Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2890, Did:0, useCase: 3

Sesks dārzā: Dolans kļūst bagātāks un vaino Porziņģi

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Sesks dārzā: Dolans kļūst bagātāks un vaino Porziņģi
Džeimss Dolans un Fils Džeksons preses konferencē 2014. gada 18. martā. Foto: AP/Scanpix

Ņujorkas "Knicks" īpašnieks Džeimss Dolans bija pieradis ar sev piederošo komandu spēlētājiem rīkoties kā ar precēm – patīkamo nopirkt, nederīgo izmest. Ja notika citādi, stūrgalvīgais īrs sadusmojās.

Kabeļtelevīzijas magnāta un “Cablevision” dibinātāja Čārlza Dolana dēls labi zina, kā darbojas mediji. Lai ietekmētu sabiedrisko domu, vajadzīgi pašam savi informācijas kanāli un Džimam Dolanam tādi ir.

“Cablevision” – uzņēmums, kuru Dolani 2016. gadā par 17,7 miljardiem ASV dolāru pārdeva Nīderlandes telekomunikāciju milzim “Altice” – 2008. gadā apsteidza mediju magnātu Rupertu Mērdoku un “News Corporation”, nopērkot “Newsday” laikrakstu par 650 miljoniem dolāru.

“Newsday” darbojas Longailendas salā – turpat, kur atrodas abi Ņujorkas austrumu apgabali Kvīnsa un Bruklina. Laikrakstam 2009. gadā bija 11. lielākā tirāža ASV un lielākā starp piepilsētu izdevumiem. Trīs gadus vēlāk “Newsday” izpletās kontinentā, sākot atspoguļot Vestčesteras grāfistes ziņas.

Pašreiz “Newsday” pilnībā pieder Čārlza Dolana dēlam Patrikam, savukārt “Madison Square Garden Network” ģimene pilnībā kontrolē no 1997. gada. “Newsday” atspoguļo “Knicks” norises salīdzinoši neitrāli, bet “MSG Network” atskaņo kluba īpašnieka viedokli.

Ja lietas basketbola klubā nenotiek, kā vajag, Dolanam ir skaidri zināms, kādā secībā veikt maiņas. “Pirmkārt, spēlētāji. Tad treneri. Tad ģenerālmenedžeris un tad īpašnieks. Mani interesē tikai darbs un minētā nodarbe nepatīk.”

“Neslēpjos, gribu tikai būt es pats. Ņujorkā nevaru iziet sabiedrībā bez miesassarga. Daudzreiz cilvēki ir jauki. “Čau, kā tev klājas? Vai mēs tiksim pie tā puiša?” Cenšos būt jauks, taču parasti cilvēki saka sliktas lietas. ...Izlec priekšā, izkliedz sāpi un skrien projām. Tā notiek visu laiku, pat vakariņās. Nav forši,” Dolans decembrī atzinās ESPN žurnālistam Īenam O`Konoram.

Dolans ļoti reti sniedz intervijas. Tā vietā viņš liek savai balsij skanēt, uzstājoties grupā “JD & the straight shot”. “Ja tev nav bieza āda, tu neizvilksi. Un tajā pašā laikā...tev sevi jāmīl. Un, ja neaizstāvēsi sevi, kā tu to varēsi izdarīt?”

Dolana grupas “JD & the straight shot” uzstāšanās “The late late show”

Īpašnieks sapņo mainīt veidu, kā cilvēki skatās izklaides pasākumus. Dolans 2013. gadā ieguldīja vienu miljardu dolāru “Madison Square Garden” renovācijā, bet nākamajos gados plāno uzcelt nākamās paaudzes izklaides tempļus Lasvegasā un Londonā.

“Viņš cenšas pārveidot industriju, kura nav mainījusies kopš seno grieķu un romiešu laikiem,” par Dolana plānu uzbūvēt “Sphere” arēnas saka “Garden” prezidents Endrū Lustgartens.

