Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Krištopāns Čempionu līgā pieveic arī Pētersona "Rhein-Neckar"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Krištopāns Čempionu līgā pieveic arī Pētersona "Rhein-Neckar"
Dainis Krištopāns. Foto: Denis Dukovski / RK Vardar

Šovakar EHF Čempionu līgas turnīrā Latvijas nacionālās izlases līdera Daiņa Krištopāna Maķedonijas ''Vardar'' savā laukumā pieveica Latvijas handbola audzēkņa Aleksandra Pētersona pārstāvēto Vācijas klubu ''Rhein-Neckar''.

'Vardar'' neaizvadīja to labāko spēles pirmo puslaiku, un praktiski visu tā gaitu vadībā bija Pētersona ''Rhein-Neckar'', kas pirmās 30 minūtes noslēdza ar divu vārtu pārsvaru - 15:13. Otrā puslaika ievadā ''Vardar'' ātri vien pārņēma vadību (16:15). Vēl reizi uz brīdi ''Rhein-Neckar'' izvirzījās priekšā (21:20), taču noslēdzošo spēles daļu sekmīgāk aizvadīja ''Vardar'', galarezultātā uzvarot ar 29:27.

Krištopāns šajā spēlē izpildīja astoņus metienus un guva trīs vārtus, kā arī nopelnīja vienu brīdinājumu. Timurs Dibirovs bija rezultatīvākais spēlētājs ''Vardar'' sastāvā ar astoņiem gūtiem vārtiem. Savukārt ''Rhein-Neckar'' sastāvā labākais bija Latvijas handbola audzēknis Pētersons, kurš guva septiņus vārtus (desmit metieni). ''Vardar'' ir A grupas līdere ar četrām uzvarām četrās spēlēs, kamēr ''Rhein-Neckar'' ar 2-2 bilanci ieņem ceturto vietu astoņu komandu konkurencē.

Tikmēr Francijas pēc spēka 2. līgā cita Latvijas izlases handbolista Ingara Dudes ''Limoges'' savā laukumā aizvadīja pārliecinošu spēli pret ''ST-Marcel Vernon''. Dude šajā spēlē izpildīja divus metienus un guva divus vārtus, pie tam Ingars savai komandai izcīnīja divas iespējas izpildīt septiņu metru soda metienus. Četrās spēlē ''Limoges'' izcīnījusi trīs uzvaras un ierindojas piektajā vietā 14 vienību konkurencē.

Izmantotie resursi:
Latvijas Handbola federācija - Krištopāns un...