Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Bufons pret Keinu: "Tottenham" Vemblija stadionā uzņems "Juventus"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Bufons pret Keinu: "Tottenham" Vemblija stadionā uzņems "Juventus"
Harijs Keins apspēlē Džanluidži Bufonu
Foto: Empics Sport/Scanpix

UEFA Čempionu līgā šovakar tiks noskaidrotas vēl divas ceturtdaļfinālistes. Pulksten 21:45 "Tottenham Hotspur" Londonā uzņems Turīnas "Juventus", un pirmajā duelī tika fiksēts rezultatīvs neizšķirts. Tikmēr "Manchester City" pēc izbraukumā izcīnītās pārliecinošās uzvaras pret "Basel" atlicis spert vēl vienu soli.

"Harijs Keins dara to, kam pats iepriekš neticēja. Šobrīd viņš ir viens no diviem vai trim pasaulē labākajiem uzbrucējiem," atzinīgus vārdus pirms atbildes spēles pretiniekam veltīja Turīnas "Juventus" vārtsargs Džanluidži Bufons, kurš karjeras laikā sastapies ar daudziem un dažādiem uzbrucējiem. Viņš Keinu salīdzināja ar argentīnieti Gabrielu Batistutu. "Fiziskais spēks, atlētisms, prasme noslēgt uzbrukumu – viņi ir diezgan līdzīgi. Keins pēdējos 18 mēnešus bijis neticams."

Komandu pirmajā duelī, kas Turnīrā noslēdzās ar rezultatīvo 2:2, laukuma saimnieki pirmo deviņu minūšu laikā divreiz raidīja bumbu pretinieku vārtos, bet atspēlēšanos ievadīja tieši Keina precīzais sitiens. Izlīdzinājumu 71. minūtē panāca dānis Kristians Eriksens. "Juventus" pirmajā duelī nevarēja palīdzēt savainotais uzbrucējs Paulo Divala, taču komandas galvenais treneris Masimiljāno Alegri sacīja, ka atbildes spēlei viņš būšot gatavs. Tāpat kā Gonzalo Igvains. Toties uz Londonu nemaz nebrauca Mario Mandžukičs. "Protams, mēs labprāt izvairītos no papildlaika, ņemot vērā īso rezervistu soliņu. Jābūt mierīgiem un jāaizstāvas kā komandai," norādīja Alegri.

Viņa vadītajai komandai būs nepieciešama uzvara, taču Turīnas "Juventus" šajā Eirokausu sezonā viesos izdevies tikt tikai pie viena panākuma, kamēr "Tottenham Hotspur" uzvarēja visos trīs Vemblija stadionā notikušajos grupas mačos, tostarp pieveicot Madrides "Real". "Kad pieveicām Madridi un Dortmundes "Borussia", cilvēki Eiropā mūs sāka respektēt. Gan mūsu futbolu, gan mūsu filozofiju. Cenšamies demonstrēt spēli, kas patīk mums pašiem," teica mājinieku galvenais treneris Maurīsio Početīno. "Esam gatavi izbaudīt maču."

"Ja spēlē šādā turnīrā – man tas ir otrajā vietā, uzreiz aiz Pasaules kausa –, tad atmosfēra ir citāda, spēlētāji ir vēl vairāk koncentrējušies, nevar sagaidīt maču," teica Početīno. "Cenšos nelikt robežas. Esmu sapņotājs, un katra iespēja jāizmanto, lai uzvarētu un tiktu pēc iespējas tālāk. Dzīvoju šodien, cenšos visu darīt no sirds un sasniegt savus mērķus." Protams, speciālists atzina, ka Turīnas "Juventus" ir ciets rieksts – ne velti Itālijas čempione spēlējusi divos no pēdējiem trim Čempionu līgas fināliem.

