Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Ansonam trešie vārti Kvebekā, rezultatīvais vārtsargs Kivlenieks paliek rezervē

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Ansonam trešie vārti Kvebekā, rezultatīvais vārtsargs Kivlenieks paliek rezervē
Raivis Ansons (pa labi). Foto: IIHF

Latviešu uzbrucēja Raivja Kristiāna Ansona trešais vārtu guvums Kvebekas junioru hokeja līgā (QMJHL) neglāba Beikomo "Drakkar" no ceturtās neveiksmes pēc kārtas - šoreiz "Drakkar" ar 3:4 pagarinājumā atzina Halifaksas "Mooseheads" pārākumu.

17 gadus vecais Ansons šovakar "Drakkar" rindās atzīmējās arī ar diviem metieniem pa vārtiem un lietderības koeficientu -2.

Pagājušajā sezonā Ansons 28 mačus aizvadīja "Optibet" hokeja līgas (OHL) komandas HS "Rīga" sastāvā, gūstot sešus vārtus un atdodot astoņas rezultatīvas piespēles. Savukārt Pasaules čempionātā U18 vecuma grupā viņa rēķinā vārti un rezultatīva piespēle.

Vēl bēdīgāk klājas cita uzbrucēja Rūdolfa Polca Valdoras "Foreurs", kam šī vakara sakāve 1:2 pret Monktonas "Wildcats" bija sestais zaudējums pēc kārtas. Polcs nopelnīja divas soda minūtes, kā arī izdarīja pa vienam spēka paņēmienam un metienam pa pretinieku vārtiem.

Savukārt četru uzvaru sērija pārtrūka aizsarga Harija Branta Šikotimi "Saguenéens", vienībai pazaudējot pirmajā periodā iekrāto divu vārtu pārsvaru (2:0) un ar 3:6 kapitulējot Keipbretonas "Eagles" priekšā. Brants izdarīja trīs metienus pa vārtiem un nopelnīja lietderības koeficientu -1.

Visbeidzot Amerikas hokeja līgas (AHL) ietvaros uz Klīvlendas "Monsters" soliņa palika vakardien rezultatīvu piespēli nopelnījušais, kā arī uzvaru (3:2) ar 27 atvairītiem metieniem kaldinājušais vārtsargs Matīss Edmunds Kivlenieks. Briesmoņi otro dienu pēc kārtas pieveica uzbrucēja Ņikitas Jevpalova pārstāvēto Lavālas "Rocket" - šoreiz viesi triumfēja ar 4:1.

Šoreiz Jevpalovam viens metiens pa vārtiem, kamēr "Monsters" somu vārtsargs Veini Vehvilainens atvairīja 30 no 31 pretinieku pa viņa cietoksni izdarītā raidījuma.

Izmantotie resursi:
https://theahl.com/stats/game-cente...
https://theqmjhl.ca/

     [+] [-]

, 2019-10-06 11:13, pirms 4 gadiem
Vehvilainens grib mainīties klubiem ar Elvi