Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Kurtinaitis: "VEF un "Žalgira" izredzes ir apmēram līdzīgas"

Kurtinaitis: "VEF un "Žalgira" izredzes ir apmēram līdzīgas"
Rims Kurtinaitis
Foto: bckhimki.ru

Pirmdien "Arēnā Rīga" gaidāms divu Baltijas basketbola klubu duelis, kurā Rīgas VEF savā laukumā uzņems Kauņas "Žalgiri". Pirms spēles Rims Kurtinaitis, kurš ir bijušais VEF treneris un "Žalgira" spēlētājs, atzinis, ka abu komandu izredzes ir līdzīgas. Tam pamatā esot neveiksmīgais pēdēja laika "Žalgira" sniegums, kas palielina VEF izredzes uz panākumu.

"Protams, gaidāmajā mačā ar "Žalgiri" mēs neesam favorīti, bet VEF spēlēs mājās, kur savu skatītāju priekšā nevajadzētu spēlēt sliktu basketbolu," pirms spēles izteicies Rīgas kluba galvenais treneris Ramūns Butauts. "Neapšaubāmi, ka jaunā trenera Aleksandara Trifunoviča atnākšanu nesusi zaļas pārmaiņas, kā arī nedaudz stabilitātes, kas viņus padarīs vēl vairāk bīstamus. Pirms šīs spēles mums bijušas divas mājas spēles Latvijas čempionātā, tāpēc laiks, lai sagatavotos kā īpaši, mums nav bijis. Taču VEF ir labā formā un gatavs cīņai ar šo spēcīgo pretinieku," atzina Butauts, kura iepriekšējā darba vieta pirms pievienošanās VEF klubam bija tieši Kauņas "Žalgirī".

Ja VEF basketbolistiem pagājušajā nedēļā abās spēlēs nebija lielas problēmas uzvarēt, "Žalgiris" Rīgā ieradies pēc smagas spēles piektdienas vakarā Eirolīgā, kur tika piedzīvots zaudējums izbraukumā pret Grieķijas klubu Atēnu "Panathinaikos" (75:92). Tā bija pirmā spēle, kurā "Žalgira" galvenā trenera amatā bija Trifunovičs. "Pašreiz "Žalgirim" bijis ļoti saspringts grafiks. Tikko kā atgriezāmies no Atēnām, kur bija ļoti atbildīgs mačs Eirolīgā. Spēlē pret "Panathinaikos" atdevām ļoti daudz spēka un emociju, tāpēc tagad mūs gaida ne mazāk nopietna spēle pret Rīgas VEF. Latviešiem patīk spēlēt ātru basketbolu, tāpat mūsu pretinieku sastāvs ir ievērojami uzlabots salīdzinājumā ar iepriekšējo sezonu. Taču kā jau katrā spēlē, arī šajā "Žalgirim" ir jātiecas uz panākumu," norādījis Trifunovičs.

Savs viedoklis pirms VEF un "Žalgira" divcīņas ir arī nosacīti neitrālam ekspertam Rimam Kurtinaitim, kurš šobrīd ir Maskavas apgabala "Khimki" galvenais treneris. "Protams, gan pēc sastāva, gan arī budžeta lietuviešu klubs pārspēj VEF. Taču rīdzinieki nekad nav bijuši vienkārši pretinieki un savā arēnā tradicionāli rāda labu basketbolu. Plus tam visam VEF ir bijusi iespēja veikt labu skautingu un tik pieredzējis treneris kā Ramūns Butauts noteikti pārzina stiprās un vājās vietas pretiniekam, kas tagad pārdzīvo grūtus laikus. Tuvākās spēles parādīs, cik ļoti "Žalgirim" ir noderējusi trenera maiņa. Tāpēc izredzes gaidāmajai spēlei ir apmēram līdzīgas, kas skatītājiem garantēs interesantu basketbolu," prognozējis Kurtinaitis, kuram pirmdien pašam ar savu trenēto "Khimki" priekšā svarīga spēle Krievijas līgā pret Sanktpēterburgas "Spartak".

Spēles sākums starp VEF un "Žalgiri" pirmdien "Arēnā Rīga" gaidāms pulksten 19:30.

Izmantotie resursi:
Главная | Единая Лига ВТБ

  +4 [+] [-]

, 2011-11-06 23:45, pirms 12 gadiem
PAR SKAISTU basketbolu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2011-11-06 23:56, pirms 12 gadiem
Pascual Raul Velasco rakstīja: Trifunovičam ir laba atmiņa, noteikti gribēs atriebties par BBL Final 4!
VEFs gribēž Žalgirim atriebties par BBL Final 4
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2011-11-07 00:12, pirms 12 gadiem
Pascual Raul Velasco rakstīja: Vēlu to labāko un ceru, ka tā arī notiks. Tik Trifunovičam šoreiz daudz spēcīgāks sastāvs
skaidrs ir viens - jāiet un jāatbalsta
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2011-11-07 00:24, pirms 12 gadiem
Barcelona un Jūrmala, arī ir līdzīgas komandas.

  +3 [+] [-]

, 2011-11-07 00:55, pirms 12 gadiem
blacker rakstīja: Barcelona un Jūrmala, arī ir līdzīgas komandas.
Ku - kū, putniņ?!

     [+] [-]

, 2011-11-07 18:39, pirms 12 gadiem
mvp8 rakstīja: Vefa Periji, Miledzi diemzhel galvastiesu atpaliek un paredzams ka notizlosies ka vienmer. Bet labs PG ir uzvaras atslega.

Vienigais kur vef nedaudz labaks ir C tur Simss ka Javtokas


Zhalgirim ir absoluti labakais EL sastavs mazaja gala PG/SG/SF - Popovich, Collins, Weems, Lawson, Kalnietis. tas ir dream team.
Klanietis ir Hu***a ! Apskaties Cska mazo Galu Teodosičs , Shevds , Gordons , utt!!!!!!!!! mmmmmmmmmm