Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Porziņģim un "Knicks" šovakar pret Jūtu sezonas pirmā agrā spēle

Rolands Eliņš

Porziņģim un "Knicks" šovakar pret Jūtu sezonas pirmā agrā spēle
Kristaps Porziņģis pagājušās sezonas spēlē triec bumbu "Jazz" grozā
Foto: AP/Scanpix

Kristaps Porziņģis un Ņujorkas „Knicks” šovakar laukumā dosies jau 19:00 pēc Latvijas laika, uzņemot Jūtas „Jazz” vienību.

„Knicks” šosezon paredzētas desmit spēles, kas sāksies pirms pusnakts pēc Latvijas laika, taču neviena nesāksies tik agri kā šodien, radot līdzjutējiem Latvijā parocīgāko laiku, kad pieslēgties Kristapa Porziņģa spēlei. Šis būs viņa sestais mačs šosezon, turklāt Porziņģis tajā ieradīsies pēc veiksmīgā izbraukuma Čikāgā, kad izdevās „Bulls” grozā samest veselus 27 punktus. Tā bija Porziņģa piektā rezultatīvākā spēle viņa NBA karjerā.

Porziņģis šosezon vidēji spēlē pagaidām guvis 17 punktus un savācis 6.2 atlēkušās bumbas, kā arī trāpījis 43.5% tālmetienus. Savukārt viņa komanda pagaidām izcīnījusi divas uzvaras un nevienā spēlē vēl nav pratusi noturēt pretiniekus zem 100 gūto punktu robežas. „Knicks” ir trešā sliktākā aizsardzības statistika līgā, bet Porziņģis sarunā ar ASV medijiem norādījis, ka iepriekšējā mačā pret „Bulls” tika sperts solis uz priekšu.

„Tā ir patīkama sajūta – atgriezties uz pareizā ceļa un spēlēt tādu basketbolu, kādu mēs vēlamies,” sacīja Porziņģis. „Spēle pret „Bulls” bija kā pirmie zīdaiņa soļi pretim mūsu vēlamajam basketbolam. Tagad jācenšas neapstāties un izmantot šo spēli par atbalsta punktu.”

Spēlē pret Čikāgu lieliski nospēlēja arī Žoakims Noā un Deriks Rouzs, kuri abi pret savu bijušo komandu prata noskaņoties un atgādināt par savu potenciālu. Rouzs savāca savu pirmo „double-double” kā „Knicks” spēlētājs, izdalot 11 rezultatīvas piespēles, taču arī šajā pārliecinošajā uzvarā bija labi dzirdams trauksmes zvans – "Knicks "sastāvā ir milzīga atšķirība starp pamatsastāvu un rezervistiem.

Pret „Bulls” 100 no 117 punktiem guva Ņujorkas pamatsastāvs ar Porziņģi un Entoniju priekšgalā. Traumas dēļ nespēlēja Lenss Tomass, un izrādījās, ka trenerim Džefam Hornačekam nemaz tik daudz citu variantu rezervē nav. Lietuvietis Mindaugs Kuzminsks savas punktu gūšanas dotības ir apliecinājis veiksmīgi, taču Hornačeks viņu izmanto maz, tāpat kā spāni Villiju Ernangomesu, kuram gan ir skaidri redzamas grūtības ar spēli aizsardzībā.

Ar „Knicks” pretinieci „Jazz” NBA līdzjutēji Latvijā varētu arī vairs nebūt jāiepazīstina, jo Jūtas komanda nule kā aizvadīja divas spēles pēc kārtas pret Dāvja Bertāna pārstāvēto „Spurs”. Jūta iekrājusi bilanci 3-3, turklāt šovakar varētu sagaidīt nopietnu papildinājumu, jo ASV mediji vēsta, ka no traumas gatavs atgriezties komandas līderis Gordons Heivords. Viņš šosezon vēl nav spēlējis, bet pagājušajā sezonā bija komandas rezultatīvākais spēlētājs, turklāt varētu arī sarūpēt grūtības aizsardzībā „Knicks” vieglajam uzbrucējam Karmelo Entonijam.

