Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Gudro atzīts par aizvadītās nedēļas NHL spožāko zvaigzni

Agris Suveizda

LETA--NHL. Kalgari "Flames" uzbrucējs Džonijs Gudro atzīts par Nacionālās hokeja līgas (NHL) aizvadītās nedēļas spožāko zvaigzni, vēsta turnīra rīkotāji. Tikmēr otrās zvaigznes gods ticis Sanhosē "Sharks" aizsargam Brentam Bērnsam, bet par trešo labāko atzīts Ņujorkas "Islanders" vārtsargs Robins Lēners.

Gudro aizvadītajās nedēļā četrās spēlēs guva piecus vārtus un veica sešas rezultatīvas piespēles, būdams ražīgākais spēlētājs līgā, kamēr "Flames" izcīnīja trīs uzvaras. Nedēļas pirmajās divās spēlēs Gudro savā kontā ierakstīja pa četriem punktiem - 2+2 uzvarā 8:5 pār Sanhosē "Sharks" un 1+3 panākumā 5:3 pār Detroitas "Wings". Gudro kļuva par vēsturē trešo "Flames" hokejistu, kurš divās spēlēs pēc kārtas katrā iekrājis vismaz četrus punktus. Nākamajā mačā viņš guva vārtus un veica rezultatīvu piespēli, bet neglāba "Flames" no zaudējuma 4:6 Bostonas "Bruins" komandai, bet nedēļas noslēdzošajā spēlē Gudro iemeta vienu ripu, Kalgari vienībai pagarinājumā ar 3:2 pārspējot Filadelfijas "Flyers". 25 gadus vecais amerikānis šosezon 43 spēlēs guvis 24 vārtus un veicis 38 rezultatīvas piespēles, līgas ražīgāko spēlētāju sarakstā ieņemot ceturto vietu.

Tikmēr Bērnss trīs spēlēs guva divus vārtus un veica septiņas rezultatīvas piespēles, kamēr "Sharks" tika pie divām uzvarām. Nedēļas pirmajā mačā viņš izcēlās ar vārtiem un rezultatīvu piespēli, taču "Sharks" jau iepriekšminētajā spēlē ar 5:8 piekāpās "Flames" hokejistiem, bet otrajā duelī aizsargs izcēlās ar 1+3, palīdzot ar 5:4 pārspēt Kolorādo "Avalanche". Bērnss otro reizi karjerā vienā spēlē tika pie četriem punktiem. Nedēļas noslēdzošajā mačā viņš otro spēli pēc kārtas un desmito karjerā veica trīs rezultatīvas piespēles, kamēr "Sharks" ar 5:2 pārspēja NHL līdervienību Tampabejas "Lightning". 33 gadus vecais kanādietis šosezon 43 spēlēs guvis septiņus vārtus un veicis 40 rezultatīvas piespēles, būdams NHL rezultatīvākais aizsargs. Pēdējās piecās spēlēs viņš guvis trīs vārtus un veicis deviņas rezultatīvas piespēles.

Savukārt Lēners trīs spēlēs vidēji ielaida 1,99 ripas un atvairīja 93,5% metienu, palīdzēdams "Islanders" komandai izcīnīt trīs uzvaras. Nedēļas ievadā viņš atvairīja 39 metienus, kamēr ņujorkieši ar 3:1 pārspēja viņa iepriekš pārstāvēto Bufalo "Sabres". Otrajā mačā viņš tika galā ar nieka 19 metieniem, bet tas netraucēja "Islanders" ar 3:2 pagarinājumā pārspēt Čikāgas "Blackhawks". Nedēļas noslēdzošajā mačā Lēners atvairīja 29 metienus, palīdzēdams Ņujorkas komandai ar 4:3 pārspēt Sentluisas "Blues". 27 gadus vecais zviedru vārtsargs šosezon 21 spēlē vidēji ielaidis 2,18 ripas un atvairījis 92,7% metienu, šajos rādītājos NHL ieņemot pirmo un otro vietu. Lēners kopš 18.decembra izcīnījis septiņas uzvaras pēc kārtas, šajā sērijā vidēji ielaižot 1,22 ripas un atvairot 95,9% metienu.

Izmantotie resursi:
LETA

     [+] [-]

, 2019-01-07 23:57, pirms 5 gadiem
als, atgādināsi par tām Bērnsa smiltīm - nākamgad, ja?

  +1 [+] [-]

, 2019-01-08 03:54, pirms 5 gadiem
Smieklīgākais, ka šo čali NHL skauti nodraftēja tikai 4 kārtā (104 overall). NHL 355 spēlēs (121+229)

  +1 [+] [-]

, 2019-01-08 10:49, pirms 5 gadiem
Gudro ļoti labs un redzot kā spēlē Flames, var pretendēt nopietni uz MVP