Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Balceram deviņas minūtes, "Senators" atspēlē divu vārtu deficītu, bet zaudē Toronto

Balceram deviņas minūtes, "Senators" atspēlē divu vārtu deficītu, bet zaudē Toronto
Rūdolfs Balcers. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Karjeras devītajā spēlē Nacionālajā hokeja līgā (NHL) Rūdolfs Balcers laukumā pavadīja 9:16 minūtes, bet Otavas „Senators” piekāpās citai Kanādas komandai Toronto „Maple Leafs” ar 4:5.

Lai gan trešajā trešdaļā „Senators” atspēlēja divu vārtu deficītu un panāca izlīdzinājumu, Balcera vienība bija spiesta samierināties ar piekto zaudējumu pēc kārtas un palikšanu pēdējā vietā Austrumu konferencē. Pirmajā periodā rezultātu atklāja Toronto uzbrucējs Zaks Haimens, uz ko „Senators” atbildēja ar Magnusa Pājarvi vārtu guvumu. Otrās trešdaļas sākumā Mets Djušēns izvirzīja Otavu vadībā ar metienu no šaurā leņķa – 2:1, taču perioda turpinājumā „Maple Leafs” izdevās labs nogrieznis ar trīs vārtiem četru minūšu laikā – 2:4, atzīmējoties Andreasam Džonsonam, Ostonam Metjūzam un Džonam Tavaresam, kuram tas bija 32. vārtu guvums šosezon.

Noslēdzošās trešdaļas 40. sekundē „Senators” aizsargs Tomass Šabots savāca ripu vārtu priekšā un ar precīzu metienu panāca 3:4, bet Pājarvi ar metienu tukšajā vārtu stūrī otro reizi spēlē panāca izlīdzinājumu – 4:4. Tomēr 10:48 minūtes pirms pamatlaika beigām Morgans Railijs noslēdza Toronto pretuzbrukumu ar rezultatīvo metienu – 4:5.

Rūdolfs Balcers laukumā pavadīja 9:16 minūtes, vienu reizi meta pa vārtiem, ka arī bloķēja divus pretinieku metienus. Deviņos mačos uzbrucējs guvis vienus vārtus un atdevis vienu piespēli. Viņa „Senators” ieņem 16. vietu Austrumos ar 15 uzvarām 53 spēlēs. „Maple Leafs” izcīnīja trešo uzvaru pēc kārtas, un ar 69 punktiem 53 mačos ieņem otro pozīciju Atlantijas divīzijā, atpaliekot no līderes Tampabejas „Lightning” par 12 punktiem.

Vēl vienā spēlē Bostonas „Bruins” pēcspēles metienu sērijā piekāpās Ņujorkas „Rangers” ar 3:4. Pēc diviem periodiem „Bruins” bija vadībā ar 3:1, taču pēdējā trešdaļā Kevins Heizs un Filips Hitils panāca neizšķirtu – 3:3, bet Ņujorkas hokejisti izrādījās veiksmīgāki septiņu bullīšu sērijā, divas reizes pārspējot „Bruins” vārtsargu Jaroslavu Halaku. Bostona ierindojusies trešajā vietā Atlantijas divīzijā ar 66 punktiem 54 mačos, bet Ņujorkas hokejisti ir sestie cīņā par Austrumu konferences „wild-card” ar 54 punktiem 53 spēlēs.

NHL spēles, 7. februāris

SpēleRezultāts
Senators – Maple Leafs4:5
Bruins – Rangers3:4 PM

Izmantotie resursi:
Official Site of the National Hockey League |...

  +2 [+] [-]

, 2019-02-07 07:35, pirms 5 gadiem
Kaut kas pietrūkst. Reāli vairākuma nospēlējas 2 minūtes un neko neparādija.

  +3 [+] [-]

, 2019-02-07 07:45, pirms 5 gadiem
Nav vinš vēl gatavs nhl. Lai tagad iespēlējas, vasarā nobriest un gan jau nākošgad sāks spēlēt. Ar komandu un mirkli viņam ir ļoti paveicies.

     [+] [-]

, 2019-02-07 07:58, pirms 5 gadiem
parbmx rakstīja: Kaut kas pietrūkst. Reāli vairākuma nospēlējas 2 minūtes un neko neparādija.
Kad bija 4min vairākumā Sens man liekas pat normāli zonā nenostājās.
Viens moments Balceram bija tak nepaveicās.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2019-02-07 09:44, pirms 5 gadiem
parbmx rakstīja: Kaut kas pietrūkst. Reāli vairākuma nospēlējas 2 minūtes un neko neparādija.
Protams, ka pietrūkst, taču galvenais, ka ir iedots spēlēt un iejusties NHL! Neviens negaida no viņa 15 punktus 10 spēlēs (pirmajās)! Šogad sapratīs, kas ir NHL, nākamgad jau būs gan goli, gan minūtes