Spēka uzbrucēja pozīcijā Jūtas pamatsastāvā parasti dodas 25 gadus vecais Deriks Feivorss, kurš pirms dažiem gadiem tika uzskatīts par tik talantīgu, lai kļūtu par galveno „Nets” piedāvājumu, cenšoties no Denveras iemainīt Entoniju. Feivorss tā vietā pret Deronu Viljamsu nonāca Jūtā, kur pēdējās divās sezonās vidēji spēlē guva vairāk nekā 16 punktus. Šīs sezonas sākumā viņš gan tikai nesen atlabis no traumas un spēlē daudz pieticīgāk, trāpot tikai 33% metienu no spēles.

Kad Feivorss ienāca līgā, viņam tika piedēvēts universāla aizsardzības spēlētāja talants, kuru vēl nav izdevies līdz galam realizēt, taču viņš tik un tā aizsardzībā ir virs līgas vidējā līmeņa, un varētu nebūt vieglākais pretinieks Porziņģim. Jāņem arī vērā, ka „Jazz” blakus Feivorsam laukumā sūta franču raženo un atlētisko centru Rudiju Gobēru, kurš ir lielisks metienu bloķētājs un viens no labākajiem aizsardzības spēlētājiem groza tuvumā.

Pagājušajā sezonā Porziņģis tieši pret „Jazz” aizvadīja pirmo patiešām pieticīgo spēli savā NBA karjerā, kad decembra vidū izbraukumā Jūtā treneris Fišers viņu laukumā uzlaida uz tikai 13 minūtēm, kuru laikā Porziņģis guva četrus punktus. Savukārt pēc mēneša savā laukumā Porziņģis „Jazz” grozā sameta 16 punktus, bet tā arī bija otrā reize sezonā, kad viņš piezīmju limita sasniegšanas dēļ bija spiests noslēgt maču priekšlaicīgi.

Pēc šodienas mača „Knicks” nākamā spēle būs pēc trim dienām pret „Nets”, savukārt nākamā spēle, kas sāksies pirms Latvijas laika pusnakts, paredzēta 20. novembrī pret Atlantas „Hawks”.

Izmantotie resursi:
NBA.com
ESPN: The Worldwide Leader in Sports

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 1418 624 komentāri
Slēpts komentārs: Ernijzz

  +1 [+] [-]

, 2016-11-06 08:34, pirms 7 gadiem
Best4sport rijokojies

  +2 [+] [-]

, 2016-11-06 08:41, pirms 7 gadiem
aigar21bab rakstīja: Best4sport rijokojies
Kāds tur sakars? Viņiem dod atļauju translēt konkrētas spēles..Nevar viņi translēt ja viņiem nav iedota atļauja..DIkti tiem devējiem interesē,ka spēlēs NY

  +1 [+] [-]

, 2016-11-06 08:42, pirms 7 gadiem
aigar21bab rakstīja: Best4sport rijokojies
Barselona -Real tajā laikā rādīs
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-11-06 08:51, pirms 7 gadiem
Klau, Tauns ir noslēdzis sponsorlīgumu ar kādu apavu ražotāju?
Ja ir, tad cik lielu piķi viņš dabūs?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2016-11-06 09:08, pirms 7 gadiem
aksels82inbox.lv rakstīja: Klau, Tauns ir noslēdzis sponsorlīgumu ar kādu apavu ražotāju?
Ja ir, tad cik lielu piķi viņš dabūs?
Labākajiem rukijiem līgumi nāk līdzi no skolas/universitātes laikiem..Viņam droši vēl kāds laiks jāpagaida.
Slēpts komentārs: aigar21bab

  +4 [+] [-]

