Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Dubras "Oleksandriya" izrauj uzvaru un pietuvojas Čempionu līgas zonai

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Dubras "Oleksandriya" izrauj uzvaru un pietuvojas Čempionu līgas zonai
Kaspars Dubra. Foto: fco.com.ua

Ukrainas Premjerlīgas desmitās kārtas noslēgumā Latvijas izlases aizsarga Kaspara Dubras pārstāvētā "Oleksandriya" ar 2:1 sakāva Ļvivas "Karpaty" vienību, pakāpjoties uz ceturto pozīciju.

Visi trīs vārti tika gūti otrajā puslaikā, "Oleksandriya" komandai uzvaru izraujot 82. minūtē pēc Vladislava Babohlo raidījuma. Dubram Ukrainas kluba rindās šī bija astotā spēle - septiņās no tām latvietis bijis laukumā "no zvana, līdz zvanam". "Oleksandriya" ar 19 punktiem no otrajā un trešajā vietās esošajām "Desna" un Kijevas "Dynamo" atpaliek par vienu punktu.

Šveices Superlīgā trešo zaudējumu pēc kārtas piedzīvojusi uzbrucēja Roberta Uldriķa "Sion", kas savā laukumā ar 1:2 piekāpās šīs sezonas UEFA Eiropas līgas grupu turnīra dalībniecei "Lugano". Uldriķis laukumā devās "Sion" pamatsastāvā, bet tika nomainīts 73. minūtē, kad rezultāts vēl nebija atklāts. Abus vārtus "Lugano" labā guva ungārs Balints Večejs.

Savukārt smagu sakāvi savā laukumā piedzīvoja "Zürich", kā rezervē palika vārtsargs Andris Vaņins, mājās ar 0:4 kapitulējot pašreizējai Šveices čempionvienībai Bernes "Young Boys".

"Zürich" ar 11 punktiem ir sestā, kamēr "Sion" ar 16 punktiem Šveices čempionātā ir ceturtajā vietā.

Slovēnijas čempionātā pēc aizvadītām 13 kārtām līderpozīcijā atgriezusies aizsarga Vitālija Maksimenko Ļubļanas "Olimpija", kas otrajā puslaikā 11 minūšu intervālā spēja gūt trīs bezatbildes vārtus, atspēlējoties no 0:2 deficīta un izraujot uzvaru 3:2 pār pastarīti Kranjas "Triglav".

Divus vārtus "Olimpija" labā guva portugālis Žusijs Lupeta, kurš pēcāk nopelnīja arī sarkano kartīti. Maksimenko palika uz uzvarētāju rezervistu soliņa.

  +2 [+] [-]

, 2019-10-07 10:04, pirms 5 gadiem
Dubras "Oleksandriya" izrauj uzvaru un pietuvojas Čempionu līgas zonai

Jautājums autoram.Ja liekat tik jaudīgu virsrakstu ,pie tam vēl tikai pēc desmitās kārtas,tad paskaidrojiet lasītājiem,ko nozīmē "Čempionlīgas zona"Ukrainas čempionātā?Es redzu,ka šogad tikai Doņeckas "Šahtjor" pa taisno spēlē čempionlīgas grupas turnīrā,bet Kijevas Dinamo bija jāsāk spēlēt kvalifikācijas trešajā kārtā,ko viņi ,starp citu,nepārvarēja.Tātad,cik es saprotu,čempionlīgas zona ir Ukrainas čempiona tituls?