Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Rangers" otrais rezultatīvākais hokejists Kraiders spēlēs arī šā gada pasaules čempionātā

Agris Suveizda

"Rangers" otrais rezultatīvākais hokejists Kraiders spēlēs arī šā gada pasaules čempionātā
Kriss Kraiders pret Ronaldu Ķēniņu. Foto: Reuters/Scanpix

Ņujorkas "Rangers" ar 78 punktiem 82 spēlēs Austrumu konferencē palika 12. vietuā un jau ir pabeigusi Nacionālās hokeja līgas sezonu. Amerikāņu spēlētāji Kriss Kraiders un Breidijs Šejs gan ir piekrituši doties palīgā ASV izlasei pasaules čempionātā Slovākijā, vēsta New York Post žurnālists Lerijs Brukss.

27 gadus vecais Kriss Kraiders 79 spēlēs sakrāja 52 (28+24) punktus un bija otrais rezultatīvākais spēlētājs komandā. Viņam šis būs ceturtais pasaules čempionāts – uzbrucējs spēlējis arī 2010., 2011. un 2018. gadā, iepriekšējā pavasarī vienu ripu iemetot arī Latvijai un palīdzot izcīnīt bronzu. Kraiders ar desmit (4+6) punktiem desmit spēlēs bija trešais rezultatīvākais ASV izlasē. Tikmēr 25 gadus vecajam aizsargam Breidijam Šejam, kurš 78 spēlēs nopelnīja 25 (8+17) punktus un negatīvu lietderību -4, šis būs trešais čempionāts četros gados. Šogad ASV spēlēs vienā apakšgrupā ar Kanādu, Somiju, Vāciju, Slovākiju, Dāniju, Franciju un Lielbritāniju.

Rezultatīvākais spēlētājs "Rangers" rindās bija Mika Zibanedžads, kurš 82 spēlēs sakrāja 74 (30+44) punktus. Pirms gada Zibanedžads debitēja pasaules čempionātā un palīdzēja Zviedrijai izcīnīt zeltu, ar 11 (6+5) punktiem būdams otrais rezultatīvākais izlasē. Par dalību šajā čempionātā 25 gadus vecais uzbrucējs pagaidām gan nav drošs. Cits "Rangers" zviedru uzbrucējs Jespers Fasts pasaules čempionātā vēl nav debitējis un acīmredzot to nedarīs arī šogad. Viņam ir veikta operācija salauztajam īkšķim, kuram ir arī saplēstas saites. Atlabšana ilgs sešas nedēļas.

19 gadus vecais centrs Filips Hitils, kurš 2017. gadā tika draftēts ar 21. numuru un kurš pirms gada debitēja pasaules čempionātā, ir saņēmis piedāvājumu spēlēt Čehijas izlasē arī šajā pavasarī. Nacionālajā hokeja līgā Hitils 75 spēlēs tika pie 23 (11+12) punktiem. Savukārt bulgāru izcelsmes vārtsargs Aleksandars Georgijevs varētu saņemt zvanu no Krievijas izlases. Viņam šajā sezonā 33 spēles, vidēji 2,91 ielaista ripa un 91,4% atvairītu metienu.

     [+] [-]

, 2019-04-07 22:24, pirms 5 gadiem
Baigo bildi ielikuši.