Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Virslīgas ceturtdaļfinālu izšķirošās spēles! Skaties Sportacentrs.com

Virslīgas ceturtdaļfinālu izšķirošās spēles! Skaties Sportacentrs.com
Virslīgas tiešraides skaties Sportacentrs.com

Virslīgas ceturtdaļfinālu pirmās spēles tika aizvadītas pagājušajā nedēļā. Šinī nedēļas nogalē ceturtdaļfināli turpinās. Spēles pārceļas uz turnīra tabulā zemāk esošo komandu laukumiem. Trīs komandas – „RTU/Inspecta”, „Lielvārde” un „Rubene” ir vienas uzvaras attālumā no pusfināla. Savukārt ceturtdaļfināla interesantākajā pārī: „Cēsu alus/Lekrings” – „Ķekava”, rezultāts šobrīd ir 1:1. Ceturtdaļfināli notiek līdz 3 uzvarām. Visu spēļu tiešraides skaties Sportacentrs.com.

 

 

 

Kurši – RTU/Inspecta (0:2)

3. spēle – sestdien, 8.martā pulksten 19:00 (ap 19:45 arī Sportacentrs.com TV)

4. spēle – svētdien, 9.martā pulksten 17:00 (ja nepieciešama) (arī Sportacentrs.com TV)

Pirmajās divās spēlēs „RTU/Inspecta” pārliecinoši pārspēja „Kuršus” ( 10:7, 8:3). Vai Liepājnieki, spēlējot mājās, spēs nodemonstrēt savu labāko sniegumu un izcīnīs pirmo uzvaru izslēgšanas kārtā?

 

Ķekava – Cēsu alus/Lekrings (1:1)

3. spēle – sestdien, 8. martā pulksten 21:00

4. spēle – svētdien, 9 martā pulksten 15:00

Pirmajā spēlē „Ķekava” pārsteidza mājiniekus, uzvarot ar 7:4. Otrajā spēlē „Cēsu alus/Lekrings” atguvās no piedzīvotā zaudējuma un izcīnīja uzvaru 8:6. Vai „Ķekava” spēs divreiz apspēlēt „Cēsu alus/Lekrings” vienību savās mājās un iesoļot pusfinālā?

 

Bauska – Lielvārde (0:2)

3. spēle – sestdien, 8.martā pulksten 18:00

4. spēle – svētdien, 9 martā pulksten 17:00 (ja nepieciešams)

Pirmajās divās spēlēs pārliecinoši labāki bija „Lielvārdes” florbolisti, uzvarot ar 7:4 un 8:5. Vai „Bauska”, atgriežoties mājās, spēs parādīt raksturu un izlīdzināt šo sēriju?

 

FK Rīga – Rubene

3. spēle – piektdien, 7.martā pulksten 20:30 (arī Sportacentrs.com TV)

4.spēle – sestdien, 8.martā pulksten ??? (ja nepieciešams)

Pirmajā spēlē „Rubene” nospēlēja krietni pārliecinošāk par rīdziniekiem un uzvarēja ar rezultātu 6:2. Savukārt otrā spēle izvērtās krietni sīvāka, FK „Rīga” piekāpās „Rubenei” tikai ar 5:6. Vai rīdzinieki spēs savu sniegumu uzlabot vēl mazliet un pieveikt „Rubeni” trešajā spēlē?

 

Visas spēles skaties interneta tiešraidē Sportacentrs.com

Kura komanda kvalificēsies 1/2 fināliem?

  • 23

  • 17