Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Jasikēvičs: "Ir klubi, kuros īpašnieki paši būvē komandas sastāvu"

Andrejs Siliņš

Jasikēvičs: "Ir klubi, kuros īpašnieki paši būvē komandas sastāvu"
Šarūns Jasikēvičs
Foto: TASS / Scanpix

"Ir tādi klubi, kuros īpašnieki paši būvē komandas sastāvu. Viņi paraksta līgumus ar spēlētājiem tikai tāpēc, lai parādītu, cik varens ir viņu klubs un cik lielus līgumus spēj dot. Mums, treneriem, svarīgākais ir brīvība strādāt. "Žalgiris" man to nodrošina," pēc sezonas beigām ULEB Eirolīgā sacīja Kauņas "Žalgira" galvenais treneris Šarūns Jasikēvičs.

"Pametīšu "Žalgiri" tikai tādas komandas dēļ, kas man ļaus strādāt ar tādiem pašiem vai labākiem nosacījumiem, kādi man ir Kauņā. Apsvērtu piedāvājumus tikai no komandām, kas cīnās par augstākajiem mērķiem," par savu nākotni galvenā trenera profesijā sacīja Jasikēvičs.

"Aizvadītā gada laikā man bija sarunas ar vairākām komandām. Drīz jūs sapratīsiet katra filozofiju. Ir tādi klubi, kuros īpašnieki paši būvē komandas sastāvu. Viņi paraksta līgumus ar spēlētājiem tikai tāpēc, lai parādītu, cik varens ir viņu klubs un cik lielus līgumus spēj dot. Mums, treneriem, svarīgākais ir brīvība strādāt. "Žalgiris" man to nodrošina. Šeit jūtos mīlēts," turpināja treneris.

"Tie ir galvenie iemesli, kāpēc izmisīgi nemeklēju citas darba iespējas. Strādājot "Žalgirī", jūtu prieku. Mainītu savu darba vietu tikai tad, ja būtu tādi pasi darba apstākļi un lielākas ambīcijas. Ja piedāvās darbu kāds liels klubs ar lieliem mērķiem, apsvēršu to. Tomēr pamest "Žalgiri" būtu ļoti grūti. Šeit jūtos lieliski, brīnišķīgi," pēc savas pirmās pilnās sezonas Eirolīgā pie "Žalgira" stūres sacīja Jasikēvičs.

41 gadu vecais speciālists par Kauņas superkluba galveno treneri kļuva 2016. gada janvārī, bet šajā sezonā Eirolīgā ar komandu izcīnīja 14 uzvaras un piedzīvoja 16 zaudējumus, paliekot desmitajā pozīcijā. Uzvaras pār vairākiem superklubiem, tai skaitā čempioni CSKA, lika sākties runām par iespējamo Jasikēviča aiziešanu no dzimtenes un pievienošanos kādam no bagātākajiem Eiropas klubiem.

Izmantotie resursi:
24sek.lt - krepšinio naujienos

     [+] [-]

, 2017-04-07 21:02, pirms 7 gadiem
1 kas nak prata ir Maccabi

     [+] [-]

, 2017-04-07 21:19, pirms 7 gadiem
siemens rakstīja: 1 kas nak prata ir Maccabi
Šaubos vai viņš ir pašnāvnieks.