Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Porziņģa komandas biedrs Hārdevejs tiek cauri sveikā bez nopietna savainojuma

Agris Suveizda

Porziņģa komandas biedrs Hārdevejs tiek cauri sveikā bez nopietna savainojuma
Tims Hārdevejs
Foto: AP/Scanpix

Ņujorkas "Knicks" mājās pret Milvoki "Bucks" piedzīvoja ceturto zaudējumu pēc kārtas (89:103) un uz ilgu laiku palika bez sava līdera Kristapa Porziņģa, kurš iedzīvojās krustenisko saišu plīsumā. Taču "Knicks" vakars varēja būt vēl katastrofālāks – pie traumas tika arī Tims Hārdevejs, kura pārbaužu rezultāti gan ir daudz iepriecinošāki.

"Saņēmu triecienu pa to pašu vietu, kur iepriekš bija sāpes un kur bija stresa lūzums," kājas savainojumu komentēja Tims Hārdevejs, kuram spēle beidzās sešarpus minūtes līdz tās beigām. "Rentgens bija negatīvs, tā ka tā ir laba zīme." Pēdējās spēles Hārdevejam bija izvērtušās ļoti neveiksmīgi – Bostonā (73:103) un Milvoki (90:92) viņa precizitāte no spēles bija drausmīgi 7,7% (2/26), bet mājās pret Atlantas "Hawks" (96:99) viņš bija viens no antivaroņiem galotnē.

Hārdevejs pēc mača neslēpa sarūgtinājumu par Porziņģa savainojumu. Gluži kā galvenais treneris Džefs Hornačeks: "Viņš ir daļa no tā, ko cenšamies uzbūvēt. Nu citiem čaļiem nāksies spert soli uz priekšu un dažādos veidos kompensēt viņa iztrūkumu." ESPN ziņo, ka "Knicks" organizācijā pēc Porziņģa savainojuma ir apspriesta doma par spēles laika palielināšanu jaunajiem basketbolistiem, piemēram, Frankam Nilikinā un Trejam Bērkam, un ka šīs spēles skumjā epizode varētu kardināli mainīt stratēģiju pāreju perioda izskaņā, jo līdz šim "Knicks" joprojām vēlējās tēmēt uz labāko astotnieku.

Spēles laika palielināšanu gan var ietekmēt arī citi faktori. Piemēram, franču saspēles vadītāja veselība – Nilikinā no pārslodzes esot nedaudz savainojis kvadricepsu. "Palielinājām viņa spēles laiku līdz 25 minūtēm, kas pārvērtās problēmās ar kāju. Cik gan ilgi nāktos gaidīt līdz līdzīgām problēmām, atkal spēlējot tikpat daudz?"

Porziņģis ceļgalu savainoja pēc trieciena grozā pāri sāncenšu līderim Jannim Adetokunbo. "Pirmkārt, viņam viss ir kārtībā?" neilgi pēc spēles žurnālistam ar pretjautājumu atbildēja Adetokunbo. "Nedomāju, ka es viņu pagrūdu, drīzāk viņš tikai piezemējās ne tā, kā vēlējās. Ceru, ka viņam viss ir kārtībā, jo esam tuvi draugi. Basketbolā tā diemžēl mēdz gadīties." Jāpiebilst, ka drīzumā mutes operācija gaidāma turku centram Enesam Kanteram, kuram nedēļas laikā uzliktas 19 šuves.

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/Bucks/status/96...
https://nypost.com/2018/02/07/tim-h...

Slēpts komentārs: KaprīzaisVienradzis

     [+] [-]

, 2018-02-07 12:45, pirms 6 gadiem
KaprīzaisVienradzis rakstīja: "Nedomāju, ka es viņu pagrūdu, drīzāk viņš tikai piezemējās ne tā, kā vēlējās."

Ak tu su*a..., draugs tā nenovirzītu atbildību, bet gan uzņemtos vismaz mazu daļu no tā. Visi saprot ka tā gadās, bet pateikt tipa "ko tad es, viņš pats tur kaut ko" ir zemiska cūcība.
Tev ar galvu viss ir kārtībā?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja