Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Ikardi izrauj neizšķirtu pret "Barcelona", "Tottenham" pamostas un pieveic PSV

Edgars Pavlovskis
Edgars Pavlovskis

Ikardi izrauj neizšķirtu pret "Barcelona", "Tottenham" pamostas un pieveic PSV
Mauro Ikardi. Foto: AP/Scanpix

Mauro Ikardi un "Inter" UEFA Čempionu līgas B grupas cīņā izrāva ļoti svarīgu punktu pret "Barcelona", spēlējot 1:1. "Tottenham" pēc ātri ielaistiem vārtiem pamodās un beigās panāca grūtu uzvaru pār PSV ar 2:1. Vārtus Anglijas klubam guva Keins, kā arī viņš spēlēja lielu lomu otrajā vārtu guvumā.

Inter 1:1 Barcelona

Milānas “Inter” mājvietā “San Siro” stadionā viesojās Spānijas čempione “Barcelona”, kura pēc pirmajām trīs spēlēm atrodas grupas augšgalā ar uzvarām visās cīņās. Abas komandas tikās Barselonā pirms divām nedēļām, kur pārliecinoši pie panākuma tika mājiniece, uzvarot ar 2:0. “Inter” neviens spēlētājs nebija spiests izlaist traumu dēļ, taču “Barcelona” bija jāiztiek bez līdera Lionela Mesi un viena no aizsardzības balstiem Samuēla Umtitī.

Spēli labāk iesāka “Barcelona” komanda, kura pavadīja ilgu laiku ar bumbu, kā arī bieži apdraudēja pretinieces vārtsarga Samira Handanoviča sargātos vārtus. 12. minūtē laba iespēja atklāt rezultātu bija Luisam Svaresam, kura sistā bumba lidoja nedaudz virs vārtu pārlikņa. “Inter” spēja izveidot vairākus pretuzbrukumus, taču nereti ar tiem tā sagādāja sev lielākas problēmas, jo ne visi spēja atgriezties aizsardzībā. Izcilu spēles pirmo puslaiku aizvadīja “Inter” aizsargs Milans Škriniārs, kurš vairākas reizes apturēja draudīgos pretinieces uzbrucējus. Slavēt nevarēja Svaresu, kurš vairākkārt izšķērdēja teicamas vārtu gūšanas iespējas. Pirmās 45 minūtes noslēdzās ar kaujiniecisku bezvārtu neizšķirtu.

Otrajā puslaikā turpinājās aizraujošs futbols no abu komandu spēlētājiem. Viesi turpināja veidot daudz iespējas, taču, pateicoties veiksmei un Handanoviča teicamajiem atvairījumiem, “Inter” turējās bez ielaistiem vārtiem. Spēles 60. minūtē Svaress atdeva piespēli uz vārtu priekšu Ivanam Rakitičam. Taču viņš no teicamas pozīcijas nepārspēja Handanoviču, kurš arī pāris minutes vēlāk apbrīnojami apturēja Usmana Dembeles sitienu. “Inter” dažreiz spēja pārsteigt pretinieci ar zibenīgiem pretuzbrukumiem, taču nespēja tos noslēgt ar sitieniem rāmī.

Spēles 83. minūtē pretuzbrukumu izveidoja “Barcelona” spēlētāji. Malkoms, kurš nesen bija nācis no maiņas, ar precīzu sitienu pārspēja pretinieces vārtsargu un panāca 1:0 vadību viesiem. “Inter” savu skatītāju priekšā nepadevās un gāja uzbrukumā, kur tās bombardieris Mauro Ikardi izrāva spēlē neizšķirtu 1:1. Neilgi pēc tam šī cīņa noslēdzās ar šādu rezultātu.

Tottenham 1:1 PSV

Bezdibeņa malā pirms šīs spēles bija nonākusi “Tottenham Hotspur” komanda, kura jau šovakar varēja liegt sev dalību Čempionu līgas izslēgšanas spēlēs. Tā uzņēma “Wembley” stadionā Nīderlandes komandu PSV, pret kuru pirmajā kārtā spēlēja neizšķirti. Mājiniecei bija virkne ar spēlētājiem, kuri dažādu iemeslu dēļ šovakar nespēlēja, starp kuriem arī bija komandas kapteinis un vārtsargs Igo Loriss, kuram tika piešķirta diskvalifikācija par iepriekšējā spēlē saņemto sarkano kartīti.

Spēle iesākās ar ļoti aukstu dušu “Tottenham” komandai, kad spēles 62. sekundē Lūks de Jongs pēc stūra sitiena raidīja bumbu vārtos, panākot vadību PSV ar 1:0. Pēc vārtu zaudēšanas mājiniece uzreiz metās uzbrukumā, apzinoties cik nozīmīga ir šī spēle. 6. minūtē pēc stūra sitiena Dele Alli izdarīja sitienu pa vārtiem no tuvas distances, taču pretinieces aizsargs pie vārtiem paspēja apturēt bumbu no lidošanas tajos. Teicami savu darbu veica PSV vārtsargs Jeruns Zoets, vairākas reizes gandrīz bezcerīgā situācijā glābjot savu komandu un atļaujot tai doties puslaika pārtraukumā ar 1:0 vadību.

