Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Trail Blazers" priekšlaicīgi garantē Entonijam līgumu uz visu sezonu

Rolands Eliņš

"Trail Blazers" priekšlaicīgi garantē Entonijam līgumu uz visu sezonu
Karmelo Entonijs un Deimiens Lilards. Foto: AFP/Scanpix

NBA klubs Portlendas "Trail Blazers" nolēmis jau šobrīd padarīt garantētu Karmelo Entonija līgumu, kas noslēgts līdz sezonas beigām. Sākotnējā vienošanās paredzēja, ka līdz janvāra pirmajā dienām "Trail Blazers" būs iespēja no līguma atteikties.

Kā ziņo ESPN, "Trail Blazers" vadība nolēmusi veikt izmaiņas Karmelo Entonija līgumā, jau šobrīd padarot to garantētu līdz sezonas beigām. Tas klubam aiztaupīs pārdomas par šāda lēmuma pieņemšanu tuvākā mēneša laikā, kā arī kalpos kā uzticības izrādīšana Entonijam, kurš komandā ieradās tikai nesen.

Entonijam sākotnēji bija negarantētais līgums, kas pieļāva Portlendas klubam viņu līdz janvāra sākumam finansiāli nesāpīgi atbrīvot no sastāva. "Trail Blazers" gan joprojām būs iespēja atlaist Entoniju, taču tādā gadījumā tik un tā būs jāsamaksā pilna alga.

35 gadus vecais Entonijs pēc gada izlaišanas gan liek runāt par pavisam pretējo, nevis savu atlaišanu. Viņš iepriekšējā nedēļā palīdzēja komandai gūt trīs uzvaras pēc kārtas, vidēji mačā iemeta 22.3 punktus un savāca 7.7 atlēkušās bumbas, kas tika novērtēts ar Rietumu konferences nedēļas vērtīgākā spēlētāja titulu. Entonijs šo atzinību nebija saņēmis kopš 2014. gada, kad vēl spēlēja "Knicks".

"Trail Blazers" treneris Terijs Stots intervijā ar ESPN norādīja, ka viņu ir ļoti pārsteigusi Karmelo gatavība NBA režīmam: "Sākumā viņu iespēlējām ar ierobežotu laiku, jo negribēju pārāk ātri iemest viņu NBA laukumos, nezinot, kādā sportiskajā formā viņš ir. Taču pēc tam Entonijs spēlēja jau 32-35 minūtes mačā, un nebūt neizskatījās, ka viņam tas sagādā problēmas. Pēc gada izlaišanas uzreiz būt gatavam aizvadīt 35 minūtes NBA spēlē un darīt to augstā līmenī - varu tikai izteikt viņam cieņu."

"Trail Blazers" ar deviņām uzvarām 22 spēlēs pakāpusies uz devīto vietu Rietumu konferencē.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

  +1 [+] [-]

, 2019-12-06 18:58, pirms 4 gadiem
KO tagad Bukmeikers Rasa par šo teiks, bravurīgi runājot ka Entonijs noteikti nepaliks POR.

  +1 [+] [-]

, 2019-12-06 19:03, pirms 4 gadiem
klubam Džekpots - Melo spēlē ~ 15-20 milj vērtībā

  -1 [+] [-]

, 2019-12-06 21:31, pirms 4 gadiem
zaxx rakstīja: KO tagad Bukmeikers Rasa par šo teiks, bravurīgi runājot ka Entonijs noteikti nepaliks POR.
Nu nav cilvēku, kas nekad nekļūdas, bet vidēji viņa prognozes noteikti prezīcākas kā vairumam cilvēku..