Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2861, Did:0, useCase: 3

Kuļibaba turpinās vadīt "Zemgali/LLU", asistēs Ļebedevs

Andrejs Siliņš

Kuļibaba turpinās vadīt "Zemgali/LLU", asistēs Ļebedevs
Valērijs Kuļibaba
Foto: hkzemgale.lv

Jau nedēļu Jelgavas ledus hallē norit HK “Zemgale/LLU” komandas treniņi, gatavojoties jaunajai sezonai. Komanda ar sastāva papildinājumiem augustā un septembra sākumā aizvadīs vismaz astoņas pārbaudes spēles. Komandas galvenais treneris būs Valērijs Kuļibaba, vēstī klubs.

“Zemgale/LLU” šosezon pamatīgi papildinās savu sastāvu, bet arī neiztiks bez dažiem aizgājējiem. Komandas sastāvā neredzēsim pagājušās sezonas rezultatīvāku uzbrucēju Ivanu Ribčiku, kurš savu karjeru turpinās Minskas “Yunost” sastāvā, cīnoties par Kontinentālo kausu.

Kluba sastāvu papildinās spēlētāji no “Liepājas”, “Mogo”, “Kurbada” un citiem klubiem. Būs arī patīkami atgriešanās momenti, bet tomēr pagaidām visus jaunos spēlētājus klubs nenosauc, jo turpinās komplektācijas darbs, kā arī jātiek skaidrībā ar to, kurš spēlēs OHL līgā un kurš spēlēs HK “Zemgale/Juniors” pirmajā līgā.

Komandu galvenā trenera amatā turpinās vadīt Valerijs Kuļibaba. Otrā trenera pozīciju šosezon ieņems hokejistu cienīts treneris – Igors Ļebedevs. Kopš 2014. gada Ļebedevs bija HK “Liepāja” galvenais treneris un viņa vadībā klubs kļuva par Latvijas čempionu 2016. gadā, bet 2015. gadā par bronzas medaļas īpašnieku.

“Zemgale/LLU” pirms sezonas aizvadīs astoņas pārbaudes spēles. 7. augustā Rīgā (Volvo ledus hallē) tiekoties ar Krievijas Augstākās līgas (VHL) pērnās sezonas vicečempioniem “SKA-Neva”. Otrā pārbaudes spēle notiks 17. augustā Rīgā (Volvo ledus hallē) tiekoties ar HK “Prizma”. Gatavojoties sezonai, komanda 31. augustā – 2. septembrī Liepājā piedalīsies turnīrā “Amber Puck”, kur tiksies ar “Liepāja”, “Kurbads” un “Lido” komandām. Savukārt no 5. septembra HK “Zemgale/LLU” dosies uz Ukrainu, kur piedalīsies “Donbass Open Cup” izcīņā (turnīru rīko HK “Donbass” un kuru šosezon trenē Jūliuss Šuplers).

Izmantotie resursi:
Jauns “Zemgale/LLU” sastāvs raiti gatavojās...

     [+] [-]

, 2018-08-06 20:49, pirms 6 gadiem
Labs copy-pate raksts!