Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Rūnijs decembrī ticis aizturēts par atrašanos dzērumā publiskā vietā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Rūnijs decembrī ticis aizturēts par atrašanos dzērumā publiskā vietā
Veins Rūnijs. Foto: USA TODAY Sports/Scanpix

LETA--DPA. Atrodoties stiprā alkohola reibumā publiskā vietā, slaveno angļu futbolistu Veinu Rūniju decembrī aizturējusi Vašingtonas policija.

33 gadus vecais Rūnijs tika aizturēts 16. decembrī, kad viņš ielidoja Dallesa lidostā Vašingtonā, atgriežoties pēc vienas dienas brauciena uz Saūda Arābiju.

Tiek ziņots, ka Rūnijs aktivizēja lidmašīnas durvju trauksmi, tomēr kopumā lidostas drošības noteikumus viņš neesot pārkāpis, bet policija viņu aizturējusi pēc tam, kad futbolists acīmredzami bijis manāmi iereibis. Sportista pārstāvji gan norādīja, ka šādā stāvoklī viņš nonācis, kad lidmašīnā sajaucis alkoholu ar miega zālēm. Neilgi pēc tam Rūnijs turpat lidostā no apcietinājuma tika atbrīvots.

Šī gan nav pirmā reize, kad Rūnijs alkohola dēļ iekūlies nepatikšanās. Vēl 2017. gadā viņam uz diviem gadiem tika atņemta autovadītāja apliecība pēc tam, kad viņš atzinās, ka vadījis auto, esot alkohola reibumā.

Pagājušā gada vasarā pieredzējušais Rūnijs noslēdza trīsarpus gadu līgumu ar Vašingtonas "United" komandu, kļūstot par vienības līderi.

  +1 [+] [-]

, 2019-01-07 12:03, pirms 5 gadiem
atradushi par ko aiztureet pie mums te uz katra stuura taadi manaami iereibushie staigaa
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2019-01-07 15:26, pirms 5 gadiem
Ka var sajaukt smigu ar miega zalem??

  +1 [+] [-]

, 2019-01-07 15:41, pirms 5 gadiem
agramons rakstīja: atradushi par ko aiztureet pie mums te uz katra stuura taadi manaami iereibushie staigaa
Par vienkārši būšanu ķitelī nemēdz aizturēt, kamēr netraucē apkārtējos vai jebkā citādi nepievērs sev uzmanību, bet te džeks izpildījās: "Tiek ziņots, ka Rūnijs aktivizēja lidmašīnas durvju trauksmi".

  +2 [+] [-]

, 2019-01-07 15:42, pirms 5 gadiem
demiss_vahtanovs_1240085699392322 rakstīja: Ka var sajaukt smigu ar miega zalem??
Iedzer tableti, noskalo ar visīti, kas tur ko nesaprast?