Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Timberwolves" pēc pārliecinošas uzvaras atlaiž galveno treneri un prezidentu Tibodo

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Timberwolves" pēc pārliecinošas uzvaras atlaiž galveno treneri un prezidentu Tibodo
Toms Tibodo. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas klubs Minesotas "Timberwolves" aizvadītajā naktī pārliecinoši tika galā ar Losandželosas "Lakers", tomēr pat šāds iznākums neļāva darbu saglabāt galvenajam trenerim Tomam Tibodo, kurš vienlaikus bija arī kluba prezidents.

Minesotas "Timberwolves" jau pirmajā puslaikā ieguva 19 punktu pārsvaru un savā laukumā ar 108:86 pārspēja bez Lebrona Džeimsa spēlējošo Losandželosas "Lakers". Gan Karls Entonijs Taunss, gan Endrjū Viginss panākumu kaldināja ar 28 punktiem, pirmajam arī 18 atlēkušās bumbas. Neskatoties uz uzvaru, tūdaļ pēc mača tika atlaists Toms Tibodo.

"Timberwolves" pašlaik ieņem 11. vietu Rietumu konferencē ar bilanci 19 uzvaras un 21 zaudējums, taču mājās veicies krietni labāk – 14 uzvaras 20 mačos. Minesotas vienības vadītājs Ītens Kasons un ģenerālmenedžeris Skots Leidens tūdaļ pēc mača iegāja Tibodo ofisā un atlaida viņu no darba. Galvenajam trenerim, kurš vienlaikus bija arī kluba prezidents, šāds pavērsiens nāca kā pārsteigums. Leidens pagaidām saglabās savu ģenerālmenedžera amatu, taču viņa nākotne ir miglā tīta.

"Timberwolves" vadības līmenī apspriesti Freds Hoibergs, kurš bija Čikāgas "Bulls" galvenais treneris, un ESPN seja Čonsijs Bilapss. Abi tiek izskatīti kā kandidāti gan galvenā trenera, gan ģenerālmenedžera darbam, taču organizācija pagaidām nav sazinājusies ar viņiem. Hoibers esot "Timberwolves" īpašnieka Glena Teilora favorīts.

Minesota grasās atdalīt galvenā trenera amatu no kluba vadīšanas, tādējādi Sanantonio "Spurs" varētu palikt kā vienīgā komanda visā līgā, kurā galvenajam trenerim Gregam Popovičam pieder galvenā balss lēmumos, kas saistīti ar basketbola komandu.

Izmantotie resursi:
Minnesota Timberwolves fire coach and team...

     [+] [-]

, 2019-01-07 10:08, pirms 5 gadiem
Na*uja tas bija vajadzīgs? Tad kad komandā beidzot ir izveidojusies sapratne un komandas ķīmija, atlaiž treneri. Nav pilns rublis tur kādam...

     [+] [-]

, 2019-01-07 10:14, pirms 5 gadiem
rezgalis007 rakstīja: Na*uja tas bija vajadzīgs? Tad kad komandā beidzot ir izveidojusies sapratne un komandas ķīmija, atlaiž treneri. Nav pilns rublis tur kādam...
Atlaiž pusotru sezonu par vēlu.Kam ir vajadzīgs treneris kurš savus līderus katru spēli dzenā pa laukumu gandrīz 40 minūtes?Vai -20 +20 viņi tiek dzenāti.Rouzs,Noah,Dengs un daudzi citi ir savas karjeras izčakarējuši šī viena indivīda dēļ,jo viņi tika reāli iedzīti zemē ar tādām slodzēm.AIzsardzības treneris kurš jau entās sezonas ir drausmīgs tieši tajā aspektā.Tad,kad Lavīns saplēsa saites zem Thibsa top5 spēlētajās minūtēs bija 3 viņa komandas spēlētāji.Top10 bija viss starting 5

  +1 [+] [-]

, 2019-01-07 10:27, pirms 5 gadiem
Bet fakts ir un paliek fakts - dēļ Džimija batlera Tibodo atlaida buļļos un tagad tas pats notiek arī šeit.
Tad jau tiešām Minesotas vadībai nav pilns rublis, ja gaidīja pusotru sezonu, lai atlaistu treneri un izdarīja to brīdī, kad komanda izsvēpē Lakers. Izcils taimings.

  +1 [+] [-]

, 2019-01-07 15:08, pirms 5 gadiem
Ir jau stulbi, bet varbūt tā nemaz, nav kļūda. Bucks atlaida Kidu pussezonā un likās, kāpēc tā? Bet redz nekas slikts ar Bukiem nenotika.

     [+] [-]

, 2019-01-07 16:35, pirms 5 gadiem
Bostonietis rakstīja: Atlaiž pusotru sezonu par vēlu.Kam ir vajadzīgs treneris kurš savus līderus katru spēli dzenā pa laukumu gandrīz 40 minūtes?Vai -20 +20 viņi tiek dzenāti.Rouzs,Noah,Dengs un daudzi citi ir savas karjeras izčakarējuši šī viena indivīda dēļ,jo viņi tika reāli iedzīti zemē ar tādām slodzēm.AIzsardzības treneris kurš jau entās sezonas ir drausmīgs tieši tajā aspektā.Tad,kad Lavīns saplēsa saites zem Thibsa top5 spēlētajās minūtēs bija 3 viņa komandas spēlētāji.Top10 bija viss starting 5
Atslēgas vārdi - sliktā aizsardzība! Ja komanda, kuras treneris izsenis ir zināms kā aizsardzības speciālists, jau kuro gadu ir viena no sliktākajām tieši aizsardzībā, tad, par ko gan te vispār var būt runa. Pie tam - Thibs pats bija komandas prezidents, kas nozīmē - viņš pats pieņēma lēmumu par sastāva komplektāciju.

     [+] [-]

, 2019-01-07 18:38, pirms 5 gadiem
Emilio rakstīja: Atslēgas vārdi - sliktā aizsardzība! Ja komanda, kuras treneris izsenis ir zināms kā aizsardzības speciālists, jau kuro gadu ir viena no sliktākajām tieši aizsardzībā, tad, par ko gan te vispār var būt runa. Pie tam - Thibs pats bija komandas prezidents, kas nozīmē - viņš pats pieņēma lēmumu par sastāva komplektāciju.
Nu, man liekas, ka tas nebūt nenozīmē, ka viņš viens pats vāc sastāvu. Tam ir GM domāts. Tikai šeit ir tā, ka viņam ir kaut kāda ietekme uz sastāvu.

MIN laikam ļoti patīk CHI, ka jau atkal skatās uz CHI treneri. Mož pie reizes vēl kādu Rouzam, Gibsonam čomu paņemt uz MIN?