Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Daugaviņš: "Pierādīsim, ka "Dynamo" var cīnīties par augstām vietām"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Daugaviņš: "Pierādīsim, ka "Dynamo" var cīnīties par augstām vietām"
Kaspars Daugaviņš
Foto: dynamo.ru

Harija Vītoliņa un Viktora Ignatjeva trenētais Maskavas ""Dynamo" ar diviem latviešu uzbrucējiem jauno KHL sezonu sāka ar diviem zaudējumiem (1:6 pret čempioniem un 1:4 pret CSKA). Dinamiešu jaunpienācējs un pārbaudes maču snaiperis Kaspars Daugaviņš atzīst, ka šādi nedrīkst spēlēt. Turpinājumā vajag savākties un spēlēt vienam par otru, lai varētu cīnīties par augstām vietām.

"Tagad galvenais ir nekrist panikā. Tas [divi zaudējumi] bija ļoti nepatīkami. Jā, daudz kas neizdevās. Varbūt bija pārāk liela vēlme uzvarēt, un mēs aizmirsām par taktiku. Šīs spēles mums bija laba mācība, esam sapratuši, ka tā nedrīkst spēlēt. Mums pašiem jāsarunā, ka jāspēlē kā komandai, un tad viss būs normāli. Kad iet smagi, tad jāstrādā vēl vairāk un visiem kopā jācenšas izkļūt no šīs situācijas. Tagad galvenais - savākties un spēlēt vienam par otru," norāda Kaspars Daugaviņš. "Oļegs Znaroks arī runā ar mums, noskaņo mūs. Ar viņu "Dynamo" divas reizes izcīnīja Gagarina kausu, tā kā viņš uz mums droši vien mazliet dusmojas par tik neveiksmīgu startu. Tā taču ir viņa komanda. Cilvēks ierodas skatīties spēles, spēlētāji cenšas iekļūt izlasē, bet spēlējam šādi - protams, ka mums ir nepatīkami. Domāju, ka viņam ir pat lielāks kauns nekā mums. Mēs pacentīsimies to izlabot to. Kad viņš skatīsies spēli nākamreiz, mēģināsim viņu ar ko pārsteigt."

Gatavojoties jaunajai sezonai, Maskavas "Dynamo" desmit pārbaudes spēlēs izcīnīja sešas uzvaras, turklāt latvieši Mārtiņš Karsums un Kaspars Daugaviņš bija komandas rezultatīvākie spēlētāji. "Pirmssezonas mačos mēs spēlējām normāli, tikai vienu maču Ņižņijnovgorodā izgāzām. Centāmies, vēlme bija, spēlējām saskaņā ar taktiku un trenera norādījumiem," atzīst latviešu uzbrucējs. "Bet tagad mums pietrūkst disciplīnas, daudz noraidījumu. Iekrītam aizsardzībā, bet tas tāpēc, ka visi aizmirst, ka jāspēlē vienkāršāk. Tagad mums visiem nav tas labākais noskaņojums, bet vēl ir divas dienas, lai sagatavotos nākamajai spēlei un paskatītos momentus, kur mēs pieļaujam bērnišķīgas kļūdas. Domāju, ka mēs to izlabosim un pierādīsim, ka "Dynamo" var cīnīties par augstām vietām."

Nākamā spēlē maskaviešiem būs 8. septembrī Čerepovecā pret vietējo "Severstal".

Izmantotie resursi:
www.rsport.ru

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2014-09-06 15:16, pirms 10 gadiem
Vītoliņš ir par maigu ,lai vadītu krievus!

     [+] [-]

, 2014-09-06 16:13, pirms 10 gadiem
Vītoliņam nav ne vainas, nevajadzēja mainīt spēlētāju numurus-vismaz par mūsu čaļiem runājot.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2014-09-06 19:34, pirms 10 gadiem
Viņš pa Dynamo sak ka pa Rīgas Dinamo,Dynamo Msw izcīnija gagarinu,mēs taču zinam ka var cīnīties pa augstam vietam :?