, 2016-11-06 09:25, pirms 7 gadiem
aigar21bab rakstīja: Ja intrese un??? Skaties savus teletubijus un piever muti zaļknabi.....
Ha-Ha-Ha......Sajēgas tev nekādas,kā tās lietas notiek...Izpildi mājasdarbus.Rīt uz skolu jāiet
Slēpts komentārs: markkomartins

  -3 [+] [-]

, 2016-11-06 09:42, pirms 7 gadiem
Bostonietis rakstīja: Ha-Ha-Ha......Sajēgas tev nekādas,kā tās lietas notiek...Izpildi mājasdarbus.Rīt uz skolu jāiet
Skola jau sen beidzis esmu,taka nečiepsti te

     [+] [-]

, 2016-11-06 09:49, pirms 7 gadiem
Kāds iemetis kur reāli varēs redzēt spēli? Bez kautkadam reģistrācijas u.c. gUiņām . un tagad jau best4sport nevarēja parādīt!!!!!

     [+] [-]

, 2016-11-06 09:59, pirms 7 gadiem
Šovakar beidzot gaidīšu kādu efektīvu PutBack

 +21 [+] [-]

, 2016-11-06 09:59, pirms 7 gadiem
Es isti nesaprotu,kas saja portala ir ar tautu? Gandriz pie katra raksta ir kadi personigi apvainojumi.Tada sajuta,ka ,ja gribi izgazt dusmas ,tad ieej sportacentrs.com .
Sorit skatos ir ielikts raksts par Chelsea -Everton.Skatos ir 50imt komentari.Domaju tulit palasishu cilveku viedoki par speli..Jaa,ka tad! Par speli tik kadi 10mit komentari.
Neesmu IT specialists,bet vaitad nevar kaut ka izdarit,lai cilveki nevar cept entos profilus?

     [+] [-]

, 2016-11-06 09:59, pirms 7 gadiem
Ernijzz rakstīja: Kāpēc par Biedru nekas nav teikts? Nespēlēs? Tā gaidīju esošās un uzlecošās NBA superzvaigznes tikšanos.
Tas nu bija diži asprātīgi. Neliekas,ka esi vismaz par pāris gadiem nokavējis ar šito jociņu? Liela daļa jau par tādu Biedru aizmirsusi,vai vismaz cenšas aizmirst.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-11-06 10:02, pirms 7 gadiem
Par speli runajot.Ja ir atpakal Heivords,tad Juta ir vel bistamaka...Garaja gala groza apaksa noteikti ir Jutas parsvars..

     [+] [-]

, 2016-11-06 10:08, pirms 7 gadiem
BBRock rakstīja: Kāds iemetis kur reāli varēs redzēt spēli? Bez kautkadam reģistrācijas u.c. gUiņām . un tagad jau best4sport nevarēja parādīt!!!!!
Es te skatos, bez reģistrācijas un citām h**ņām..
Kvalitāte arī ciešama..
Watch NBA | NFL | English Premier League | MLB

  +4 [+] [-]

