Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Daugaviņš iemet mazākumā un rezultatīvi piespēlē "Vityaz" zaudējumā

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Daugaviņš iemet mazākumā un rezultatīvi piespēlē "Vityaz" zaudējumā
Kaspars Daugaviņš. Foto: hcvityaz.ru

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) mačā divu vārtu vadību neizdevās noturēt uzbrucēja Kaspara Daugaviņa pārstāvētajai Maskavas apgabala "Vityaz", kas izbraukumā Kazahstānā ar 2:3 pēcspēles metienos piekāpās vietējai Nursultanas "Barys".

Daugaviņš piektajā minūtē rezultatīvi piespēlēja zviedram Linusam Hulstrēmam, kad viņš atklāja mača rezultātu. Savukārt 34. minūtē latvietis skaitliskajā mazākumā realizēja ātro pretuzbrukumu, dubultojot "Vityaz" pārsvaru. Turpinājumā Metjū Fretins un Romāns Starčenko atguva līdzsvaru (2:2), savukārt bullīšu piektajā kārtā Filips Varone izrāva panākumu "Barys" komandai - 3:2.

32 gadus vecais latviešu hokejists laukumā pavadītajās 24:23 minūtēs veica piecus metienus pa vārtiem, uzvarēja trijos no pieciem iemetieniem un izpelnījās divas soda minūtes. Daugaviņa rēķinā šosezon jau ir 27 (9+18) rezultativitātes punkti, kas viņu padara par Maskavas apgabala kluba otro un visa turnīra 12. rezultatīvāko hokejistu.

"Vityaz" ar 33 punktiem 33 mačos nespēja pakāpties uz Rietumu konferences astoto vietu, kamēr "Barys", kam šī bija ceturtā uzvara pēc kārtas, ar 33 punktiem 30 cīņās ir devītā Austrumos.

Citā agrajā KHL spēlē Jaroslavļas "Lokomotiv" izlaida divu vārtu pārsvaru, taču pagarinājumā ar 4:3 izbraukumā pieveica Novosibirskas "Sibir", pārtraucot piecu zaudējumu sēriju. Divus vārtus viesu labā iemeta Pāvels Kraskovskis, savukārt uzvaras ripa papildlaika 71. sekundē Jegora Korškova rēķinā. "Lokomotiv" sibīriešus nebija spējusi pieveikt iepriekšējās piecās izbraukuma cīņās pēc kārtas. Jaroslavļa ar 46 punktiem 33 cīņās saglabāja trešo pozīciju Rietumu konferencē, kamēr "Sibir" ar 34 punktiem tikpat mačos nosargāja astoto vietu Austrumos.

Pēcpusdienas mačos Austrumu konferences vadībā ar 52 punktiem 35 spēlēs nostiprinājās Kazaņas "Ak Bars", kas trešajā periodā divarpus minūšu intervālā guva divus bezatbildes vārtus, ar 2:0 apspēlējot Jekaterinburgas "Avtomobilist". Pa reizei jekaterinburgiešu cietoksni iekaroja Stefāns Da Košta un Staņislavs Gaļijevs. Visus 29 pretinieku metienus pa vārtiem neitralizēja zviedrs Ādams Reideborns. Ar 40 punktiem 32 spēlēs sestajā pozīcijā Austrumos esošajai "Avtomobilist" šī bija jau astotā neveiksme pēc kārtas.

Visbeidzot otro uzvaru pēc kārtas izcīnīja un ar 36 punktiem 33 cīņās uz sesto vietu Rietumos pakāpās Čerepovecas "Severstal", mājās ar 2:1 pēcspēles metienu sērijā nolaužot Latvijas izlases galvenā trenera Boba Hārtlija vadīto Omskas "Avangard". Izšķirošo bullīti realizēja Aleksandrs Petuņins. Omskieši ar 47 punktiem 32 spēlēs saglabā Austrumu vicelīderes godu.

KHL spēles 6. decembrī

SpēleRezultāts
Sibir - Lokomotiv3:4 P
Barys - Vityaz3:2 PM
Ak Bars - Avtomobilist2:0
Severstal - Avangard2:1 PM

Izmantotie resursi:
https://www.khl.ru/

     [+] [-]

, 2020-12-06 15:55, pirms 3 gadiem
Zem bildes Barys- Vityaz 2-3 rakstā otrādi. Kā tad ir pareizi?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja