Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

"Skonto" piesaka Karašausku Latvijas čempionātam

Agris Suveizda

"Skonto" piesaka Karašausku Latvijas čempionātam
Viktors Morozs un Artūrs Karašausks
Foto: Juris Gūtmans

Uzbrucējs Artūrs Karašausks iekļauts "Skonto" pieteikumā SMScredit.lv Virslīgas sezonai, liecina Latvijas Futbola federācijas mājaslapā esošā informācija.

Tādējādi oficiāli apstiprināta iepriekš Sportacentrs.com izziņotā informācija, ka "Skonto" ar Artūru Karašausku beidzot noslēgusi līgumu līdz sezonas beigām. Sezonas priekšvakarā un reģistrācijas termiņa izskaņā Karašausks atteicās parakstīt līgumu, tomēr reglamentā pieļaujami vairāki izņēmumi (vienu no tiem skatīt raksta apakšā) un klubiem ir iespēja spēlētājus pieteikt arī vēlāk. Kā jau vēstīts, Karašauska gadījumā vēl gan nav nokārtotas visas formalitātes.

Karašausks "Skonto" sastāvā 2013. gada sezonā kļuva par Virslīgas rezultatīvāko spēlētāju, gūstot 16 vārtus, taču sekojošā izīrēšana uz Kazaņas "Rubin" panākumus nenesa. "Skonto" starpsezonā veica vairākus ļoti būtiskus sastāva papildinājumus, taču pirmajās divās spēlēs Virslīgā guvusi tikai vienu punktu.

Jāpiezīmē, ka "Skonto" galvenais treneris Tamazs Pertija pagājušajā rudenī izslēdza Karašausku no komandas par kazino apmeklēšanu, savukārt neilgi pirms sezonas sākuma Pertija intervijā ar portālu Sportacentrs.com apgalvoja, ka ar Karašausku savā komandā nemaz nerēķinās un piekritis viņa dalībai "Skonto" treniņos un pārbaudes spēlēs, jo tā viņam esot palūgts. Pertija gan toreiz pilnībā neizslēdza iespēju, ka Karašausks sezonas gaitā varētu atgriezties "Skonto", taču kā daudz ticamāku norādīja iespēju, ka viņš parādīsies kādā cita kluba sastāvā.

"Skonto" nākamo maču aizvadīs 12. aprīlī, kad SMScredit.lv Virslīgas ietvaros Hanzas vidduskolā tiksies ar "Mettu"/LU.

Fragments no Virslīgas reglamenta

5.4. Pārejas starp klubiem un papildus pieteikumi 2015.gadā ir atļauti tikai reģistrācijas (pārejas) periodos
no 6.janvāra līdz 6.martam (ieskaitot) un no 19.jūnija līdz 17.jūlijam (ieskaitot)., iesniedzot LFF
Sacensību nodaļai p.5.3. norādītos dokumentus, saskaņā ar LFF spēlētāju statusa un pāreju
reglamentu, bet tikai vienu reizi pārejas periodā.
5.5. Kā izņēmumi var būt:
5.5.2. spēlētāja pieteikšana ne vēlāk kā 30 (trīsdesmit) dienas pēc reģistrācijas (pāreju) perioda beigām, ja spēlētājam beidzies darba līguma darbības termiņš vai arī darba līgums ir izbeigts pēc savstarpējas vienošanās ar futbola klubu, LFF reģistrācijas (pāreju) perioda laikā (un ir LFF vai citas Futbola federācijas apstiprinājums), bet tikai gadījumos, kad futbolists tiek reģistrēts jaunajā klubā profesionāļa statusā. Spēlētāji, kuriem ir Latvijas valsts pase, var tikt pieteikti 30 (trīsdesmit) dienas pēc reģistrācijas (pāreju) perioda beigām arī tad, ja viņiem līgums ir beidzies arī līdz LFF reģistrācijas (pāreju) perioda sākumam, bet ar nosacījumu, ka futbolists pēc darba līguma izbeigšanas nav bijis reģistrēts LFF amatiera statusā.

Izmantotie resursi:
lff.lv
Skonto FC - Latvijas Futbola federācija

  +1 [+] [-]

, 2015-04-07 13:13, pirms 9 gadiem
Tamazs, kā kārtīgs hohals, sola un runā daudz, bet pie sacītā neturas. Ar tādu muti jāiet uz RCT gaļas paviljonu strādāt, tur viņa dotības lieki noderētu.
| Rīgas Centrāltirgus | virtual tour...

Karašauskas nevarēja atrast labāku variantu par Virslīgas 6. vietā (uz doto brīdi) esošo Skonto? Vai arī Skonto kārtējo reizi piesolīja zelta kalnus un ķīseļa upes? Bet kopumā uzbrukuma līnija Skonto izskatās iespaidīgi!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2015-04-07 18:22, pirms 9 gadiem
Agri, ko tu te gribi piezīmēt? "Jāpiezīmē, ka "Skonto" galvenais treneris Tamazs Pertija pagājušajā rudenī izslēdza Karašausku no komandas.."
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja