Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

"Liepāja" pēc abpusējas vienošanās pārtraukusi sadarbību ar Olijaru

"Liepāja" pēc abpusējas vienošanās pārtraukusi sadarbību ar Olijaru
Staņislavs Olijars
Foto: Ekrānuzņēmums

Latvijas futbola čempionvienība "Liepāja" pēc abpusējas vienošanās pārtraukusi sadarbību ar fiziskās sagatavotības treneri Staņislavu Olijaru, vēsta kluba oficiālā mājaslapa.

"FK "Liepāja" treneru un spēlētāju vārdā, vēlas pateikties Staņislavam Olijaram par ieguldīto darbu pirmssezonas sagatavošanās periodā, kā arī uzsākot sezonu," teikts kluba paziņojumā. "No visas sirds vēlam Stasim panākumus tālākajā profesionālajā trenera karjerā un patiesi novērtējam viņa pienesumu mūsu spēlētāju fiziskajā sagatavotībā."

"Lēmums par sadarbības pārtraukšanu pieņemts abpusēji, pamatojoties uz grūtībām ikdienas darbā savienojot attālumu starp Liepāju un bijušā trenera mājām - Rīgu. Veiksmi tev Stasi. Paldies!"

Olijars par Liepājas kluba fiziskās sagatavotības treneri sāka strādāt pagājušā gada nogalē, bet pirms tam Latvijas rekordists barjersprintā strādāja "Skonto akadēmijas" sistēmā. Olijaram ir piedalījies futbola treneru kursos un saņēmis UEFA Pro-B licenci.

Izmantotie resursi:
fkliepaja.lv

     [+] [-]

, 2016-04-07 21:44, pirms 8 gadiem
Nu es uzsākšu ... Uz RFS.

Kaut gan jaunais treneris jau bij no rīta paziņots

  +1 [+] [-]

, 2016-04-07 23:30, pirms 8 gadiem
Varbut turpinas stradat ar Alonu Ostapenko.

  +1 [+] [-]

, 2016-04-07 23:41, pirms 8 gadiem
Olijaram dakšiņa traucē.