Ja duelis Londonā tiek gaidīts ar nepacietību, tad spēle Mančestrā būs tikai formalitāte – Anglijas Premjerlīgas līdere "Manchester City" iekļūšanu ceturtdaļfinālā nokārtoja jau izbraukumā, pirmajā duelī "Basel" pieveicot ar 4:0. Šaubu par angļu pārākumu nebija ne mirkli, un pirmos trīs vārtus viņi sasita 23 minūšu laikā, turklāt izcēlās trīs dažādi futbolisti – Ilkajs Gindoans, Bernardu Silva un Serhio Agvero.

"Manchester City" mājās nav zaudējusi kopš 2016. gada decembra, bet Premjerlīgā tā šosezon cietusi tikai vienu neveiksmi, viesos ar 3:4 piekāpjoties "Liverpool", kas vakar jau nodrošināja vietu nākamajā kārtā. "Vienmēr vēlos uzvarēt, taču šai spēlei izvirzīju citus mērķus," pirms dueļa teica "Basel" galvenais treneris Rafaēls Vikijs. "Ģērbtuvēs varētu futbolistiem teikt, ka ir jātic, bet apzinos, ka komandas priekšā izskatītos pēc āksta. Jāizvirza citi mērķi. Spēle sāksies ar 0:0. Labs pirmais puslaiks mums palīdzēs."

"Gandrīz esam ceturtdaļfinālā, taču vēl neesam, tāpēc jāsaglabā miers. Ja iekļūsim nākamajā kārtā, tā būs tikai otrā reize kluba vēsturē, kad sasniegts ceturtdaļfināls," teica Peps Gvardiola, "Manchester City" galvenais treneris, kurš arī norādīja, ka sniegumu pašmāju čempionātā nav vērts salīdzināt ar Eirokausiem. "Madrides "Real" pirms dueļa pret PSG nespēlēja labi. Viena komanda, kura buksēja savā čempionātā, pret komandu, kas dominēja. 3:1, un viss apgriezies kājām gaisā."

1 2 3 104 komentāri
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2018-03-07 12:12, pirms 6 gadiem
Tottenham galvenais ir neielaist, bet Juvei nav milzīgas jaudas uzbrukumā. Domāju, ka Spurs soļos tālāk.

  +2 [+] [-]

, 2018-03-07 12:27, pirms 6 gadiem
es ar tiecos , ka Spurs tiks tālāk

  +4 [+] [-]

, 2018-03-07 12:29, pirms 6 gadiem
Par labu futbolu, un lai Džanluidži tiek tālāk, leģendas pāri visam!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2018-03-07 13:13, pirms 6 gadiem
Cik reali izskatās city - basel neizšķirts?

  +8 [+] [-]

, 2018-03-07 13:14, pirms 6 gadiem
Sarkanais Velns rakstīja: neredzu variantus juventus penšiem

brīnos ka ārsti vēl atļauj spēlēt Bufonam
Brīnos, ka ārsti Tev atļauj vēl eksistēt!

  +1 [+] [-]

, 2018-03-07 13:15, pirms 6 gadiem
Šosezon Tottenham ļoti simpātiska komanda un rāda labu sniegumu, tāpēc, lai viņi arī tiek tālāk!

     [+] [-]

, 2018-03-07 13:18, pirms 6 gadiem
Spurām Vemblijā ir jāsakauj Juve!
Go, Spurs, go!

  +3 [+] [-]

, 2018-03-07 13:20, pirms 6 gadiem
Solās interesants mačs. Dybala arī atpakaļ ierindā. Pirmais mačs 2:2 noslēdzās, būs jauda!

  +1 [+] [-]

, 2018-03-07 13:23, pirms 6 gadiem
Ir laiks atdzimt Anglijas futbola komandām. Lai tiek tālāk visas 4, lai nav jāskatās dramaturgu dueti, kā tas ir, kad satiekas divas Spānijas komandas.

  +2 [+] [-]

, 2018-03-07 13:25, pirms 6 gadiem
Sarkanais Velns rakstīja: sc tik bezspēcīgs ka nevar nobanot tos krievu spamerus?
Tu par sevi ?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2018-03-07 13:31, pirms 6 gadiem
doksnomarsa rakstīja: Ir laiks atdzimt Anglijas futbola komandām. Lai tiek tālāk visas 4, lai nav jāskatās dramaturgu dueti, kā tas ir, kad satiekas divas Spānijas komandas.
Vispār šobrīd ČL playoff ir 5 nevis 4 angļu komandas. Liverpool un M.City jau ir tālāk , bet pārējām trim - Tottenham, Chelsea un M.United vēl grūtas atbildes spēles priekšā un domāju, ka visas pilnīgi noteikti netiks tālāk, vairāk sliecos uz 3 angļu komandām, pie lielas veiksmes 4, bet visas 5 toč nē.

  +3 [+] [-]

, 2018-03-07 14:14, pirms 6 gadiem
Par Bufonu. Spurs jau tā uzlēkuši augstāk par dirsu.

  +2 [+] [-]

, 2018-03-07 17:41, pirms 6 gadiem
Tottenhama vēl ir par jaunu, lai uzvarētu čempionu līgā. Pirmajā mačā viss sakrita priekš viņiem ļoti skaisti un dabūja neizšķirtu, bet tas ne bez veiksmes un bufona kļūdas, kas arī principā ir liela veiksme jau pats par sevi. Vienīgais veids, kā tottenhama var tikt tālāk, manuprāt, ir 0:0. Ja Juve iesitīs pirmie, tad sāksies jampadracis, jo tottenhama ļoti slikti spēlē zem spiediena, kad obligāti vajag golu. To jau viņi ir daudz pierādījuši šosezon vien. Redzēs, kas būs, bet es saku Juve 0:2 uzvara.

     [+] [-]

, 2018-03-07 17:54, pirms 6 gadiem
Pirmā spēle nelika vilties, otrā visticamāk ar neliks.
Par skaistu futbolu un Tottenham.

     [+] [-]

, 2018-03-07 18:33, pirms 6 gadiem
Šobrīd galvenais ir "Scudeto", bet nebūtu slikti arī turpināt cīņu ČL, tāpēc novēlēsim veiksmi Turīnas kluba vīriem. "Spurs" rāda acīm tīkamu futbolu, tāpēc arī žīdiem novēlēšu veiksmi. Žīdi tomēr daļēji ir opozīcijā Putina totalitārismam. Forza Juve! Forza Italia!

  +1 [+] [-]

, 2018-03-07 18:35, pirms 6 gadiem
Sarkanais Velns rakstīja: esmu latvietis un noteikti ne spameris
Klau, tev tiešām neapnīk pašam ar sevi nepārtraukti sarunāties no dažādiem profiliem? Tas jau kļūst maigi sakot apnicīgi. Robis vai kaut kāds Carnikavas iemītnieks, mani tas maz interesē, bet piesārņo tu šeit vidi diezgan pamatīgi.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2018-03-07 18:50, pirms 6 gadiem
Sarkanais Velns rakstīja: ja Krievijā būtu totalitārisms tad tādi navaļniji un sobčakas tur jau sen gulētu 6 pēdas zem zemes, bet nez kāpēc viņiem vēl ļauj elpot un vēl publiski gānīties
Par politiku es nemēdzu diskutēt, bet pateikšu, ka tāpēc arī vēl elpo, lai Krievijai nepiegriež skābekli pavisam. Krievijas ekonomika uz pasaules fona tāds nieks vien ir. Daudzi krievi Putinu salīdzina ar Staļinu, un tas jau ir rādītājs. Vai kāds no mums vēlētos dzīvot Krievijā? Nē? Nu tad par ko mēs runājam?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2018-03-07 19:01, pirms 6 gadiem
Sarkanais Velns rakstīja: es gribētu dzīvot kā Krievijā, tā Ķīnā, bet man nav tādas iespējas
Trollis atkal troļļo. IGNORE.

