Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Znaroka SKA līderu duelī pieveic CSKA, Daugaviņš un Bārtulis uzvar ar 1:0

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Znaroka SKA līderu duelī pieveic CSKA, Daugaviņš un Bārtulis uzvar ar 1:0
Oļegs Znaroks
Foto: TASS/Scanpix

Kontinentālajā hokeja līgā veiksmīgus mačus aizvadījušas latviešu pārstāvētās komandas. Uzvaru ar 1:0 izcīnīja gan Kaspars Daugaviņš un Ņižņijnovgorodas "Torpedo", gan Oskars Bārtulis un Vladivostokas "Admiral". Savukārt Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenētais Sanktpēterburgas SKA pārspēja Maskavas CSKA (2:0).

Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa vadītais Sanktpēterburgas SKA bija uzvarējis sešās no pēdējām septiņām spēlēm un sēriju turpināja arī šovakar. SKA neizmantoja iespēju gandrīz divas minūtes spēlēt piecatā pret trijiem un pēc tam nerealizēja vēl vienu vairākumu, bet 18. minūtē gan mājinieki atklāja rezultātu - Sergejs Širokovs vārtu priekšā precīzi pielaboja partnera uzmesto ripu (1:0).

Šāds rezultāts saglabājās gandrīz līdz pat pamatlaika beigām. Izskaņā CSKA centās atspēlēties un divreiz nomainīja vārtsargu pret sesto laukuma spēlētāju, bet SKA izturēja spiedienu un Sergejs Plotņikovs priekšpēdējā sekundē no viduszonas ar metienu tukšos vārtos pielika mačam punktu (2:0). CSKA, pēdējās sešās cīņās piedzīvojusi tikai otro zaudējumu, ar 43 punktiem 19 mačos saglabā vadību līgā, tomēr SKA, kas atpaliek vairs tikai par punktu, ir viena spēle rezervē. Viens no diviem galvenajiem tiesnešiem līdervienību duelī bija Eduards Odiņš.

Ņižņijnovgorodas "Torpedo" izbraukumā ar 1:0 pieveica Habarovskas "Amur". Vienīgos vārtus 34. minūtē guva aizsargs Dmitrijs Šuļeņins, kuram izdevās lielisks metiens no zilās līnijas – ripa ielidoja augšējā stūrī. 20 gadus vecajam hokejistam tas bija pirmais vārtu guvums Kontinentālajā hokeja līgā. Savukārt ceturto sauso spēli sezonā aizvadīja Iļja Proskurjakovs, kurš tika galā ar 25 laukuma saimnieku metieniem.

Kaspars Daugaviņš spēlēja Ņižņijnovgorodas "Torpedo" pirmajā maiņā, ar laukumā pavadītajām 23 minūtēm un 29 sekundēm esot līderis starp uzbrucējiem. Latvijas izlases kapteiņa kontā arī pieci metieni pa vārtiem, viens spēka paņēmiens un zaudējums vienīgajā iemetienā.

Vladivostokas "Admiral" mājās atstāja sausā "Sochi" komandu – 1:0. Laukuma saimniekiem ir labākais vairākums līgā, un tas bija izšķirošais faktors arī šodien. Uzvaras vārtus slovēnis Roberts Saboličs iemeta jau ceturtajā minūtē, realizējot vairākumu. Viņš saņēma ripu pie zilās līnijas, pietuvojās no labās malas ar plaukstas metienu trāpīja tālajā devītniekā.

Oskars Bārtulis veidoja mājinieku pirmo aizsardzības pāri. Viņš laukumā pavadīja 23:19 minūtes, kas bija otrais laiks komandā. Aizsarga kontā divi metieni pa pretinieku vārtiem un divi bloķēti pretinieku metieni. Vladivostokas "Admiral" pirmo reizi sezonā nosargāja vārtus neskartus.

Ņižņijnovgorodas "Torpedo" ar 36 punktiem ieņem trešo vietu Rietumu konferencē, kamēr Vladivostokas "Admiral" ar 21 punktu ieņem 11. pozīciju austrumos.

  -1 [+] [-]

, 2016-10-06 17:53, pirms 8 gadiem
Neslikt koeficients uz abām spēlēm "6.96". Paldies par uzvaru "Admiral" un "Torpedo"!

  -1 [+] [-]

, 2016-10-07 09:07, pirms 8 gadiem
Znaroks & Haris apliecināja, kāpēc grozās arī aiz izlases soliņa