Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Musli no "Unicaja" pāriet uz "Brose", "Gran Canaria" atlaiž Makisiku

Andrejs Siliņš

Musli no "Unicaja" pāriet uz "Brose", "Gran Canaria" atlaiž Makisiku
Dejans Musli (pa kreisi)
Foto: imago / Scanpix

ULEB Eirolīgas spāņu klubs atbrīvojis no darba serbu centru Dejanu Musli, kurš sezonu turpinās citā Eirolīgas vienībā Bambergas "Brose". Savukārt ULEB Eiropas kausā spēlējošā "Gran Canaria" pārtraukusi sadarbību ar amerikāni Šakilu Makisiku, kurš nedēļas sākumā publiski kritizēja komandas galveno treneri.

26 gadus vecais Musli 2016. gada vasarā parakstīja divu gadu līgumu ar "Unicaja" un šosezon atgriezās Eirolīgā pirmoreiz kopš 2014. gada. Deviņās spēlēs 213 centimetrus garais centrs vidēji 11 minūtēs guva 5,4 punktus un izcīnīja 2,7 atlēkušās bumbas.

Eirolīgā gan Musli paliks, jo vienojies par līguma noslēgšanu ar Vācijas čempioni Bambergas "Brose". Malagas sastāvā Musli šosezon reizi spēlēja pret "Brose", taču piecarpus minūtēs guva tikai vienu punktu.

Pārmaiņas skārušas arī citu spāņu klubu - Anžeja Pasečņika pārstāvēto "Gran Canaria", kas spēlē ULEB Eiropas kausā. Nedēļas sākumā amerikāņu uzbrūkošais aizsargs Šakils Makisiks publiski kritizēja komandas galveno treneri Luisu Kazemiro. Klubs nekavējoties pavēstīja par spēlētāja atstādināšanu no komandas aktivitātēm, bet šodien tiek ziņots, ka abas puses vienojušās par sadarbības pārtraukšanu.

196 centimetrus garais Makisiks šajā sezonā "Gran Canaria" rindās Spānijas čempionātā vidēji 17 minūšu laikā guvis 5,5 punktus, izcīnījis 1,7 bumbas un atdevis 1,4 piespēles. ULEB Eiropas kausā spēlētājam nepilnu 14 minūšu laikā 7,2 punkti un 1,7 bumbas pie groziem.

Šovasar par Azerbaidžānas pilsoni kļuvušais amerikānis Makisiks pagājušajā sezonā spēlēja kopā ar Rolandu Freimani Ušakas "Muratbey Sportif" komandā Turcijā, kur bija viens no komandas līderiem un tika iekļauts dalībi līgas Zvaigžņu spēlē. Karjeras sākumposmā 27 gadus vecais Makisiks uzspēlējis arī Itālijā un Dienvidkorejā.

     [+] [-]

, 2017-12-06 17:23, pirms 6 gadiem
Makisiks aptaisījās, te nav ASV, kur spēlētāji nosaka Bailes iedomāties, kas pie Obradoviča notiktu

     [+] [-]

, 2017-12-06 17:35, pirms 6 gadiem
Kāpēc aptaisijas? Ar tādiem vārdiem tāpat vien nemētājas. Esmu pārliecināts, ka viņš apzinājās, ka tiks atlaists un to arī panāca. Atradīs citu klubu un varbūt treneri, kas viņam būs labs.

     [+] [-]

, 2017-12-06 17:41, pirms 6 gadiem
Franja rakstīja: Kāpēc aptaisijas? Ar tādiem vārdiem tāpat vien nemētājas. Esmu pārliecināts, ka viņš apzinājās, ka tiks atlaists un to arī panāca. Atradīs citu klubu un varbūt treneri, kas viņam būs labs.
nezin gan, citi treneri uz to arī skatīsies, nebija jau nekādi izcilie stati spēlētājam, savukārt komandai rezultāti nav tik slikti, lai teiktu, ka treneris vai komanda ir galīgi slikti

  +1 [+] [-]

, 2017-12-06 19:54, pirms 6 gadiem
He he, būtu Noviku Māris rakstījis rakstu, virsrakstā būtu - Gardās Musli brokastis aizceļo no "Unicaja" bufetes un nonāk pie "Brose" gardēžiem.

Par Māri nesmejos, tas tik tā - humoram!