  +3 [+] [-]

, 2018-03-07 19:30, pirms 6 gadiem
Sarkanais Velns rakstīja: ja Krievijā būtu totalitārisms tad tādi navaļniji un sobčakas tur jau sen gulētu 6 pēdas zem zemes, bet nez kāpēc viņiem vēl ļauj elpot un vēl publiski gānīties
Cilvēk, nožēlojamais...

Gaļina Starovoitova
Pāvels Hļebņikovs
Anna Poļitkovska
Aleksandrs Ļitvinenko
Natālija Estemirova
Sergejs Magņickis
Boriss Ņemcovs

Šie vārdi tev neko neizsaka? Ņemcovs, piemeram, bija daudz nopietnāks un Kremlim bīstamāks politiķis par visiem Navaļnijiem un Sobčakām kopā ņemtiem.
Tev tiešām ne uz brīdi pašam nav bijis kauns par to, ko tu dari? Nesaprotu, kā var būt tik atsaldēts radījums.

Vai arī esi tik bezgalīgi stulbs, ka no sirds tici tam, ko pats runā?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2018-03-07 19:49, pirms 6 gadiem
Sarkanais Velns rakstīja: es gribētu dzīvot kā Krievijā, tā Ķīnā, bet man nav tādas iespējas
Strādāt kādā Ķīnas rūpnīcā 12 stundas dienā, 6 dienas nedēļā par 300 dolāriem mēnesī būtu tev daudz lietderīgāk, nekā tas, ko tu dari tagad.

  +2 [+] [-]

, 2018-03-07 19:56, pirms 6 gadiem
Ingars_Zalmanis rakstīja: Cilvēk, nožēlojamais...

Gaļina Starovoitova
Pāvels Hļebņikovs
Anna Poļitkovska
Aleksandrs Ļitvinenko
Natālija Estemirova
Sergejs Magņickis
Boriss Ņemcovs

Šie vārdi tev neko neizsaka? Ņemcovs, piemeram, bija daudz nopietnāks un Kremlim bīstamāks politiķis par visiem Navaļnijiem un Sobčakām kopā ņemtiem.
Tev tiešām ne uz brīdi pašam nav bijis kauns par to, ko tu dari? Nesaprotu, kā var būt tik atsaldēts radījums.

Vai arī esi tik bezgalīgi stulbs, ka no sirds tici tam, ko pats runā?
Iesaku vienkārši bloķēt to vateni.

  +1 [+] [-]

, 2018-03-07 19:56, pirms 6 gadiem
M8archa rakstīja: Iesaku vienkārši bloķēt to vateni.
Es pieļauju, ka viņam par to maksā. Nevar taču cilvēks vienkārši būt tik stulbs.

  +4 [+] [-]

, 2018-03-07 19:58, pirms 6 gadiem
Sarkanais Velns rakstīja: es gribētu dzīvot kā Krievijā, tā Ķīnā, bet man nav tādas iespējas
No 2006 gada, krievijā darbojās repatriācijas programma. Jebkurš darba spējīgs cilvēks, no bijušās cccp viņā var piedalīties. Valsts apmaksā pārcelšanās izdevumus, iedos īrēt dzīvokli.
Tikai nevajag stāstīt, ka tu neko par tādu neesi dzirdējis. Es jums vatēm, par tādu iespēju, esmu daudz reizes rakstījis.

  +3 [+] [-]

, 2018-03-07 20:10, pirms 6 gadiem
Sarkanais Velns rakstīja: ņemcovs nekādā gadījumā nebija bīstams, nekādā, starp citu viņš agrāk jau bija pie varas, kopā ar jeļcinu un viņu laikā Krievijas ekonomika sabruka, ja nemaldos 1998.gadā

respektīvi ņemcovs bija tik bīstams cik godmanis būtu bīstams pašreizējai valdībai Latvijā

pārējos tevis nosauktos nezinu

bet par magņitcki var palasīt šeit
https://infoagentura.wordpress.com/2013/01/29/par-sergeju-magnicki-t-s-magnicka-sarakstu-un-t-s-magnicka-likumu/
Tas ir bezcerīgi... Tu man tiešām dosi "infoaģentūras" wordpress linku??? Nopietni? NOPIETNI??? Es labi zinu, kas tā par "informācijas aģentūru", kā tev vispār var ienākt prātā kaut ko tādu šeit likt!?