Dolans nav publiski komentējis Kristapa Porziņģa aizmainīšanu, taču viņa noskaņojumu var sajust 1. februārī publicētajā “MSG Networks” rakstā. Tā autors Alans Hāns (Alan Hahn) daudzus gadus strādā Dolaniem piederošajos medijos. Rakstā minētās tēmas tika izmantotas nedēļas nogales TV propagandā un vēlāk atbalsojās citu Ņujorkas mediju 5. februārī publicētajos materiālos.

“Stāsts ir par cerībām. Kad tava bilance ir 10-40 un netiec izslēgšanas spēlēs sesto gadu pēc kārtas, cerība ir vienīgais, kas tev paliek. Un jānolemj, kuram Cerību Scenārijam ir labāks potenciāls.

Cerību Scenārijs Nr. 1: parakstīt piecu gadu līgumu ar Kristapu Porziņģi 158 miljonu ASV dolāru vērtībā, cerot, ka viņam būs laba veselība. Un cerēt, ka pieejamais algu limits atvilinās no uzvarošām komandām tādu zvaigzni kā Kevins Durents, Kairijs Ērvings vai Kavai Lenards. Un vēl cerība iegūt vilinošāko drafta izvēli kopš 2003. gada – “Duke” zvaigzni Zionu Viljamsonu.

Šajā scenārijā Porziņģis, visticamāk, paliktu “stūrakmens” lomā. Process turpinātos vēl vienu gadu, cerot, ka komandas sniegums uzlabosies. Un cerot, ka Porziņģis, kurš atgriežas pēc krustenisko saišu savainojuma un līdz šai dienai pirmajās četrās karjeras sezonās izlaidis 37% spēļu – neparaksta līgumu tikai naudas dēļ un beigās vēlas tikt aizmainīts.

Cerību scenārijs Nr. 2: tas, kas notika ceturtdien, 31. janvārī, kad “Knicks” aizmainīja Porziņģi, Timu Hārdeveju jaunāko, Kortniju Lī un Treju Bērku, no “Dallas Mavericks” pretī saņemot Denisu Smitu jaunāko, Vesu Metjūzu, Deandrē Džordanu un divas nākotnes izvēles drafta pirmajā kārtā. Metjūza un Džordana, kuriem drīz beigsies līgumi, apmaiņa pret Hārdeveju un Lī ļauj starpsezonā atbrīvot līdz 70 miljoniem dolāru brīvo līdzekļu.

Šis scenārijs iekļauj 2010. gadā apgūto mācību – neatkarīgi no tirgus un skatuves lieluma, ir ārkārtīgi izaicinoši pierunāt zvaigzni ierasties jaunā komandā, kura sešus gadus nav uzvarējusi. Kā redzam šodienas NBA, zvaigznēm patīk pievienoties citām zvaigznēm, nevis staigāt vienatnē.

Kas jādara? Jāatbrīvo nepieciešamie līdzekļi, lai piesaistītu vismaz divas zvaigznes un cerētu, ka tādas zvaigznes kā Durents un Ērvings gribēs apvienot spēkus. Un, ja tas nenotiks, joprojām var cerēt izmantot atbrīvotos līdzekļus, lai maiņas darījumā iegūtu tādus spēlētājus kā Damjens Lilards vai Entonijs Deiviss. Ak, un cerēt, vismaz pašlaik, uz Ziona ierašanos.

(“Knicks” ģenerālmenedžeris) Skots Perijs nepārprotami uzskatīja, ka Cerību Scenārijam nr. 2 ir labāks potenciāls, īpaši ņemot Porziņģa atsvešināšanos pēdējos mēnešos. Viņš, Stīvs Milzs un Deivids Fizdeils, kuram, neaizmirstiet, nācās izsvīst latviešu pirtī, darīja visu iespējamo spēlētāja pārliecināšanai.

“Mēs arvien vairāk jutām viņa nenoteiktību,” Perijs teica telefonkonferencē ceturtdienas vakarā. “Un katru reizi, kad tuvojas maiņu darījuma beigas, tev jāsagatavojas.”

