Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Lukaku neatgriežas Mančestras "United" bāzē un vēlas forsēt pāreju uz Itālijas A sēriju

Agris Suveizda

Lukaku neatgriežas Mančestras "United" bāzē un vēlas forsēt pāreju uz Itālijas A sēriju
Romelu Lukaku. Foto: EPA/Scanpix

Beļģijas futbola kluba "Anderlecht" audzēknis Romelu Lukaku otro dienu pēc kārtas sezonai gatavojas Briseles kluba bāzē. Ja vakar Mančestras "United" spēlētājiem bija oficiāla brīvdiena, tad šodien gan Lukaku bija jāatgriežas sava kluba rīcībā, tomēr viņš to neizdarīja.

26 gadus vecais Lukaku, kuram līgums ar Mančestras "United" ir spēkā vēl uz trim sezonām, ar šādu rīcību vēlas pārliecināt Premjerlīgas granda vadību par viņa pārdošanu, ziņo Beļģijas medijs HLN. "United" labprāt šķirtos no Beļģijas izlases uzbrucēja, taču līdz šim stingri ieturējusi līniju, ka Lukaku vērtība ir ne mazāka kā 85 miljoni eiro. Mančestras "United" uz jautājumu par Lukaku trenēšanos ar "Anderlecht" neatbildēja, ka galvenais treneris Ūle Gunnars Sūlšers būtu viņam devis šādu atļauju.

Vasaras sākumā lielu interesi par Lukaku izrādīja Milānas "Inter", kas meklē aizvietotāju argentīnietim Mauro Ikardi, kurš joprojām nav pārdots, taču Itālijas klubs nespēj atļauties "United" prasīto summu. Pēc tam Lukaku bija ļoti tuvu pārejai uz citu A sērijas superklubu Turīnas "Juventus", tomēr argentīniešu uzbrūkošā pussarga Paulo Divalas algas prasību dēļ Lukaku un Divalas apmaiņa tomēr nojuka.

Situāciju sarežģa Premjerlīgas reglamenta izmaiņas, pāreju periodam beidzoties jau 9. augustā jeb sezonas pirmajā dienā – tikmēr Itālijā logs aizvērsies vien septembra sākumā, līdz ar to "Inter" un "Juventus" šobrīd nav pamata steigai. Gan Milānas, gan Turīnas klubi ar Lukaku bija vienojušies par deviņu miljonu eiro lielu algu.

Mančestras "United" bijušo Londonas "Chelsea" uzbrucēju no Liverpūles "Everton" nopirka 2017. gadā, samaksājot 84,7 miljonus eiro. Debijas sezonā Mančestrā Lukaku 34 spēlēs guva 16 vārtus, bet iepriekšējā sezonā 32 mačos samierinājās ar 12 precīziem sitieniem. Tā bija Lukaku otrā mazrezultatīvākā pilnā sezona karjerā.

Izmantotie resursi:
https://www.hln.be/sport/voetbal/lu...

     [+] [-]

, 2019-08-06 16:24, pirms 5 gadiem
Vai Pogba trenējas ar komandu?

     [+] [-]

, 2019-08-06 16:27, pirms 5 gadiem
Itālijai pāreju logs aizveras 23. augustā nevis septembra sākumā

  -1 [+] [-]

, 2019-08-06 16:46, pirms 5 gadiem
Atdod viņu pret kādu labu pussargu un tas ar viss,tad esam complete..!

GG MUNITED!!!

  +1 [+] [-]

, 2019-08-06 16:49, pirms 5 gadiem
vajadzētu tāda tipa spēlētāju kā Eriksens, un nebūtu slikti to pašu Neres dabūt no Ajax!

     [+] [-]

, 2019-08-06 16:55, pirms 5 gadiem
Šāda tipa uzbrucējs jebkurai EPL komandai noder, it sevišķi kad spēles beigās komanda nemitīgi centrē, lai izglābtu spēli!
Man personīgi simpatizē Lukaku spēles stils, tāpēc žēl, ka neizdevās viņam realizēt savu maksimālo potenciālu pret top klubiem (neskaitot PSG ). Tāpēc noteikti gribētos, lai komandā šāda tipa spēlētājs būtu.