Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

"Rīga" – par pirmo uzvaru, "Rubene" – par pusfinālu

Ritvars Raits
Ritvars Raits

"Rīga" – par pirmo uzvaru, "Rubene" – par pusfinālu
Foto: floorball.lv

Šovakar ar maču Rīgas Olimpiskajā sporta centrā starp FK "Rīga" un Kocēnu "Rubeni" atsāksies Latvijas Florbola čempionāta vīriešu Virslīgas ceturtdaļfināla spēles. Pēc sērijas pirmajām divām spēlēm vadībā ar 2:0 atrodas kocēnieši. Arī šo maču interneta TV tiešraidē translēs portāls Sportacentrs.com, sākums pulksten 20:30.

Vīriešu Virslīgā ceturtdaļfināla sērija turpinās līdz vienas komandas trim uzvarām. Rīdzinieku un kocēniešu dueļa pirmie divi mači norisinājās pagājušās nedēļas nogalē - "Rubenes" laukumā (Kocēnu sporta namā). Pirmajā mačā cīņa skaitu droši kontrolēja kocēnieši, kuri arī pārliecinoši uzvarēja – 6:2. Rezultatīvākais uzvarētāju rindās ar trīs piespēlēm bija Atis Stepāns, Ivaram Jēkabsonam 2 (1+1) punkti, bet par labāko spēlētāju tika atzīts vārtsargs Āris Aldiņš, kurš atvairīja 37 no 39 pretinieku metieniem. Par labāko starp rīdziniekiem atzina Kārli Vitkovski.

Otrajā spēlē uzvara "Rubenei" nāca daudz grūtāk, jo "Rīga" spēja atspēlēties no 2:5, panākot neizšķirtu – 5:5. Papildlaikā uzvarētājus neizdevās noskaidrot, bet pēcspēles metienos veiksme bija Kocēnu komandas pusē, kas uzvarēja ar 6:5. Izšķirošo bullīti realizēja Atis Stepāns, kuram tika labākā spēlētāja gods. Šajā mačā trīs vārtus "Rubenes" labā guva Lauris Zaicevs, ar 2 (1+1) punktiem izcēlās Uģis Karasevs. "Rīgas" sastāvā ar piecām piespēlēm izcēlās Virslīgas rezultatīvākais florbolists, kuram labākā spēlētāja tituls, divus vārtus guva Edvards Janbergs.

Var prognozēt, ka šovakar Rīgas Olimpiskajā centrā cīņa būs ārkārtīgi sīva. FK "Rīga" noteikti grib turpināt savu sezonu, bet "Rubene" labprāt kā pirmā iekļūtu pusfinālā. Lai to izdarītu, abām komandām ir tikai viens mērķis – uzvarēt šajā spēlē.

Spēles tiešraide: ŠEIT

Izmantotie resursi:
floorball.lv