Perijs teica, ka komandai “pēdējos mēnešos bija sarunas daudzās frontēs” un “tai uz galda bija astoņas vai deviņas dažādas idejas” par darījumiem komandas uzlabošanai un spējām agresīvi rīkoties brīvajā aģentūrā (no 1. jūlija). Viena ideja iekļāva Ņūorleānas “Pelicans” un Entoniju Deivisu, taču Porziņģa aizmainīšanu uz Luiziānu kavēja viņa ierobežotā brīvā aģenta (RFA) statuss.

“Mavericks” zināja par Porziņģa vilšanos Ņujorkā un centās izmantot iespēju sapārot viņu ar labu draugu, sensacionālo pirmgadnieku Luku Dončiču. Dalasa reklamē, ka abi būs viņu nākamais Stīva Neša/Dirka Novicka tandēms.

Maksa par Dalasas cerību scenāriju bija atbrīvošanās no Hārdeveja jaunākā un Lī līgumiem, vienlaikus iegūstot divas pirmās kārtas izvēles 2021. un 2023. gada draftā. Šīs izvēles kopā ar 2017. gada drafta pirmās kārtas izvēli, Denisu Smitu jaunāko, veido darījuma kritisko masu.

Sāksim ar nākotnes izvēlēm: 2021. gada izvēle ir neaizsargāta, kamēr 2023. gads sola “Top 10” kandidātu. Izvēles ir atkarīgas no nejaušības, vai “Mavericks” šogad iegūs/neiegūs “Top 5” izvēli (tam nepieciešama veiksme loterijā, lai paceltos no 11. vietas).

Ja “Mavs” neiegūs “Top 5” izvēli, tad attiecīgais spēlētājs, saskaņā ar 2018. gadā veikto Dončiča maiņu, tiks Atlantai. Ja “Mavericks” iegūs “Top 5” izvēli, Atlantai tiks Dalasas 2020. gada izvēle, bet “Knicks” iegūs 2022. gada (neaizsargāto) un 2024. gada “Top 10” garantēto izvēli, jo NBA noteikumi aizliedz komandām divus gadus pēc kārtas aizmainīt pirmās kārtas izvēles.

Neatkarīgi no tā, kas notiks, “Knicks” tagad pieder septiņas pirmās kārtas izvēles nākamajos piecos draftos. Pat (“Celtics” ģenerālmenedžerim) Denijam Eindžam jāveic Boba Feta cienīga paklanīšanās Perijam par viņa veikumu. Šīs izvēles ļauj “Knicks” gan pievilināt zvaigznes, gan atbrīvot līdzekļus maiņas darījumam.

Papildus tam, “Knicks” Smita jaunākā personā ieguva 21 gadu vecu spēlētāju – sesto, kurš draftēts pēdējos divos gados. Un, lai gan virsraksts vēsta par atbrīvotajiem līdzekļiem, pieņēmums, ka notikusi atteikšanās no plāna draftēt un attīstīt jaunos spēlētājus, ir neprecīzs.

“Mēs neesam atteikušies no plāna,” teica Milzs. “Mēs darījām lietas, kuras iekļāvās mūsu plānā. Papildus ieguvām manevra telpu 68 miljonu dolāru apmērā. Mēs joprojām vēlamies veidot komandu ar drafta un jauno spēlētāju palīdzību. Kad radīsies iespēja iegūt brīvo aģentu, tas ir viens no rīkiem mūsu instrumentu kastē.”

Porziņģim bja iecerēta pamatakmens loma pirmajā pārbūves mēģinājumā 2015. gadā – uzreiz pēc sliktākās sezonas franšīzes vēsturē. Taču pēc cerīgas pirmās sezonas, kurā viņš nokļuva rekordu grāmatās kopā ar Patriku Jūingu un Villiju Rīdu, Porziņģis visu laiku atradās rokas stiepiena attālumā no franšīzes.

