Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

"Olympiacos" trenēs bijušais "Porto" treneris Vitors Pereira

"Olympiacos" trenēs bijušais "Porto" treneris Vitors Pereira
Vitors Pereira
Foto: SIPA/Scanpix

Par Grieķijas futbola kluba "Olympiacos" galveno treneri šodien apstiprināts Vitors Pereira, kurš ieņems nesen atbrīvotā Mišela vietu.

Pēdējo gadu spēcīgākais Grieķijas futbola klubs Pireju "Olympiacos" atlaistā trenera Mišela vietā darbā pieņēmis 46 gadus veco portugāli Vitoru Pereiru. Grieķu mediji vēsta, ka Portugāles speciālists "Olympiacos" strādās ne tikai atlikušo šīs sezonas daļu, bet vēl divas nākamās sezonas.

Vitora Pereiras pēdējā darbavieta bija Saūda Arābijā, kur viņš vadīja "Al Ahli" komandu, bet pirms tam divas sezonas portugālis trenēja pazīstamo klubu "Porto". Pereiras vadībā "Porto" divreiz kļuva par valsts čempioniem, taču ne pārāk veiksmīgi startēja Eirokausos un Portugāles kausa izcīņā.

"Olympiacos" Grieķijas čempionātā pēdējo gadu laikā nav uzvarējis tikai divreiz – 2004. un 2010. gadā. Kopš 2000. gada "Olympiacos" ir arī sešas uzvaras Grieķijas kausa izcīņā.

Šobrīd Grieķijas Superlīgā "Olympiacos" pēc 16 kārtām ieņem otro vietu 18 komandu konkurencē ar 36 punktiem. Līdervienība PAOK ir priekšā tikai par vienu punktu. "Olympiacos" pēc UEFA Čempionu līgas grupu turnīra turpina sezonu Eiropas līgā, kur izslēgšanas spēlēs spēkosies ar Dņepropetrovskas "Dnipro".

Izmantotie resursi:
Olympiacos.org / Official Website of Olympiacos...
Live scores, results, fixtures, tables,...
SPORT 24 - Συνεχής Αθλητική Ενημέρωση