Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Astoņiem futbolistiem Virslīgas sezona beigusies

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Astoņiem futbolistiem Virslīgas sezona beigusies
Davids Kortess
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Šodien notika Latvijas Futbola federācijas Disciplinārās komisijas (DK) sēde, kurā piefiksēts, ka astoņiem futbolistiem šīs sezonas Virslīgas turnīrs ir noslēdzies.

Kā zināms, sestdien tiks aizvadīta pēdējā Virslīgas kārta, un vissmagāk no diskvalifikācijām cietīs Jūrmalas derbijs. Šīs sezonas 5. un 6. vietas ieguvēju mačā nevarēs spēlēt uzreiz četri futbolisti, turklāt trīs no viņiem pārstāv "Jūrmalu" - Igors Aleksejevs, Vitālijs Rečickis un Maksims Daņilovs. Jāsaka, ka "Jūrmalai" jau tā ir lielas problēmas ar sastāvu un ir arī runas par ne īpaši spožo finansiālo situāciju un algu (ne)izmaksām... "Spartakam" nevarēs palīdzēt tikai viens futbolists, taču kāds! Diskvalificēts rezultatīvākais komandas spēlētājs, kolumbietis Davids Kortess.

Divas diskvalifikācijas 7. vietu ieņēmušās "Jelgavas", kurai jāspēlē ar "Skonto", sastāvā - Deividam Lukošim un Denisam Petrenko. Iespējams, tas kaut nedaudz atvieglos "Skonto" uzvarēt un kļūt par vicečempioni. "Ventspilij" svarīgajā cīņā Daugavpilī, kur vajadzīgs vismaz neizšķirts, lai noturētu 3. vietu un Eiropas līgas ceļazīmi, nevarēs palīdzēt lietuvietis Simons Pauļus. Visbeidzot "Mettas/LU" sastāvā tik svarīgajā mačā par noturēšanos Virslīgā pret "Liepājas metalurgu" nebūs pamatsastāva centra aizsarga Rūdolfa Puķīša.

Tāpat "Jelgava" sodīta ar 100 latu sodu, jo komandai iepriekšējā kārtā pret "Spartaku" (1:1) piecas dzeltenās kartītes, savukārt noraidīts "Gulbenes" lūgums par 200 latu soda anulēšanu (par sava laukuma nesavlaicīgu sagatavošanu 34. kārtā pret "Liepājas metalurgu").

Izmantotie resursi:
Futbola Virslīga - Sākums

Slēpts komentārs: nopirktais suns
Slēpts komentārs: Krisux
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2012-11-06 23:51, pirms 11 gadiem
Mettas paliskas virsliga ir atkariga no Daugava Riga - Gulbene 2005 rezultata, diemzel loti lielu lomu var nospelet tiesnesi. Nevaretu teikt ka Daugava R neko nevajag saja spele, vajag gan, vismaz neizskirtu lai nav jakemojas ar parspeles par paliksanu, ko vajag Gulbenei visi jau zin.

Vel bus interesanti Daugava Daugavpils - Ventspils vai Daugava gribes palidzet Metalurgam tikt pie 3 vietas vai negribes, vai ari bus jau sakusi svinet.

  -2 [+] [-]

, 2012-11-07 03:10, pirms 11 gadiem
Nu gan. Jelgavai spēlē pret Spartaks tiesnesis sadeva tādas kartiņas, ka tur bija vai jāsaķer galva. Bija pat kurioza situācija - Spartaka 10.Nr. skrien, mēģina apspēlēt mūsu malējo aizsargu un PATS nokrīt uz ceļiem. Mūsējais jelgavnieks pat nebija ne pieskāries vai citādi veicinājis viņa nokrišanu. UN PAR TO IEDEVA DZELTENO! Un tad vēl visādi absurdu momentu - mūsējais trāpa Spartakietim pa kāju - dzeltenais, bet Spartakietis iesit Jelgavas spēlētājam ar kāju pa galvu - par to nedod dzelteno. Tā vēl varētu turpināt...

Bet nu spēle ir spēle, tiesnešu lēmumi ir tādi kādi nu viņi bija... un ar to jāsamierinās. Diemžēl.

  +2 [+] [-]

, 2012-11-07 07:33, pirms 11 gadiem
tigereens rakstīja: Nu gan. Jelgavai spēlē pret Spartaks tiesnesis sadeva tādas kartiņas, ka tur bija vai jāsaķer galva. Bija pat kurioza situācija - Spartaka 10.Nr. skrien, mēģina apspēlēt mūsu malējo aizsargu un PATS nokrīt uz ceļiem. Mūsējais jelgavnieks pat nebija ne pieskāries vai citādi veicinājis viņa nokrišanu. UN PAR TO IEDEVA DZELTENO! Un tad vēl visādi absurdu momentu - mūsējais trāpa Spartakietim pa kāju - dzeltenais, bet Spartakietis iesit Jelgavas spēlētājam ar kāju pa galvu - par to nedod dzelteno. Tā vēl varētu turpināt...

Bet nu spēle ir spēle, tiesnešu lēmumi ir tādi kādi nu viņi bija... un ar to jāsamierinās. Diemžēl.
nē naw jāsamierinās, ir jaraksta vēstule uefa.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-11-07 09:34, pirms 11 gadiem
Pro3nd rakstīja: nē naw jāsamierinās, ir jaraksta vēstule uefa.
nu iesakumam varetu video galdā!