Neuzticēšanos aizsāka Fila Džeksona publiskā kritika, taču cits faktors bija Porziņģi neticami aizsargājošais brālis Jānis. Porziņģa pirmais aģents, Endijs Millers (ASM Sports) bija pieredzējis, varens un, galvenais, saprātīgs. Taču, kolīdz viņš atteicās no NBA aģenta licences pēc FIB veiktās izmeklēšanas NCAA skandālā, Jānis ieguva sertifikātu un uzņēmās vadošo lomu brāļa lietās.

Jānis samudžināja uzticības jautājumus pēc franšīzes nonākšanas (prezidenta) Milza un (ģenerālmenedžera) Perija rokās. Pat pēc Fizdeila nedēļu ilgās viesošanās Latvijā attiecības starp Porziņģi un franšīzi nekad neatsala.

“Tās ir tikai iegūtās sajūtas, kad vēro, cik bieži viņš ierodas uz treniņiem, cik daudz uzturas zālē, kādas lietas dara,” teica Milzs. “Sākām just, ka mūsu ceļi var vest dažādos virzienos.”

Milzs un Perijs vēlējās, lai brāļi Porziņģi abi saprastu komandas izvēli 2018. gada rudenī neparakstīt ar viņu maksimālu līguma pagarinājumu. Ja viņi pagaidītu līdz vasarai, tas ļautu atbrīvot 10 miljonus dolāru un iegūt nozīmīgu spēlētāju brīvajā aģentūrā. Porziņģis šajā gadījumā būtu ierobežots brīvais aģents, kas ļautu “Knicks” atspēkot citu komandu piedāvājumus.

Tad sāka parādīties stāsti par citu komandu potenciālu piedāvāt “indes piliena” piedāvājumu un, ka Porziņģis varētu būt vairāk ieinteresēts parakstīt līgumu ar komandām, kuras ir tuvāk sportiskiem panākumiem nekā “Knicks”. Bija pienācis laiks – tuvojās Porziņģa atgriešanās laukumā – sagatavoties ļaunākajam.

“Kad centies domāt, kā vēlies būvēt komandu ilgtermiņā, tu nevēlies piedāvāt maksimālo līgumu spēlētājam, kurš tev skaidri pasaka, ka nevēlas šeit būt,” teica Milzs.

Neskaidrība par Porziņģa motivāciju palikt “Knicks” bija visu laiku. Un paturēt viņu pēc maiņas darījumu termiņa beigām (7. februārī) bija tikpat liels risks kā aizmainīt viņu, atbrīvot līdzekļus un iegūt drafta izvēles, kuras, pagaidām, ir lielais nezināmais.

Tās ir apbēdinošas beigas stāstam, kurš sākās ar lielām cerībām – spēlētājs, kuru drafta vakarā izsvilpa, kļuva par Zelta Bērnu franšīzē, kurai gadiem tāda nebija. Un pēc četriem gadiem nolēma, ka šī nav viņa vieta, apstiprinot to īsā sanāksmē ceturtdienas rītā.”

Sesks dārzā: atsauce uz elitārā izdevuma “Quartz” rubriku “Skunk at the Garden party”

Izmantotie resursi:
https://www.msgnetworks.com/2019/02...
James Dolan, Unplugged
https://qz.com/1540611/james-dolans...

  -3 [+] [-]

, 2019-02-07 22:40, pirms 5 gadiem
Tiešām tas KP brālis nevar nomierināties un ļaut profesionāļiem rīkoties ! Visu cieņu pret viņiem, bet tas tiešām KP nenāks par labu. Es lasiju vienu rakstu, ka viens Latviešu ekstrasents brīdināja KP par to, ka jātiek vaļā no cilvēkiem kam skauž un nu tiešām pēts visa notikušā izskatās ka ir kāds blakus kas izrāda šādi savu skaudību !

     [+] [-]

, 2019-02-07 22:41, pirms 5 gadiem
Nu tāds suuuuds.

  +7 [+] [-]

, 2019-02-07 22:41, pirms 5 gadiem
Noviks mēģina cīnīties pret Dolana ietekmē esošo NY mediju info plūdiem

un kurš NBA kluba īpašnieks nerīkojas ar spēlētājiem kā ar precēm?

