Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

"Spartak" turpina grimt, Znaroka "Dynamo" pieveic "Severstal"

"Spartak" turpina grimt, Znaroka "Dynamo" pieveic "Severstal"
Oļegs Znaroks
Foto: ITAR-TASS/Scanpix

Šodien Kontinentālajā hokeja līgā aizvadītas četras regulārās sezonas spēles. Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa vadītais Maskavas "Dynamo" pārtraucis trīs spēļu zaudējumu sēriju, ar 2:1 spraigā mačā uzvarot Čerepovecas "Severstal", tikmēr kārtējo pārliecinošo zaudējumu piedzīvojis Maskavas "Spartak", kas ar 1:5 kapitulēja Ņižnijnovgorodā.

Trīs spēļu ilgo zaudējumu sēriju šodien pārtrauca Maskavas "Dynamo". Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa vadītais klubs ar 2:1 sīvā cīņā pieveica Čerepovecas "Severstal". Maskaviešus vadībā 12. minūtē izvirzīja Sergejs Soins, kurš lielisko veterāna Kozlova piespēli ieraidīja Vadima Tarasova sargātajā cietoksnī. Otrajā periodā komandas apmainījās ar līdzīgiem vārtu guvumiem pēc atsistajām vārtsargu ripām. Vispirms izlīdzinājumu no vārtu priekšas panāca slovāks Jozefs Straka, neilgi pēc tam – Mareks Kvapils – līdzīgā veidā jau vadību atjaunoja mājiniekiem. Īpaši saspringta izvērtās spēles galotne, kad maskavieši bija spiesti teju divas minūtēs spēlēt trijatā. Pateicoties saliedētajai aizsardzībai, "Dynamo" veiksmīgi izturēja viesu spiedienu, nostiprot savas pozīcijas Rietumu konferences tabulas augšgalā.

Šobrīd "Dynamo" ar 56 punktiem, kas izcīnīti 30 spēlēs, ieņem stabilu trešo pozīciju Rietumos, tikmēr "Severstal" ar 44. punktiem 29 spēlēs – nedrošu 6. vietu (tikai par punktu no Čerepovecas atpaliek Maskavas CSKA, kā arī Rīgas "Dinamo").

Tikmēr no play-off zonas Rietumu konferencē turpina attālināties Maskavas "Spartak", kas šoreiz viesos ar 1:5 atzina Ņižnijnovgorodas "Torpedo" pārsvaru. Viesi iedzinējos nonāca jau mača piektajā minūtē, kad ar negaidītu metienu Ivanu Kasutinu pārspēja Martins Tjornbergs. Lai arī otrā perioda ievadā Stefans Ružička ar vārtiem mazākumā krietni saasināja spēli, maskavieši nespēja izmainīt mača ritējumu, ielaižot vēl četras ripas savos vārtos. "Spartak" pēc pēdējām divām spēlēm arī apkaunojoša vārtu attiecība – 3:15.

Savu trešo uzvaru pēc kārtas izcīnijis Astanas "Barys", kas, pateicoties Kamila Krepsa gūtajiem vārtiem spēles pēdējā minūtē, izrāva uzvaru Novukuzņeckā, ar 3:2 pieveicot vietējo "Metallurg". Mača rezultātu gan pirmajā periodā atklāja Aleksandrs Golovins, izvirzot vadībā laukuma saimniekus. "Barys" hokejisti paspēja gan atspēlēties, gan pārsvaru izlaist, tomēr Austrumu konferences 4. vietas īpašniece prata savas kļūdas izlabot pusminūti pirms spēles beigām. Lielisku maču aizvadīja līgas rezultatīvākais aizsargs Kevins Dalmans, kurš vispirms panāca izlīdzinājumu, pēc tam – rezultatīvi asistēja Krepsam uzvaras vārtu guvumā.

Citā spēlē Austrumu līdervienība "Traktor", spēlējot savu skatītāju priekšā, tikai pirmspēdējā minūtē panāca izlīdzinājumu pret līgas pastarīti "Avtomobilist". Uzvarētājs tika noskaidrots papildlaikā, kad ar septītajiem vārtiem sezonā divus punktus čeļabinskiešiem izrāva Vladimirs Antipovs (2:1), palīdzot komandai atgūt līderpozīciju līgā.

Izmantotie resursi:
Континентальная Хоккейная Лига - KHL.RU -...

 +30 [+] [-]

, 2011-12-06 19:49, pirms 12 gadiem
Dinamo Spartak zaudējumi, protams, izdevīgi, bet šo komandu jau sāk palikt cilvēciski žēl .

 +14 [+] [-]

, 2011-12-06 19:50, pirms 12 gadiem
Pēdējais "Sevas" vairākums vienkārši "ahhah"! Vairāk nekā par minūti, spēlējot 5pret3 nevar ieiet zonā.

  +3 [+] [-]

, 2011-12-06 20:01, pirms 12 gadiem
RUBEN rakstīja: Pēdējais "Sevas" vairākums vienkārši "ahhah"! Vairāk nekā par minūti, spēlējot 5pret3 nevar ieiet zonā.
Jā, izklausās iespaidīgi
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2011-12-06 20:46, pirms 12 gadiem
masalskis123 rakstīja: Ak dievs kas ar to Spartak notiek divās spēlēs ielaisti 15 vārti.
atpūšas.

  +2 [+] [-]

, 2011-12-06 21:19, pirms 12 gadiem
Spartak visas sezonas laikā tagad -41 vārtu attiecība(70-111)OUCH!
Par lietderibas koeficentiem nerunāsim tik vienam sprtak uzbrucejam +1 un nevienam citam +nav, dažiem pat -13 ir!

  -1 [+] [-]

, 2011-12-06 21:31, pirms 12 gadiem
masalskis123 rakstīja: Ak dievs kas ar to Spartak notiek divās spēlēs ielaisti 15 vārti.
Protams, vārtsargs viens nav vilcējs, un liela daļa viņa snieguma ir atkarīga no aizsardzības, bet vai tik tas nebija Spartak vārtsargs Kasutins, kurš pirms sezonas sākuma bravūrīgi izteicās, ka KHL vārtsargi-leģionāri ir viduvējības.

  +1 [+] [-]

, 2011-12-06 21:50, pirms 12 gadiem
Spartak saņemās.
Tiešām žēl jau paliek, agrāk tā cīnījāmies ar viņiem, bija tik interesanti mači, bet tagad žēl vnk skatīties!

  +3 [+] [-]

, 2011-12-06 22:02, pirms 12 gadiem
1) nu jau " gaļu" līgā neēd tikai slinkie ( tādu vairs nav!)
2)Spartaka Kasutinam vienīgais sausais mačs - un tas pats pret Mums Maskavā ( 0:3)..toreiz pat runājā par "Kasutina monstra- faktoru" tajā spēlē....pēc tam šamo pieber pilnu ar kaudzi gandrīz katrā otrā spēlē...
3) Hosas ģimenei jāsāk pētīt ģeogrāfiskā karte.....
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-12-07 10:01, pirms 12 gadiem
Dalmans malacis. Sezonu sāka tā samērā miegaini, bet tagad atkal visiem iekabina.