Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Marcinkeviča soli no pamatturnīra Polijā

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Marcinkeviča soli no pamatturnīra Polijā
Diāna Marcinkeviča
Foto: Ralfs Raineke

Lai arī WTA tūrē sezona šodien beidzās ar turnīru Bali, teniss 2011. gadā vēl tiek spēlēts mazāka līmeņa sacensībās. Vienās no tām - Opoles (Polija) ITF 25 000 pamatturnīrā cenšas iekļūt Diāna Marcinkeviča.

Latvijas otrā rakete kvalifikācijā izlikta ar pirmo numuru un 1. kārtā spēja apliecināt favorītes statusu, ar 6:1, 6:1 sagraujot Polijas "wild card" Agatu Borgmanu. 2. kārtā Diānai jau daudz nopietnāka pretiniece, austriete Liza-Marija Mozere, kura rangā atrodas 844. vietā. Marcinkevičai šonedēļ 358. vieta. Pret šo pretinieci vēl nav spēlēts.

Turpat Polijā spēlēja arī Lina Lileikite (WTA 977.). Viņai kvalifikācijas sacensības jau beigušās. Lileikite ar 3:6, 4:6 piekāpās Bulgārijas sportistei Dalijai Zarifovai. Spēles Polijā notiek telpās uz paklāja seguma.

Neveiksme arī Laurai Gulbei. Viņa centās pārvarēt tādas pašas nozīmes turnīra kvalifikāciju Benikarlo, Spānijā, uz māla seguma. Gulbe (bez ranga punktiem) ar 6:2, 2:6, 2:6 piekāpās spānietei Elenai Serezo Kodinai.

Izmantotie resursi:
ITF Tennis - Home Page