Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Balcers: "Labi, ka šī bija agrā spēle un to varēja redzēt arī vecāki"

Rolands Eliņš

Balcers: "Labi, ka šī bija agrā spēle un to varēja redzēt arī vecāki"
Rūdolfs Balcers. Foto: AP/Scanpix

Pēc savas otrās NHL spēles Otavas "Senators" sastāvā un pirmā vārtu guvuma Latvijas hokejists Rūdolfs Balcers saņēma Ziemeļamerikas hokeja apskatnieku uzmanību un pēcspēles intervijā atzina, ka ir patīkamu sajūtu pārņemts par vārtu guvumu, kā arī novērtē apstākļu sakritību, ka viņa pirmās spēles NHL bija ar agriem sākuma laikiem un attiecīgi parocīgas Latvijas hokeja līdzjutējiem.

„Lieliskas sajūtas, patiešām lieliskas, jo izdevās tik ātri gūt savus pirmos vārtus,” pēcspēles intervijā teica latviešu hokejists Rūdolfs Balcers. Balcers arī piekrita, ka viņam izdevīgs bijis agrais spēles sākuma laiks: „Protams, ka ir forši, ka cilvēki mājās, Latvijā, var redzēt spēli, visi vēl ir nomodā. Pēc Latvijas laika spēle sākās astoņos vakarā, tā ka mani vecāki to varēja redzēt, tāpat arī citi cilvēki Latvijā.”

Balcers arī izteicās, ka vakar izdevies nedaudz iejusties līgā, saprast, kādi ātrumi šeit tiek piedāvāti, un līdz ar to šodien bijis jau nedaudz vieglāk: „Šodien jau centos vairāk iesaistīties spēlē un veidot uzbrukumus, taču tāpat spēlēt vienkārši.”

Savukārt „Senators” galvenais treneris Gijs Bušē uz sarunu ar medijiem ieradās neapmierināts – kā nekā, viņa komanda cietusi astoto zaudējumu pēc kārtas. Taču treneris atzinīgi novērtēja Balcera un Žana Gabriela Pažo pienesumu komandai: „Šie divi puiši ir ienākuši mūsu sastāvā un atstājuši iespaidu, viņi mums šodien deva iespēju uzvarēt. Man arī bija patīkami izbaudīt brīdi, kad beidzot komandā ir četras labas maiņas. Jo domāju, ka šodien visas četras maiņas nospēlēja labi.”

"Senators" tagad būs neliels pārtraukums un nākamā spēle tiks aizvadīta tikai desmitā janvāra rītā pret Anaheimas "Ducks".

     [+] [-]

, 2019-01-07 00:23, pirms 5 gadiem
Vecāki būtu noskatījušies arī vidēji agro vai vēlo spēli😃

  +2 [+] [-]

, 2019-01-07 00:39, pirms 5 gadiem
Tā jau man likās, ka koučs viņiem ir neadekvāts.. četras labas maiņas? Jokdaris..

  +5 [+] [-]

, 2019-01-07 00:50, pirms 5 gadiem
Malacis, Tiešam prieks!!!
Bet šitie '' YOU KNOW'' mūsu Letiņiem USA skan tik pat bieži kā B..aģ dzimtenē
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +6 [+] [-]

, 2019-01-07 06:37, pirms 5 gadiem
Ja esam godīgi, Balcers ir daudz talantīgāks par Zirgu. Es domāju, ka Balcers iemetīs vairākas bankas tuvākajās spēlēs, jo ne pavelti hokeja čempī viņš arī bija līderis. Tā kā nenoraksti par ātru.
hilss rakstīja: Balcers ir talantīgs, taču nhl viņu pūdes 4-3 maiņā par čekistu kamēr sapudēs tā kā girgensonu. Jau zināms scenārijs.

     [+] [-]

, 2019-01-07 06:38, pirms 5 gadiem
sandons85 rakstīja: Malacis, Tiešam prieks!!!
Bet šitie '' YOU KNOW'' mūsu Letiņiem USA skan tik pat bieži kā B..aģ dzimtenē
Anglijā gandrīz visi ik pa laikam iesprauž - You Know what I mean?!

  +1 [+] [-]

, 2019-01-07 08:40, pirms 5 gadiem
cobham rakstīja: Ja esam godīgi, Balcers ir daudz talantīgāks par Zirgu. Es domāju, ka Balcers iemetīs vairākas bankas tuvākajās spēlēs, jo ne pavelti hokeja čempī viņš arī bija līderis. Tā kā nenoraksti par ātru.
Talantīgums ir uz kāda fona salīdzināms? Nu, pa nopietno... Norvēģija ar ASV tiek junioru vecumā salīdzināta vai kā!?
Un kā tieši spēlējot 5-7minūtes var tos daudzos golus mest, ja pastāv tikai teorētiska iespēja kaut uzmest pa vārtiem!? (protams novēlu mest pa 3 goliem ik spēli)
Girgensons un Balcers nav pat salīdzināmi-ne vienādā vecumā, ne tagad!? Ivanānu ar Indraši tad arī var salīdzināt! Vai Miķelīti ar Karsumu...
Tās ir divas, totāli dažādas kategorijas, jautājums-ko NHL ar Balceru izdarīs!?

  +3 [+] [-]

, 2019-01-07 08:42, pirms 5 gadiem
hilss rakstīja: Balcers ir talantīgs, taču nhl viņu pūdes 4-3 maiņā par čekistu kamēr sapudēs tā kā girgensonu. Jau zināms scenārijs.
Tavā sapņu komandā ir 4Malkini, 4Krosbiji, 4Ovečkini... aizsardzība, eh, nafig kādu! Tur vēl divus snaiperus uzbrucējus-un metam pa 20goliem ik spēli! 3-4 maiņu čekeri ir ļoti pieprasīti-jautājums, kad Tu to spēj pieņemt un sākt spēlēt nevis tā ka māki, bet tā kā liek!?
Domājams, ka Girgensons treneru uzdevumus pilda ar 120% atdevi un tieši tas ir iemesls, kāpēc viņš ir tik stabila vērtība tur!

     [+] [-]

, 2019-01-07 10:27, pirms 5 gadiem
Interviju klausījos, bet nedzirdēju ka viņš piemin Latviju.. autors kur to dzirdēja? Ģimene vai tad nedzīvo Norvēģijā?

     [+] [-]

, 2019-01-07 17:55, pirms 5 gadiem
oxa rakstīja: Anglijā gandrīz visi ik pa laikam iesprauž - You Know what I mean?!
Latvijā arī liela daļa ik pa laikam iesprauž. You Know what I mean?!

     [+] [-]

, 2019-01-08 08:19, pirms 5 gadiem
sandis444444 rakstīja: Interviju klausījos, bet nedzirdēju ka viņš piemin Latviju.. autors kur to dzirdēja? Ģimene vai tad nedzīvo Norvēģijā?
Pat ja tā, tad tik un tā laika zona no LV atšķiras salīdzinoši minimāli

  +1 [+] [-]

, 2019-01-08 13:35, pirms 5 gadiem
otins rakstīja: Latvijā arī liela daļa ik pa laikam iesprauž. You Know what I mean?!
Iesprauž, iesprauž. Turklāt dziļi un ritmiski!