  -2 [+] [-]

, 2019-02-07 22:43, pirms 5 gadiem

  -2 [+] [-]

, 2019-02-07 22:51, pirms 5 gadiem
Nu jau pietiks par to Knicks!gan jau ari Mavericks vins nepaliks,domaju ka Kristaps pierada pie lielas komandas,nakama pietura varetu but Bulls,kas butu kautkas ipash!

  +1 [+] [-]

, 2019-02-07 23:03, pirms 5 gadiem
Madzigais rakstīja: Nu jau pietiks par to Knicks!gan jau ari Mavericks vins nepaliks,domaju ka Kristaps pierada pie lielas komandas,nakama pietura varetu but Bulls,kas butu kautkas ipash!
tur ir Markannens

  +5 [+] [-]

, 2019-02-07 23:04, pirms 5 gadiem
Ir pilnīgi skaidrs, ka visiem šitiem dolaniem ellē vietas nepietiks, kādam būs jādeg koridorī.

  -2 [+] [-]

, 2019-02-07 23:06, pirms 5 gadiem
Madzigais rakstīja: Nu jau pietiks par to Knicks!gan jau ari Mavericks vins nepaliks,domaju ka Kristaps pierada pie lielas komandas,nakama pietura varetu but Bulls,kas butu kautkas ipash!
Es domāju, ka ir 3 varianti- Clippers, Lakers, vai Nets.

  +6 [+] [-]

, 2019-02-07 23:10, pirms 5 gadiem
NBA God rakstīja: Tiešām tas KP brālis nevar nomierināties un ļaut profesionāļiem rīkoties ! Visu cieņu pret viņiem, bet tas tiešām KP nenāks par labu. Es lasiju vienu rakstu, ka viens Latviešu ekstrasents brīdināja KP par to, ka jātiek vaļā no cilvēkiem kam skauž un nu tiešām pēts visa notikušā izskatās ka ir kāds blakus kas izrāda šādi savu skaudību !
Labi, ka KP ir tāds brālis Jānis, kurš tiem ahujevšajiem dolaniem gatavs rīkles pārgrauzt.

  +5 [+] [-]

, 2019-02-07 23:47, pirms 5 gadiem
KP dotajā brīdī ir īstajā vietā un laikā. Nevajag aizmirst ,ka viņš vēljoprojām ir frančīzes spēlētājs. Dallasa darīs visu ,lai KP noturētu. Vēl visu tā salīdzināšana ar Dirku un viss pārējais..

  +3 [+] [-]

, 2019-02-08 00:18, pirms 5 gadiem
Tīrs MSG PR raksts Novika pārtulkojumā. Ne miņas par otras puses skatījumu. Nekas par esošo klimatu komandā, par iemesliem, kāpēc KP atsvešinājās no komandas. Tur Knicks un Dolans jau neko...
Vai ko šādu maz bija te jēga publicēt?

  +8 [+] [-]

, 2019-02-08 00:21, pirms 5 gadiem
Buļļi ir apmēram tāda pati organizatoriskā miskaste kā Knicks - ar vienīgo atšķirību, ka Batlers tur bija nesenāk par Melo. Kā arī Kristapa pozīcijā tur jau ir Markanens.

     [+] [-]

, 2019-02-08 01:10, pirms 5 gadiem
protams, ka KP vainīgs ka Knicks ir miskaste jau kuro gadu pēc kārtas un ja nolohosies ar savu cap space, tad KP būs tas, ko vainos

     [+] [-]

, 2019-02-08 01:19, pirms 5 gadiem
Bulls generalmenedzeris ir mistkaste,bet komanda ir leģendārākā no visām!

  +7 [+] [-]

, 2019-02-08 01:22, pirms 5 gadiem
Jākāš tie Amīšu naudas maisi, cik var, jāiet uz maksimimu, pie pakaļas tās viņu franšīzes! karjera ir īsa un tāpat tiem īpašniekiem tāds KP būs vienaldzīgs beigās, kad būs nojāts un izpumpēts karjeras noslēgumā...

