Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:742, Did:0, useCase: 3

Miļuns: "Bijām pārāki par frančiem gan kustībā, gan azartā"

Jānis Celmiņš

Miļuns: "Bijām pārāki par frančiem gan kustībā, gan azartā"
Ēriks Miļuns
Foto: Romāns Kokšarovs/f64

Sestdien, 5. novembrī Slovēnijas pilsētā Bledā Latvijas hokeja izlase pēdējē "Euro Ice Hockey Challenge" turnīra spēlē ar rezultātu 6:0 izcīnīja pārliecinošu uzvaru pār Franciju. Piedāvājam izlases trenera Ērika Miļuna un uzbrucēja Roberta Jekimova pēcspēles komentārus.

Latvijas izlases treneris Eriks Miļuns: „Katru spēli gājām uz uzvaru. Atšķirībās no pirmajām divām spēlēm, šodien viss sanāca kā bijām plānojuši. Ja iepriekšējās spēlēs mums daudz kas neizdevās, tad šodien puiši pildīja spēles plānu, kā bijām sarunājuši. Trīs spēles trijās dienās. Nebija viegli, kā izskatījās. Mēs bijām pārāki par frančiem gan kustībā, gan azartā. Priecē tas, ka abi vārtsargi nostāvēja sausā. Bijām plānojuši, ka spēles laiku abi dalīs uz pusēm. Kā jau iepriekš teicu, priecē, ka jaunā maiņa neielaida nevienus vārtus, bet žēl, ka neiemeta, jo izdevības bija gana daudz. Varbūt tos momentus, ko neizdevās realizēt šajā turnīrā, izdosies atlikušajā sezonā un pasaules čempionātā, kas šobrīd ir visaktuālākais. Par turnīru paliks pozitīvas atmiņas, jo jaunie spēlētāji ieguva labu pieredzi. Cerams, ka labākais sniegums visiem vēl priekšā, it īpaši U20 spēlētājiem. Paldies visiem par atdevi, mērķtiecību, nopietno attieksmi, disciplīnu. Paldies hokeja federācijai par uzticēšanos."

Latvijas izlases hokejists Roberts Jekimovs: "Abām komandām spēle neko daudz neizšķīra. Tomēr neviena komanda negribēja zaudēt. Laikam šodien vairāk gribējām mēs. Labi iesākām, izpildījām visu ko treneris teica pirms spēles. Labi nospēlējām aizsardzībā, to arī parādīja rezultāts. Patīkami beigt turnīru uz pozitīvas nots. Par savu vārtu guvumu: laukuma centrā dabūju ripu, Ēriks Ševčenko labi atvērās, atdevu piespēli, viņš labi uzmeta pa vārtiem, veiksmīgi atleca ripa, man atlika tikai trāpīt. Par izlases jauno maiņu: Patika, daudz enerģijas, puikas atdeva visu. Protams vēl jauni, kaut kur trūkst pieredzes. Neko nevar pārmest par gribēšanu un cīņassparu. Viņi uz pieaugušo spēlētāju fona izskatījās cienīgi. Viņiem turnīra laika bija daudz izdevības gūt vārtus, žēl, ka neiemeta."

Izmantotie resursi:
LHF | Sākums

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-11-06 13:49, pirms 7 gadiem
Un ģinamkā spēlē baigie "varīši"?
Krieva tupums ir neizmērāms
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2016-11-06 14:36, pirms 7 gadiem
Smieklīgi, ka visu laiku tavs vienīgais arguments ir nez kādi gadi. Kā redzam, tev tie gadi nav līdzējuši - kā biji putinososs, tā tāds arī nosprāgsi.
Un ieraksts pasē tevi nepadara par latvieti. Krievs, tavā gadījumā, ir diagnoze.

  +4 [+] [-]

, 2016-11-06 14:38, pirms 7 gadiem
Tad skaties savu krievu huiņu - ģinamu un nepļūti pie Latvijas komandu rakstiem. Bet nē, kā tad krievs pratīs paklusēt.

     [+] [-]

, 2016-11-06 19:29, pirms 7 gadiem
biskaps rakstīja: Un ģinamkā spēlē baigie "varīši"?
Krieva tupums ir neizmērāms
Tāpat kā naida pārpilna nīdēja.