Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Girgensonam sezonas pirmais punkts, "Sabres" sagrauj "Devils"

Rolands Eliņš

Girgensonam sezonas pirmais punkts, "Sabres" sagrauj "Devils"
Zemgus Girgensons. Foto: AP/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā otro uzvaru jaunās sezonas divās spēlēs guvusi Bufalo „Sabres”, kas ar 7:2 savā laukumā apspēlēja Ņūdžersijas „Devils”. Zemgus Girgensons komandai palīdzēja ar rezultatīvu piespēli, kas viņam ir pirmais punkts šosezon, bet pa diviem vārtiem iemeta Viktors Olofsons un Sems Reinhārts.

Zemgus Girgensons laukumā pavadīja 12:38 minūtes, kurās tika pie rezultatīvas piespēles un lietderības koeficienta +1. Latvijas uzbrucējs izdarīja vienu metienu pa vārtiem un gandrīz divas minūtes nospēlēja mazākumā.

Bufalo „Sabres” sezonu sāka ar uzvaru Pitsburgā, veiksmīgi atzīmējot jaunā galvenā trenera Ralfa Krīgera debiju, taču turpinājums savā laukumā sanāca vēl labāks. Jau pirmajā periodā pret „Devils” Bufalo komandai izdevās gūt divus vārtus, izmantojot divus vairākumus. Ar vārtu guvumu izcēlās zviedru rūkijs Viktors Olofsons un komandas zvaigzne Džeks Aikels.

Otrā perioda pašā sākumā „Devils” vienus vārtus atguva, bet 23. minūtē Kails Okposo atjaunoja divu vārtu pārsvaru. Viņš vārtu priekšā pielaboja Rasmusa Dalīna mestās ripas virzienu, un rezultatīvu piespēli nopelnīja arī Girgensons, kurš pacīnījās aiz vārtiem un nogādāja ripu pie Dalīna uz zilās līnijas. Bufalo pēc tam līdz otrā perioda beigām paspēja panākt 5:1, sezonas pirmos vārtus iemetot Džefam Skineram un otro reizi izceļties Olofsonam.

Trešā perioda sākumā „Devils” vienus vārtus atguva, iemetot mazākumā, taču Bufalo ātri vien parūpējās, ka jautājumu par spēles uzvarētāju nav. Sems Reinhārts ar realizētu vairākumu 44. minūtē panāca 6:2, bet 57. minūtē viņš ar eleganti realizētu ātro uzbrukumu nokārtoja jau 7:2.

Bufalo rādīja ļoti kvalitatīvu hokeju un pamatīgi nomētāja pretiniekus (metienu attiecība 36:20), turklāt sezonu sākusi ar vārtu attiecību 10:3.

"Sabres" nākamā spēle paredzēta pēc trim dienām, sacenšoties ar Elvja Merzļikina pārstāvēto "Blue Jackets", kas sezonu sākusi neveiksmīgi.

Izmantotie resursi:
Official Site of the National Hockey League |...

  +1 [+] [-]

, 2019-10-06 07:28, pirms 4 gadiem
Zemgus molodčiks! Teicams sniegums.

  -2 [+] [-]

, 2019-10-06 07:44, pirms 4 gadiem
Atcerēsimies ka Buffalo pag. ar bija lieliska uzvaru sērija, tik kas no tā visa sanāca(netikšana play-off)
Domāju tagad būs līdzīgi. Viņus var vadīt Krīgers vai cits tāpat gadu no gada nekas nemainīsies, kamēr neizmetīs dažus kēksus no sastāvu un nepaņems jaunus.

     [+] [-]

, 2019-10-06 08:49, pirms 4 gadiem
zaxx atgadinat ko sentluisa izdarija pagajusogad

  +5 [+] [-]

, 2019-10-06 08:56, pirms 4 gadiem
zaxx rakstīja: Atcerēsimies ka Buffalo pag. ar bija lieliska uzvaru sērija, tik kas no tā visa sanāca(netikšana play-off)
Domāju tagad būs līdzīgi. Viņus var vadīt Krīgers vai cits tāpat gadu no gada nekas nemainīsies, kamēr neizmetīs dažus kēksus no sastāvu un nepaņems jaunus.
Šodien tumši mākoņi, drīz līs.
Neviena no uzvarām pagājušās sezonas lielās sērijas laikā nebija ar vairāk nekā vienu vārtu pārsvaru, ja jau piemini to.
Protams, ka divas uzvaras pēc kārtas sezonas sākumā neko nenozīmē, bet ir kaudze pozitīvu iezīmju.

     [+] [-]

, 2019-10-06 12:17, pirms 4 gadiem
Bufalo shogad bus playoff un tiks talak par pirmo kartu. Ljoti talantigs un labs sastaavs. Vieniigais minuss ir vartsargi. Bet ja defs labi nospelee tad par to nav jauztraucas

     [+] [-]

, 2019-10-06 14:20, pirms 4 gadiem
buucins rakstīja: Bufalo shogad bus playoff un tiks talak par pirmo kartu. Ljoti talantigs un labs sastaavs. Vieniigais minuss ir vartsargi. Bet ja defs labi nospelee tad par to nav jauztraucas
Pēc 2 spēlēm par to pāragri runāt. Vēlos atgādināt,ka iepriekšējā sezonā vienu brīdi Bufalo bija 1.vietā konferencē,bet sezonas otrā puse bija tik neveiksmīga,ka kārtējo reizi palika tālu no play off.

     [+] [-]

, 2019-10-06 14:36, pirms 4 gadiem
Ferrari Nr.1 in my heart rakstīja: Pēc 2 spēlēm par to pāragri runāt. Vēlos atgādināt,ka iepriekšējā sezonā vienu brīdi Bufalo bija 1.vietā konferencē,bet sezonas otrā puse bija tik neveiksmīga,ka kārtējo reizi palika tālu no play off.
Pirmais teikums ir absolūta patiesība, bet nu sastāvs kopumā ir baigais, pie tam 6. jaunākais līgā. Ja vārtsargi nelažos, tad te ir play-off šogad.
Un pagājušajā sezonā, kad bija winstreak un pirmā vieta, tad visas uzvaras bija pagarinājumā vai ar +1 vārtu starpību, drīzāk veiksmīgas spēles.

     [+] [-]

, 2019-10-06 15:31, pirms 4 gadiem
blu3 rakstīja: Pirmais teikums ir absolūta patiesība, bet nu sastāvs kopumā ir baigais, pie tam 6. jaunākais līgā. Ja vārtsargi nelažos, tad te ir play-off šogad.
Un pagājušajā sezonā, kad bija winstreak un pirmā vieta, tad visas uzvaras bija pagarinājumā vai ar +1 vārtu starpību, drīzāk veiksmīgas spēles.
Un Sentluisa bija pēdējie gadu mijā. Sastāvs uz papīra neko nenozīmē...

     [+] [-]

, 2019-10-06 16:39, pirms 4 gadiem
kā parasti,s..t,labs sākums