Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Rudņevs nespēlē, Šabalam un Šteinboram neizšķirts, Ziļam divi vārti

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Rudņevs nespēlē, Šabalam un Šteinboram neizšķirts, Ziļam divi vārti
Artjoms Rudņevs
Foto: AFP/Scanpix

Šodien Vācijas Bundeslīgas spēlē pēc ilgāka pārtraukuma laukumā nav ticis Artjoms Rudņevs, kura Hamburgas komanda nospēlēja 0:0 ar Dortmundes "Borussia". Attiecīgi Čehijas un Polijas čempionātos neizšķirti nospēlējušas Valērija Šabalas un Pāvela Šteinbora komandas, bet Vitālijs Ziļs Igaunijas čempionātā debitējis ar diviem gūtiem vārtiem Narvas "Trans" rindās.

Vācijas Bundeslīgas 24.kārtas spēlē Artjoma Rudņeva "Hamburger SV" mājās nospēlēja 0:0 ar Dortmundes "Borussia". Rudņevs, kurš savulaik Dortmundes vārtos raidīja pat divas bumbas vienā spēlē, šoreiz palika rezervē, turklāt laukumā, spēlējot Ivicam Oličam, netika arī citi HSV uzbrucēji - Pjērs Lasoga un Maksimilians Baisters. HSV ieņem 15.vietu, tieši pirms "play-off" (cīņa par palikšanu) zonas, kurā atrodas "Padeborn", kas savu maču šai kārtā spēlēs rīt.

Čehijas čempionāta 19.kārtas spēlē Valērijs Šabala atkal izgāja 3.vietas īpašnieces "Jablonec" pamatsastāvā kā vienīgais izvirzītais uzbrucējs un nospēlēja visas 90 minūtes. "Jablonec" viesos tikās ar "Jihlava". Šabalam bija iespēja pie 0:0, bet spēle noslēdzās 1:1.

"Jablonec", visticamāk, tālāk palaidīs līderes "Viktoria" un "Sparta", ar kuru Šabalas komandai jātiekas nākamajā kārtā. Interesanti, ka šīs dienas spēlē 59.minūtē uz maiņu nāca bijušais skontietis Ruslans Mingazovs, un viņš pamanījās 81.minūtē saņemt jau 2.dzelteno kartīti, atstājot Šabalas "Jablonec" mazākumā. 2.brīdinājumu turkmēnis saņēma par muļķīgu mēģinājumu izsist bumbu pretinieku vārtsargam no rokām.

Polijas čempionātā Pāvela Šteinbora Zabžes "Gornik" izbraukumā 8 800 skatītāju klātbūtnē nospēlēja 2:2 ar Gļivices "Piast". Šteinbora vainas ielaistajos vārtos nebija, turklāt viņš pāris reizes laicīgi pameta vārtus, lai glābtu komandu no vēl kādu vārtu zaudējuma. "Gornik" ieņem 5.vietu.

Ungārijā šodien vienu spēli diskvalifikācijas dēļ (dzelteno kartīšu limits) izlaida Vadims Žuļevs, bez kura "Lombard Papa" ar 1:0 pārspēja pirmspēdējā vietā esošo "Dunaujvaros". Šī uzvara ļāvusi Žuļeva komandai attālināties no izkrišanas zonas četru punktu tālumā.

Bulgārijas čempionātā Sofijas CSKA rezervē palika Maksims Uvarenko, bet viņa komanda ar 0:1 zaudēja "Beroe". Ja "Ludogorets" rīt pārspēs "Levski", tad punktu skaita ziņā panāks līderi CSKA. Interesanti, ka rudens daļā CSKA 19 spēlēs zaudēja tikai vienreiz, bet pēc ziemas pārtraukuma zaudējusi abos aizvadītajos mačos.

Portugāles 2.līgā Igora Labuta "Atletico" izbraukumā ar 0:1 piekāpās "Oliveirense". Šis zaudējums licis "Atletico" nokrist uz 23.pozīciju 24 komandu konkurencē.

Slovākijas augstākajā līgā 2.maču pēc kārtas "Zlate Moravce" pieteikumā atrodams Andreja Kiriļina vārds, tomēr pagaidām viņš laukumā nav ticis.

Igaunijas čempionātā veiksmīgi debitējis Vitālijs Ziļs, kurš Narvas "Trans" rindās šodien guva divus vārtus, palīdzot ar 5:2 sagraut līgas jaunpienācēju "Paernu". Ziļs 10. un 35.minūtē panāca attiecīgi 2:0 un 4:0. Pārtraukumā komandas devās pie 5:0, bet pretinieki abus vārtus iesita 2.puslaikā. Ziļam pilna spēle.

  -2 [+] [-]

, 2015-03-07 20:17, pirms 9 gadiem
Oličam laiks apmācīt jaunos.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2015-03-07 23:47, pirms 9 gadiem
Piedāvāju likt derības, kurš Igaunijā būs rezultatīvāks - Kozlovs vai Ziļs? Kaut kā mūsu uzbrucējiem iet pie sirds tas čempionāts - vai nu aizsargi tur zaļi vai arī ir kāds dziļāk apslēpts iemesls.

     [+] [-]

, 2015-03-07 23:59, pirms 9 gadiem
reikons rakstīja: Piedāvāju likt derības, kurš Igaunijā būs rezultatīvāks - Kozlovs vai Ziļs? Kaut kā mūsu uzbrucējiem iet pie sirds tas čempionāts - vai nu aizsargi tur zaļi vai arī ir kāds dziļāk apslēpts iemesls.
Es savukārt ceru, ka šeit sc šosezon parādīsies biežāk raksti un kaut kādas interesantas lietas par un ap kaimiņu čempionātiem!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja