Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Wild" ilggadējais kapteinis Koivu pret "Sabres" saplēš krusteniskās saites un menisku

Agris Suveizda

"Wild" ilggadējais kapteinis Koivu pret "Sabres" saplēš krusteniskās saites un menisku
Miko Koivu. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas komanda Minesotas "Wild", kas cīnās par iekļūšanu Stenlija kausa finālā, piedzīvoja trešo zaudējumu pēc kārtas (4:5 bullīšos pret Bufalo "Sabres"), taču krietni sāpīgāks izrādījies veterāna un kapteiņa Miko Koivu zaudējums.

35 gadus vecais somu centra uzbrucējs Miko Koivu savainojumā iedzīvojās pirmajā trešdaļā, saduroties ar Zemgus Girgensona maiņas biedru Teidžu Tompsonu. Medicīniskajās pārbaudēs Koivu labajā ceļgalā tika atklāts priekšējās krusteniskās saites un meniska plīsums.

Minesotas "Wild" 2001. gadā Koivu draftēja ar sesto numuru, un soms visu karjeru pavadījis tieši šajā komandā, jau desmito no savām četrpadsmit sezonām esot tās kapteinis. Koivu šosezon piedalījās 48 spēlēs un sakrāja 29 (8+21) punktus, 22 soda minūtes un negatīvu lietderību -2. Iepriekšējā sezonā viņam 45 (14+31) punkti 82 spēlēs.

"Wild" ar 57 punktiem 53 mačos Rietumu konferencē šobrīd atrodas wild card tabulas augšgalā. Savukārt otrajā vietā Centrālajā divīzijā ir Nešvilas "Predators", kas pret šā gada drafta otrās kārtas izvēli no Ņūdžersijas "Devils" ieguvusi 34 gadus veco amerikāņu uzbrucēju Braienu Boilu. Viņš 47 spēlēs ir ticis pie 19 (13+6) punktiem, un šī ir pēdējā sezona 5,1 miljonu dolāru vērtajā divu gadu līgumā. "Devils" Austrumu konferencē apsteidz vienīgi Rūdolfa Balcera pārstāvēto Otavas "Senators".

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/wild-mikko...
https://www.nhl.com/news/nashville-...

     [+] [-]

, 2019-02-07 12:34, pirms 5 gadiem
Bēdīgāk nevar būt. Tagad visu to saārstēt paies milzigs laiks

  +1 [+] [-]

, 2019-02-07 13:13, pirms 5 gadiem
The end