Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Video: Solovjovs gūst skaistus vārtus, "Daugava" uzvar "Spartaku"

Egils Broks
Egils Broks
SMScredit.lv futbola Virslīgas 23. kārtas spēli aizvadījusi Daugavpils „Daugava”, kura ar 2:0 jau trešo reizi šosezon uzveica Jūrmalas „Spartaku”. Lai arī mača kvalitāte nebija tā augstākā, Bidžina Cincadzes un Aleksandra Solovjova vārtu guvumi deva izšķirošo pārsvaru pagājušajā gada čempioniem.
Vērtējums: +5

     [+] [-]

, 2013-10-06 23:09, pirms 11 gadiem
Spartaks bez variantiem. Pavlovs vārtos iedveš drošību, bet ar to ir par maz, ja aizsargi nespēj palīdzēt. Labi, Solovjova gols lielisks un tur nevar neko aizsargiem īsti pārmest, jo tāds štoperis ir jāprot uzšaut, bet pirmais ielaistais gols patiesi neveikls. No tā Spartaka, kas bija sezonas sākumā, pāri palicis ļoti maz. Vēl viens novērojums, ka nigērietis Babatunde tik bieži palaiž vējā patiesi labas iespējas gūt vārtus. Laikam tehnikā un bumbas apstrādē kaut kas pietrūkst.

     [+] [-]

, 2013-10-08 01:17, pirms 11 gadiem
Skaists vārtu guvums. Pēdējā laikā sākuši trakot ar skaistiem vārtiem.
Būs jāpiekāpj klātienē paskatīties kāda spēle.