Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

"TVPlay Sports" piedāvā Rīgas "Dinamo" izbraukuma spēles Čerepovecā un Ufā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"TVPlay Sports" piedāvā Rīgas "Dinamo" izbraukuma spēles Čerepovecā un Ufā
Rīgas "Dinamo". Foto: Dinamo Rīga

Šonedēļ TVPlay Sports pārraidīs Rīgas Dinamo Kontinentālās hokeja līgas izbraukuma spēles ar Artūra Kuldas Čerepovecas Severstal un Ufas Salavat Yulaev. TVPlay Sports piedāvā arī Maskavas Spartak - Omskas Avangard, Čeļabinskas Traktor - Kazaņas Ak Bars, Kazaņas Ak Bars - Maskavas Dynamo un Novosibirskas Sibir - Ufas Salvat Yulaev maču tiešraides. Baudi KHL spēles TVPlay Sports!

Rīgas Dinamo pēc uzvaras izbraukumā pār Mika Indraša Maskavas Dynamo, Rietumu konferences tabulā beidzot noķērusi Maskavas apgabala Vityaz - abām komandām ir pa 44 punktiem. Tiesa, Vityaz ir aizvadījuši par vienu spēli mazāk. Skaidrs, ka Latvijas klubam punkti nepieciešami katrā mačā. Un Severstal, kas Rietumos ieņem 11.vietu, noteikti nav spēcīgākais pretinieks. Kā saka komentētājs Aivars Zahārovs, lai šo uzdevumu izpildītu, Ģirta Ankipāna komandai būs jādemonstrē cīņasspars, prasme spēlēt nevienādos sastāvos un jārealizē iespējas uzbrukumā!

Aivars Zahārovs, TVPlay Sports komentētājs, par Čerepovecas Severstal - Rīgas Dinamo spēli:
“Lai arī Čerepovecas komanda vēl nav zaudējusi teorētiskas iespējas kvalificēties izslēgšanas spēlēm, reāli tā nepretendē uz vietu Rietumu konferences astotniekā. Tomēr tas nenozīmē, ka Andreja Razina trenētā vienība necīnīsies. Severstal mājas spēļu sērijā izcīnījusi divas uzvaras trīs spēlēs un šo sēriju vēlēsies noslēgt ar panākumu. Tikmēr Dinamo atlikušajā regulārajā čempionātā nevar atļauties zaudēt komandām, kas atrodas tabulas lejasgalā, tomēr pieveikt Severstal nebūs viegli - to apliecina arī šosezon uz pusēm dalītās uzvaras. Lai tiktu pie panākuma, Ģirta Ankipāna padotajiem atkal būs jādemonstrē cīņasspars, prasme spēlēt nevienādos sastāvos un jārealizē iespējas uzbrukumā.”

KHL spēles kanālā TVPlay Sports un TVPlay Premium:
• Pirmdien, 7.janvārī, 16:20 Maskavas Spartak - Omskas Avangard
• Otrdien, 8.janvārī, 15:50 Čerepovecas Severstal - Rīgas Dinamo
• Trešdien, 9.janvārī, 15:50 Čeļabinskas Traktor - Kazaņas Ak Bars
• Ceturtdien, 10.janvārī, 15:50 Ufas Salvat Yulaev - Rīgas Dinamo

KHL spēles kanālā TVPlay Sports+ un TVPlay Premium:
• Piektdien, 11.janvārī, 18:20 Kazaņas Ak Bars - Maskavas Dynamo
• Svētdien, 13.janvārī, 12:20 Novosibirskas Sibir - Ufas Salvat Yulaev
• Svētdien, 13.janvārī, 16:50 Rīgas Dinamo - Čeļabinskas Traktor

Informāciju sagatavoja:
Līna Kārkliņa
TVPlay Premium un TVPlay Home
Mārketinga un sabiedrisko attiecību vecākā projektu vadītāja

     [+] [-]

, 2019-01-08 19:32, pirms 5 gadiem
Lai viņi ar to savu tvpleju iet pak-ļā!