  +5 [+] [-]

, 2019-02-08 03:05, pirms 5 gadiem
NBA God rakstīja: https://tautaruna.nra.lv/slavenibas/267280-ekstrasenss-prognoze-kristapa-porzinga-nakotni/
Labs. Mana kaimiņiene, Veras tante, teica, ka, ja Daniels nopurkšķas nepāra gadā februāra nepāra datumā pēc 22, tad viss pavasaris būs siltāks par ziemu.

     [+] [-]

, 2019-02-08 07:28, pirms 5 gadiem
norcha 172 rakstīja: Ir pilnīgi skaidrs, ka visiem šitiem dolaniem ellē vietas nepietiks, kādam būs jādeg koridorī.

  +4 [+] [-]

, 2019-02-08 08:00, pirms 5 gadiem
Citējot vienu no ESPN džekiem But the end of the week the Knicks will be blaming Kristaps brother for Michael Sweeney, Eddy Curry, Amare’s knee, passing on Nikola Jokic in the draft and for having the NBA’s worst record the last 18 years.

  +2 [+] [-]

, 2019-02-08 09:47, pirms 5 gadiem
Tās ir apbēdinošas beigas stāstam, kurš sākās ar lielām cerībām – spēlētājs, kuru drafta vakarā izsvilpa, kļuva par Zelta Bērnu franšīzē, kurai gadiem tāda nebija. Un pēc četriem gadiem nolēma, ka šī nav viņa vieta, apstiprinot to īsā sanāksmē ceturtdienas rītā.”

Ko viņi tur lej, kāds ceturdienas rīts? Kāpēc Dirks saka ka viņš par šo maiņu jau zināja iepriekš? Tātad Knicks jau bija sākuši darboties ātrāk par 4diena rītu, bet tagad saka - KP ienāca 4diena ofisā un teica ka grib prom.. protams, ērta pozīcija priekš Knicks.

Tas pats stāsts par tām 4 komandām un kuras iesniedzis esot Jānis, nu kāds sviests ja visi jau nojauta ka Kristaps dosies uz Dalasu? Un ja arī Jānis šādu sarakstu būtu iesniedzis, nu normāli, kāpēc viņš nevar izteikt klubam sava klienta vēlmes?

     [+] [-]

, 2019-02-08 11:10, pirms 5 gadiem
sandis444444 rakstīja: Tās ir apbēdinošas beigas stāstam, kurš sākās ar lielām cerībām – spēlētājs, kuru drafta vakarā izsvilpa, kļuva par Zelta Bērnu franšīzē, kurai gadiem tāda nebija. Un pēc četriem gadiem nolēma, ka šī nav viņa vieta, apstiprinot to īsā sanāksmē ceturtdienas rītā.”


Ko viņi tur lej, kāds ceturdienas rīts? Kāpēc Dirks saka ka viņš par šo maiņu jau zināja iepriekš? Tātad Knicks jau bija sākuši darboties ātrāk par 4diena rītu, bet tagad saka - KP ienāca 4diena ofisā un teica ka grib prom.. protams, ērta pozīcija priekš Knicks.

Tas pats stāsts par tām 4 komandām un kuras iesniedzis esot Jānis, nu kāds sviests ja visi jau nojauta ka Kristaps dosies uz Dalasu? Un ja arī Jānis šādu sarakstu būtu iesniedzis, nu normāli, kāpēc viņš nevar izteikt klubam sava klienta vēlmes?
Protams ka tās ir muļķibas, ka viņš tika aizmainīts, jo paprasīja maiņu tajā tikšanās reizē, tīrs NY PR gājiens, lai uzlabotu savu tēlu. KP ieiet ofisā un paprasa maiņu un pēc brīža jau ir aizmainīts - neizklausās reāli. Maiņa jau tika noteikti sarunāta pirms tam, kad bija spēle starp abām komandām.

     [+] [-]

, 2019-02-08 12:48, pirms 5 gadiem
Marty82 rakstīja: Protams ka tās ir muļķibas, ka viņš tika aizmainīts, jo paprasīja maiņu tajā tikšanās reizē, tīrs NY PR gājiens, lai uzlabotu savu tēlu. KP ieiet ofisā un paprasa maiņu un pēc brīža jau ir aizmainīts - neizklausās reāli. Maiņa jau tika noteikti sarunāta pirms tam, kad bija spēle starp abām komandām.
Nu rakstīja taču Novickis, ka viņš jau zinājis par tādu iespējamu maiņu, tikai paša darījuma brīdī bija diendusā. Es viņam ticu.

  +1 [+] [-]

, 2019-02-08 16:56, pirms 5 gadiem
NBA God rakstīja: Tiešām tas KP brālis nevar nomierināties un ļaut profesionāļiem rīkoties ! Visu cieņu pret viņiem, bet tas tiešām KP nenāks par labu. Es lasiju vienu rakstu, ka viens Latviešu ekstrasents brīdināja KP par to, ka jātiek vaļā no cilvēkiem kam skauž un nu tiešām pēts visa notikušā izskatās ka ir kāds blakus kas izrāda šādi savu skaudību !
Tu esi pārspējis visus ar savu gramatiku.. vārdu PĒC uzrakstīt PĒTS, es nebeidzu rēkt..

     [+] [-]

, 2019-02-08 17:01, pirms 5 gadiem
Madzigais rakstīja: Bulls generalmenedzeris ir mistkaste,bet komanda ir leģendārākā no visām!
Manuprāt gan ir 3 vienlīdz leģendāri klubi.. buļļi, leikeri un kliperi..

     [+] [-]

, 2019-02-08 18:36, pirms 5 gadiem
KP dolanam ienes miljardu (Knicks vērtība no 3 pieaug līdz 4 miljardiem), bet viņš to nolēja ar mēsliem.Bizness saucās.Kaut ko līdzīgu izdarīja Maximas īpašnieks pēc tragēdijas.

     [+] [-]

, 2019-02-08 20:09, pirms 5 gadiem
Vienīgais, ko neapšaubu "ienāca kabinetā", bet pārējais ir dažāda lieluma pīles.
Šāda dezinformējoša centība tikai apstiprina KP statusu NBA... Hardavejs pat kabinetam tuvumā nebija, aizmainīja un viss.

Es neredzu stāru motivāciju iet uz Niks, ja zvaigznes no turienes aiziet var tikai dubļainas. USD arī citās komandās solīs to pašu... Visi tie tirgi arī vairāk attiecas uz komandas īpašnieku.

     [+] [-]

, 2019-02-08 23:48, pirms 5 gadiem
ficuks rakstīja: Jākāš tie Amīšu naudas maisi, cik var, jāiet uz maksimimu, pie pakaļas tās viņu franšīzes! karjera ir īsa un tāpat tiem īpašniekiem tāds KP būs vienaldzīgs beigās, kad būs nojāts un izpumpēts karjeras noslēgumā...
Biedriņš jau normāli nokāsa

     [+] [-]

, 2019-02-13 13:32, pirms 5 gadiem
Džonijs Bī rakstīja: Manuprāt gan ir 3 vienlīdz leģendāri klubi.. buļļi, leikeri un kliperi..
Es teiktu, ka Buļļi jau nu ir vismazāk leģendāri no šiem, pie tam viņiem priekšā var pielikt Bostonu, ko es pat sauktu par visleģendārāko klubu, kur izveidojušās neskaitāmas spēlētāju dinastijas dažādās ērās sasniedzot visaugstākos rezultātus, kā arī relatīvi nesenā pagātnē sevi apliecinājusi un nākotnē noteikti leģendāru statusu iemantos Spurs. Buļļi labākajā gadījumā nāk tikai pēc tam un arī būtībā dēļ leģendas, kas būvēta pamatā ap vienu spēlētāju.