Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Karsumam rezultatīva piespēle uzvaras vārtos pār SKA

Rolands Eliņš

Karsumam rezultatīva piespēle uzvaras vārtos pār SKA
Mārtiņš Karsums. Foto: Alexander Demianchuk/TASS/Scanpix

Kontinentālajā hokeja līgā Maskavas „Spartak” ar Mārtiņa Karsuma rezultatīvās spēles palīdzību guva uzvaru 3:1 pār vienu no līgas spēcīgākajām komandām Sanktpēterburgas SKA.

Mārtiņš Karsums šodien laukumā pavadīja 14:22 minūtes, kurās tika pie rezultatīvas piespēles un bloķēja divus pretinieku metienus. Karsums punktu nopelnīja komandas otro vārtu guvumā pirmā perioda pēdējā minūtē, palīdzot komandai izvirzīties vadībā ar 2:1, un tie vēlāk izrādījās uzvaru nesošie vārti.

Karsums savu 18. punktu šosezon (10+8) nopelnīja ar lielisku piespēli laukuma centrā, tieši pa slidojumam Iļjam Zubovam, kurš uzreiz pēc ripas saņemšanas tika pie izgājiena viens pret vārtsargu, savu iespēju pārliecinoši realizējot.

Kaspars Daugaviņš tikmēr spēlēja 14:44 minūtes, kurās izdarīja vienu metienu pa vārtiem.

Oļegam Znarokam un Harijam Vītoliņam šī bija spēle pret Krievijas grandu, kuru viņi trenēja pirms divām sezonām. „Spartak” treneriem izdevās izcīnīt uzvaru ar rezultātu 3:1, neskatoties uz to, ka SKA izdarīja teju divreiz vairāk metienu pa vārtiem (39:23). „Spartak” vārtos atzīstami nospēlēja Jūliuss Hudāčeks, atvairot 38 no 39 metieniem, un Maskavas komanda šosezon SKA pieveica jau trešo reizi.

Karsuma un Daugaviņa komandai līdz ar to izdevās pārtraukt trīs zaudējumu sēriju, nostabilizējot savu piekto Rietumu konferencē, kamēr SKA, konferences vicelīdere, cietusi trešo zaudējumu četru spēļu periodā.

Kārtējā uzvara arī Maskavas „Dynamo”, kas bez Mika Indraša sastāvā ar 4:2 apspēlēja „Amur” un tagad no SKA atpaliek vairs tikai par vienu punktu. Savukārt Sanda Ozoliņa trenētā „Torpedo” ar 1:2 piekāpās „Admiral”, kas gan neliedz saglabāt pārliecinošu astoto vietu konferencē.

KHL spēļu rezultāti

KomandasRez.KomandasRez.
Avtomobilist-Sibir3:4 PDinamo Min – Kunlun1:5
Ak Bars-Metallurg2:0Dynamo M – Amur4:2
Torpedo-Admiral1:2Sochi-Traktor0:2
Spartak-SKA3:1

Izmantotie resursi:
Хоккей – Континентальная Хоккейная Лига –...

     [+] [-]

, 2020-01-07 19:07, pirms 4 gadiem
Ķeram Sočus un Čerepovecu

     [+] [-]

, 2020-01-07 19:22, pirms 4 gadiem
FUNS rakstīja: Ķeram Sočus un Čerepovecu
Sveiciens Zsvētkos,kremļa kvekšķi!

     [+] [-]

, 2020-01-07 20:01, pirms 4 gadiem
norins rakstīja: Sveiciens Zsvētkos,kremļa kvekšķi!
Lūdzu nodod kremļa kvekšķim arī sveicienu no manis.