Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

Saistībā ar 6.7 miljonu maksājumu celtas apsūdzības pret Vācijas futbola bijušo vadību

Rolands Eliņš

Saistībā ar 6.7 miljonu maksājumu celtas apsūdzības pret Vācijas futbola bijušo vadību
Teo Zvanzigers. Foto: imago/foto2press/Scanpix

LETA--DPA. Šveices prokurori iesnieguši apsūdzības pret trijām bijušajām Vācijas Futbola federācijas (DFB) amatpersonām par 2006.gadā notikušu maksājumu, kas saistīts ar tajā gadā notikušo Pasaules kausa izcīņu.

Apsūdzības izvirzītas arī pret kādu Šveices futbola amatpersonu, bet visi četri cilvēki tiek saistīti ar kādu maksājumu, kas noticis 2006.gadā, kad Pasaules kausa izcīņa notika Vācijā.

Tiek apgalvots, ka amatpersonas maldinājušas DFB organizatoru komiteju par konkrētā maksājuma mērķi, kura summa bija 6,7 miljoni eiro, vēstīja Šveices ģenerāldirektorāta birojs.

Apsūdzības izvirzītas bijušajam DFB prezidentam Teo Zvanzigeram un Volfgangam Niersbaham. Tāpat apsūdzēts arī bijušais DFB ģenerālsekretārs Horsts Šmits un bijusī Šveices amatpersona Starptautiskajā Futbola federāciju asociācijā (FIFA) Urs Linsis.

Tāpat šajā lietā tiek izmeklēta slavenā Franca Bekenbauera loma, jo viņš togad bija Pasaules kausa izcīņas organizatoru komitejā. Izmeklēšana pret bijušo futbola zvaigzni tiks uzsākta atsevišķi.

Izmantotie resursi:
LETA

     [+] [-]

, 2019-08-06 20:57, pirms 5 gadiem
Cvancigeram, ne Zvanzigeram.

     [+] [-]

, 2019-08-06 23:04, pirms 5 gadiem
M rakstīja: Cvancigeram, ne Zvanzigeram.
Tiešām, SC rakstnieki varētu vienoties - rakstīt uzvārdus tā kā tie rakstās vai kā tos izrunā!