Otrajā puslaikā “Tottenham” bumbas kontrole tikai pieauga, un uz neilgu laiku tā pat pārsniedza 80%. Vienā no retajām reizēm, kad PSV bija uzbrukumā, pie labas iespējas tika tās spēlētājs Gastons Pereiro, taču viņa sitienu atvairīja “Hotspur” vārtsargs. Spēles 77. minūtē izveidojās ļoti bīstams “Tottenham” uzbrukums, kurā Fernando Jorente atspēlēja Harijam Keinam, kurš ar neērto kāju sita bumbu kreisajā vārtu stūrī un panāca neizšķirtu 1:1.

“Tottenham” pie rezultāta izlīdzināšanas neapstājās un devas pēc trīs punktiem. Harijs Keins 89. minūtē saņēma centrējumu no komandas biedra soda laukumā un viņš raidīja bumbu vārtu virzienā. Tās ceļā pagadījās PSV spēlētājs Trents Sainsburijs, pēc kura buma lidoja vārtos, kas arī izlēma spēles likteni par labu “Tottenham” komandai (2:1).

B grupā grupas līderes lomu saglabā “Barcelona” ar 10 punktiem, taču tai seko šodienas pretiniece “Inter” ar septiņiem. Grupas trešo vietu ieņem “Tottenham”, kura no izslēgšanas spēļu zonas atpaliek par trīs punktiem, un apakšā atrodas PSV ar vienu punktu.

UEFA Čempionu līga, 6. novembris

SpēleRezultātsVārtu guvēji
Inter – Barcelona1:1 (0:0)Ikardi 87’ – Malkoms 83’
Tottenham – PSV2:1 (0:1)Keins 78’ Sainsburijs (s.v.) 89’ - de Jongs 2’

B grupa

VKomandaSUNZVārtiP
1.Barcelona431011:310
2.Inter42115:57
3.Tottenham41127:94
4.PSV40134:101

  +4 [+] [-]

, 2018-11-07 00:04, pirms 5 gadiem
Pirms speeles domaaju ka buushu apmierinaats ar neizskjirtu,bet tagad nenormaala vilshanaas sajuuta,Barca bija daudz labaaka laukumaa.Kapeec Valverde no visiem izveeleejaas nomainiit Arturu ar nav saprotams,peec vinja nomainjas pilniibaa pazuda kontrole paar laukuma vidu.Vismaz prieks par Malkomu,cerams tas vinjam ir tikai saakums.

  -3 [+] [-]

, 2018-11-07 00:08, pirms 5 gadiem
No Messi,no party

  +1 [+] [-]

, 2018-11-07 00:08, pirms 5 gadiem
NilsK rakstīja: Pirms speeles domaaju ka buushu apmierinaats ar neizskjirtu,bet tagad nenormaala vilshanaas sajuuta,Barca bija daudz labaaka laukumaa.Kapeec Valverde no visiem izveeleejaas nomainiit Arturu ar nav saprotams,peec vinja nomainjas pilniibaa pazuda kontrole paar laukuma vidu.Vismaz prieks par Malkomu,cerams tas vinjam ir tikai saakums.
Apsveicu ar iekļūšanu ČL 1/8 finālā jau 15.sezonu pēc kārtas!

  -1 [+] [-]

, 2018-11-07 00:09, pirms 5 gadiem
Ovechkins69 rakstīja: No Messi,no party
Cik zaudējumu ir bez Messi?

  -2 [+] [-]

, 2018-11-07 00:11, pirms 5 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Cik zaudējumu ir bez Messi?
Ne jau par to iet runa,bet tas , ka koka kāja Suaress neko nevar izdarīt.. Nu nav viņš spēles veidotājs,bet gan finišētājs,jo Leo viņu vienmēr atrod! Patika , kā Kotinju nospēlēja! Buskets atkal vārīja sūdus.. Bet kontroles ziņā,spēle bija laba!

  +3 [+] [-]

, 2018-11-07 00:21, pirms 5 gadiem
Suares ir līmenī, katrā spēlē nevar bombardēt. Nolicējiem novēlu pašiem sasist tik daudz cik viņš savos gados. Spēle baudāma, neviltots prieks par to, Lenglē tomēr ir labs aizvietotājs Umtiti, nezinu ,kas būs, kad šis nāks atpakaļ. Malkolms beidzot bija izgājis, žēl un ceru , ka nākamajā spēlē noliks Koutinju malā, šodien Dembele skraidīja pa galvu ,pa kaklu, nekā jēdzīga. žēl izlaistās uzvaras, biju uzlicis under2.5 un barsa .