Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Karsumam un Daugaviņam mājās sakāve pret Hārtlija "Avangard"

Agris Suveizda

Karsumam un Daugaviņam mājās sakāve pret Hārtlija "Avangard"
Kaspars Daugaviņš. Foto: spartak.ru

Pirms divām dienām savā laukumā ar 7:0 sagrāvusi Novosibirskas "Sibir", Maskavas "Spartak" šovakar piedzīvoja sakāvi, Kontinentālajā hokeja līgā ar 0:4 atzīstot Omskas "Avangard" pārākumu.

Mārtiņš Karsums un Kaspars Daugaviņš kopā ar Iļju Zubovu spēlēja Maskavas "Spartak" pirmajā maiņā. Karsums uz ledus pavadīja 13 minūtes un 29 sekundes, izdarīja divus metienus, izpildīja vienu spēka paņēmienu un uzvarēja savā vienīgajā iemetienā. Savukārt Daugaviņš spēlēja 15 minūtes un 27 sekundes, izdarīja trīs metienus, uzvarēja vienā no diviem iemetieniem un nopelnīja četras soda minūtes.

Uzvaras vārtus Omskas "Avangard" guva ceturtajā minūtē, kad uz noraidīto spēlētāju soliņa atradās tieši Daugaviņš. Latviešu uzbrucējs noteikumus pārkāpa viduszonā, bet Omskai vairākuma realizācijai bija nepieciešamas 43 sekundes. Beks Teilors, kurš spēlē kopumā guva divus vārtus, izdarīja precīzu metienu no iemetiena apļa. Otru noraidījumu Duagaviņš pie rezultāta 0:1 nopelnīja trešdaļas otrajā pusē, bet šo mazākumu "Spartak" izturēja.

Maskavas "Spartak" ar 52 punktiem 47 spēlēs ieņem sesto vietu Rietumu konferencē, bet Boba Hārtlija vadītais Omskas "Avangard" ar 66 punktiem 49 mačos ir savas divīzijas līderis, par trim punktiem apsteidzot Astanas "Barys", un Austrumu konferencē atrodas otrajā pozīcijā. Otrā divīzijā šajā konferencē vairāk punktu gan izcīnījušas Jekaterinburgas "Avtomobilist" (75) un Kazaņas "Ak Bars" (70), kas šodien zaudēja Podoļskā.

Rīgas "Dinamo" ar 44 punktiem 45 spēlēs Rietumu konferencē ieņem devīto vietu, par diviem punktiem atpaliekot no "Vityaz".

SpēleRez
Metallurg Mg – Admiral3:1
Neftekhimik – Torpedo4:3 P
Sochi – Sibir5:3
Vityaz – Ak Bars2:1
Spartak – Avangard0:4

Izmantotie resursi:
https://text.khl.ru/text/71507.html

  +1 [+] [-]

, 2019-01-07 19:31, pirms 5 gadiem
Soči un Vitjaz maitasgabali, ar ko spēlē, to uzvar. Vitjaz Gagarina kausa čempioniem nevar zaudēt. Pat CSKA kārtīgi pakāst nevar.

     [+] [-]

, 2019-01-07 19:33, pirms 5 gadiem
Salavecis2 rakstīja: Soči un Vitjaz maitasgabali, ar ko spēlē, to uzvar. Vitjaz Gagarina kausa čempioniem nevar zaudēt. Pat CSKA kārtīgi pakāst nevar.
Zarazas tie Vitjaz, tas tiesa.

     [+] [-]

, 2019-01-07 20:23, pirms 5 gadiem
Nja Soči ar , dod virsū , parbrauca pari Sibir , tik spēles beigas atlaida . Vitjaz ... nu tur tīri play off režīms , tāpat kā Rīgai. Visas spēles ar 1 vai 2 vārtu starpību . Neko nepadarīt , jaskrien līdz

     [+] [-]

, 2019-01-07 20:48, pirms 5 gadiem
Acīs krīt "Beks Teilors" un " Duagaviņš".... Agri, kāpēc tad nav Hārtlijs Bobs, Daugaviņš Kaspars, Zubovs Iļja utt., ja jau ir Beks Teilors??." Duagaviņš" Tev, kā uzvārdu megaekspertam arī kaut kā ne īsti labi.

  -1 [+] [-]

, 2019-01-07 21:29, pirms 5 gadiem
Salavecis2 rakstīja: Soči un Vitjaz maitasgabali, ar ko spēlē, to uzvar. Vitjaz Gagarina kausa čempioniem nevar zaudēt. Pat CSKA kārtīgi pakāst nevar.
Vityaz čista dogovorņaks, gan ar CSKA, gan ar Ak Bars, nu neticu es tam, līdzīgi kā Matulis rakstīja

  +1 [+] [-]

, 2019-01-08 07:18, pirms 5 gadiem
>>>Raivo Dobelis
Nu ja,CSKA no Rīgas Dinamo baidās tā kā bikses trīc un tāpēc ar CSKA ir sarunājuši.Regulārajā sezonā CSKA iedos Vitjazam tik punktus ,cik vajadzēs,bet play off Vitjaz atdos visu atpakaļ un pirmā kārta Gagarina kausā būs CSKA pastaiga Kāpēc AK Barsam būt Vitjazam jādāvina četrus punktus,to gan grūti izprast,bet droši ,ka sarunāts.Varbūt nākošsezon atdos atpakaļ