"Par ASV gatavoto kodoluzbrukumu Krievijai un tā sekām Latvijai"... Nu fantastiski

Nebija bīstams, bet sagadīšanās pēc tika nogalināts, ka tik ne arī.

Magņickis bija atklājis vērienīgas shēmas, kā tiek izzagts budžets Krievijā.

Pārējos "tu nezini" un tāpēc viņi nav eksistējuši un nav bijuši nogalināti? Tie VISI ir bijuši kremļa kritiķi, opozicionāri, shēmu atmaskotāji.
Man gan šķiet, ka par to nezināšanu tu melo. Izskatās, ka esi nodrošināts ar "troļļa" instrumentiem, pat humorlapa wordpress pie rokas, zini, kas jāsaka, par Ņemcovu. Un Tu mēģini iestāstīt, ka neesi dzirdējis par Poļitkovsku, Par Ļitvinenko un bēdīgi slaveno Poloniju, ar ko viņš tika noindēts.

Fakti ir fakti, lai kā tu tos grozi, vesela virkne kremļa opozicionāru un atmaskotāju, kas ir nogalināti.

Vēlreiz prasu, vai tiešām tev ne uz brīdi nav bijis kauns par to ko tu dari? Jautājums retorisks, nav jāatbild.

  +1 [+] [-]

, 2018-03-07 20:14, pirms 6 gadiem
Sarkanais Velns rakstīja: es gribētu dzīvot kā Krievijā, tā Ķīnā, bet man nav tādas iespējas
Новый закон о переселении соотечественников в...

palasi un pastāsti citiem vatņikiem par tādu iespēju.

     [+] [-]

, 2018-03-07 20:15, pirms 6 gadiem
Ingars_Zalmanis rakstīja: Tas ir bezcerīgi... Tu man tiešām dosi "infoaģentūras" wordpress linku??? Nopietni? NOPIETNI??? Es labi zinu, kas tā par "informācijas aģentūru", kā tev vispār var ienākt prātā kaut ko tādu šeit likt!?

"Par ASV gatavoto kodoluzbrukumu Krievijai un tā sekām Latvijai"... Nu fantastiski

Nebija bīstams, bet sagadīšanās pēc tika nogalināts, ka tik ne arī.

Magņickis bija atklājis vērienīgas shēmas, kā tiek izzagts budžets Krievijā.

Pārējos "tu nezini" un tāpēc viņi nav eksistējuši un nav bijuši nogalināti? Tie VISI ir bijuši kremļa kritiķi, opozicionāri, shēmu atmaskotāji.
Man gan šķiet, ka par to nezināšanu tu melo. Izskatās, ka esi nodrošināts ar "troļļa" instrumentiem, pat humorlapa wordpress pie rokas, zini, kas jāsaka, par Ņemcovu. Un Tu mēģini iestāstīt, ka neesi dzirdējis par Poļitkovsku, Par Ļitvinenko un bēdīgi slaveno Poloniju, ar ko viņš tika noindēts.

Fakti ir fakti, lai kā tu tos grozi, vesela virkne kremļa opozicionāru un atmaskotāju, kas ir nogalināti.

Vēlreiz prasu, vai tiešām tev ne uz brīdi nav bijis kauns par to ko tu dari? Jautājums retorisks, nav jāatbild.
Viņš tak regulāri, kā argumentus, met iekšā visādus mēslus no wordpress.
1 2 3 104 komentāri