, 2016-11-06 10:18, pirms 7 gadiem
Pagaajushajaa speelee Horna4eks saprata,ka jaadod bumbu KP..abas speeles kad KP rezultatiivaakais knicks uzvar!A to auzas buutu..te dazi trolji peec zaudeejuma Hjuustonai rakstiija,ka Porzingi vaino nujorkaa par to zaudeejumu..lasiiju un smeejos...atrod kkaadu debiilu citaatu no foruma kur noliek KP un..pasham vajag kko saprast..un paklausiities un buut vairaak informeetam..neviens neveela meeslus uz vienu kp,bet uz visu komandu..treneri kurs nespeeja pateikt,ka jaanogaadaa bumba komandas naakotnei..un drausmiigo aizsardziibu kopumaa un kiimijas neesamiibu....Jaatrod komandai sava identitaate...un Rouza 16 dienu prombuutne treninjnometnes laikaa lietas par labu nedariija..tagad kaa sakaas jaasaspeeleejaas un jaaveido kjiimija on the fly!!
Pagaajushajaa speelee bumbas kustiiba bija briizhiem normaala,,bet protams ne tuvu veelamajai...veel buus smagi mirklji..itiipashi biezhi aciis krita kad karmelo(gandriiz kaa vienmeer)tika pie bumbas tad bumbas kustiiba apstaajaas..kad ceturtaas ceturdalas saakumaa NY guva 10:0 run kuraa KP guva 7 punktus un veica izraavienu..Mello bija uz solinja un bumba kusteejaas no malas uz malu kaa karsts kartupelis kaa tam vajadzeetu buut.Melo jaabuut detaljai mehaanismaa nevis galvenajai statiivai detaljai...jo vins punktus guut maak,bet ja pretninieki koncentreesies tikai vinjam un zinaas,ka rose nedod piespeeles un melo speelee hero ball tad pretinieku speeles plaans ir kaa 1+1=2..taadus talantus kaa KP jaaizmanto..kaa ESPN puslaika paartraukumaa teica Chansijs bilaps,lai NY guutu panaakumus vinjiem jaasaprot,ka jaaizmanto Kristaps....Jaameigina dabuut sovakar bilanci 3:3...tad naakamaa speele pret Bruklinu..un skats rozhainaaks...labi,kair 2:3..buutu pakaastaieprieksjeejaa speele buutu 1:4 un potenciaals 1:5...un tad...tagad vismaz komanda uz maza vilnja peec tam kad visi sarting 5 10+ pagaajushajaa speelee guva!Par NY uzvaru par labu speeli KP.

     [+] [-]

, 2016-11-06 10:32, pirms 7 gadiem
aigar21bab rakstīja: Ja intrese un??? Skaties savus teletubijus un piever muti zaļknabi.....
pats uzvedies kā tāds zaļknābis, tev nav ne mazākās sajēgas, cik tāda tiešraide nba izmaksā, visu nosaka līgumi nolēgtie un un nauda. priekš tam ir internets, meklē spēli pats un nečiepsti.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-11-06 11:09, pirms 7 gadiem
Bostonietis rakstīja: Labākajiem rukijiem līgumi nāk līdzi no skolas/universitātes laikiem..Viņam droši vēl kāds laiks jāpagaida.

Vismaz oficiāli, manuprāt, nekādi sponsoru līgumi nevar būt noslēgti koledžas laikā, jo tad skaities kā profesionāls sportists, kas ir pret NCAA noteikumiem.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2016-11-06 11:25, pirms 7 gadiem
Cerbers24 rakstīja: Es isti nesaprotu,kas saja portala ir ar tautu? Gandriz pie katra raksta ir kadi personigi apvainojumi.Tada sajuta,ka ,ja gribi izgazt dusmas ,tad ieej sportacentrs.com .
Sorit skatos ir ielikts raksts par Chelsea -Everton.Skatos ir 50imt komentari.Domaju tulit palasishu cilveku viedoki par speli..Jaa,ka tad! Par speli tik kadi 10mit komentari.
Neesmu IT specialists,bet vaitad nevar kaut ka izdarit,lai cilveki nevar cept entos profilus?
Protams, ka var. Sportacentram vienkārši tas ir izdevīgi, ka vairāk troļļi. Ja nebūtu, tad jau sen izfiltrētu komentārus un saliktu banus uz IP.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2016-11-06 11:44, pirms 7 gadiem
Labs latviešu hokeja blogs
https://www.youtube.com/watch?v=sSb...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-11-06 12:03, pirms 7 gadiem
Tiem kuri raud ka nav pa kkadu best spele
Ieejat NBA un paņēmāt game pass.... tur ir nedēļu par brīvu.... jaa ir jāreģistrējas un jāievada bankas konta numurs utt. Bet naudu neņem nost un pēc 6dienam var anulēt subscription. Šodienas spēli varat skatities un kaifot un ari visas nākamās nedēļas spēles. Lietām ja nāk miegs vnk no rīta ieraksta. Es katru gadu ņemu game pass
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 1418 624 komentāri