 [+] [-]

, 2020-04-07 16:41, pirms 4 gadiem
Janosauc tris, bet raksta ielikts tikai Gorksa nr 3....vertigs raksts

     [+] [-]

, 2020-04-07 16:59, pirms 4 gadiem
Kareļins vispār no futbola neko nesaprot, kaut ko spriedelē pēc vienas redzētas spēles. Labāk lai praktizējas aktiermākslā.

  -1 [+] [-]

, 2020-04-08 00:29, pirms 4 gadiem
M8archa rakstīja: Kareļins vispār no futbola neko nesaprot, kaut ko spriedelē pēc vienas redzētas spēles. Labāk lai praktizējas aktiermākslā.
Kareļins, ļoti iespējams, no futbola saprot vairāk nekā Tu. Pats biju pārsteigts par to, ka aktieris var būt tik informēts un zinošs futbola lauciņā. Arī viņa tops ļoti objektīvs. Es gan Materazzi vietā ieliktu Pepi.

     [+] [-]

, 2020-04-08 23:51, pirms 4 gadiem
yankeezulu rakstīja: Kareļins, ļoti iespējams, no futbola saprot vairāk nekā Tu. Pats biju pārsteigts par to, ka aktieris var būt tik informēts un zinošs futbola lauciņā. Arī viņa tops ļoti objektīvs. Es gan Materazzi vietā ieliktu Pepi.
Materazzi ir nopelnījis par sitienu Zidānam

  +1 [+] [-]

, 2020-04-09 12:19, pirms 4 gadiem
yankeezulu rakstīja: Kareļins, ļoti iespējams, no futbola saprot vairāk nekā Tu. Pats biju pārsteigts par to, ka aktieris var būt tik informēts un zinošs futbola lauciņā. Arī viņa tops ļoti objektīvs. Es gan Materazzi vietā ieliktu Pepi.
Protams, protams. Tukšas runas.

     [+] [-]

, 2020-04-10 11:48, pirms 4 gadiem
Pasniegts tādā veidā, it kā diskusijā iesaistītos pats Mesija (ne Mesi).