Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Kautiņos iesaistās arī vārtsargi, "Canucks" zaudē jau astoto spēli pēc kārtas

Andrejs Siliņš

Kautiņos iesaistās arī vārtsargi, "Canucks" zaudē jau astoto spēli pēc kārtas
Viens no kautiņiem "Maple Leafs" un "Canucks" spēles pēdējā trešdaļā
Foto: AFP/Scanpix

Naktī uz svētdienu Nacionālajā hokeja līgā (NHL) astoto zaudējumu pēc kārtas piedzīvoja Vankūveras "Canucks", kas ar 3:6 piekāpās Toronto "Maple Leafs". Spēles pēdējā trešdaļā notika vairāki kautiņi, un vienā no tiem iesaistījās arī abu komandu vārtsargi.

Tīdžejs Ošī otrajā trešdaļā izlīdzināja rezultātu, panākot 1:1, bet pēdējās trešdaļas vidū guva uzvaras vārtus, un Vašingtonas "Capitals" ar rezultātu 4:2 mājās apspēlēja Floridas "Panthers", izcīnot savu piekto panākumu pēc kārtas. Aleksandrs Ovečkins uzvaru sekmēja ar vārtiem un rezultatīvu piespēli, bet turpināt uzvaru sēriju "Capitals" centīsies naktī uz trešdienu, mājās tiekoties ar Sanhosē "Sharks".

Sanhosē komandai garastāvoklis nav pārāk labs, jo šonakt savā laukumā ar 0:5 kapitulēts čempiones Pitsburgas "Penguins" priekšā. Viesu labā ar diviem vārtu guvumiem izcēlās Sidnijs Krosbijs, bet "Penguins" vārtsargs Mets Marejs atvairīja visus 32 "haizivju" metienus. Pitsburgai tā bija sestā uzvara pēdējās desmit spēlēs.

Tāpat kā "Capitals", piekto uzvaru pēc kārtas šonakt izcīnīja arī Rietumu konferences līdere Čikāgas "Blackhawks", kas ar 3:2 apspēlēja Dalasas "Stars". Uzvaras vārtus jau otrās trešdaļas astotajā minūtē guva Patriks Keins, realizējot skaitlisko vairākumu.

Tikmēr kārtējo, nu jau astoto, zaudējumu pēc kārtas piedzīvoja Vankūveras "Canucks", kas ar 3:6 viesos atzina Toronto "Maple Leafs". Tailers Bozaks uzvarētāju rindās guva divus vārtus un atdeva vienu rezultatīvu piespēli. Abu komandu spēlētāju starpā turpinājās kašķi, un pēdējā trešdaļā tie sasniedza kulmināciju. Notika vairāki kautiņi un vienā no tādiem iesaistījās arī abu komandu vārtsargi Raiens Millers un Frederiks Andersens. Kopumā astoņiem spēlētājiem tika sodi par kaušanos un septiņi saņēma noraidījumus līdz spēles beigām.

Sezonas ievadā neviens nevarēja iedomāties, ka šādi pavērsīsies "Canucks" gaitas, jo komanda sāka ar četrām uzvarām pēc kārtas. 22. oktobrī Losandželosā tika piedzīvots pirmais sezonas zaudējums un kopš tā laika uzvaras garšu atkal just nav bijis lemts. Šobrīd komanda atrodas garā izbraukumu tūrē - no sešām spēlēm viesos pēc kārtas pagaidām aizvadītas trīs. Cerība beidzot uzvarēt nu jāatliek līdz naktij uz otrdienu, kad Ņujorkā jātiekas ar "Islanders", bet dienu vēlāk arī ar otru pilsētas komandu "Rangers". Tūres pēdējā spēle 11. novembra naktī paredzēta Detroitā.

NHL regulārā sezona, 6. novembris

SpēleRezultāts
Avalanche - Wild1:0
Bruins - Rangers2:5
Maple Leafs - Canucks6:3
Canadiens - Flyers5:4
Senators - Sabres1:2
Lightning - Devils4:1
Islanders - Oilers3:4 PM
Capitals - Panthers4:2
Blues - Blue Jackets2:1 P
Predators - Hurricanes2:3 PM
Stars - Blackhawks2:3
Kings - Flames5:0
Sharks - Penguins0:5

  -2 [+] [-]

, 2016-11-06 11:43, pirms 7 gadiem
Labs latviešu hokeja blogs
https://www.youtube.com/watch?v=sSb...

     [+] [-]

, 2016-11-06 13:11, pirms 7 gadiem
alnissplay_4663512209 rakstīja: Labs latviešu hokeja blogs
https://www.youtube.com/watch?v=sSb8oM94UW8
Kas tas par transvestītu šovu?

  +1 [+] [-]

, 2016-11-06 13:23, pirms 7 gadiem
Cunucks kā Dinamo. pēc 8 zāģiem jāiet uz krogu vai jāpiesaista Ozoliņš