Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Foto: Kanādas RX posma atklāšana

Naktī uz sestdienu pēc Latvijas laika notika Kanādas RX posma atklāšanas ceremonija, kurā piedalījās arī abi latviešu sportisti Jānis Baumanis un Reinis Nitišs. Noskaidrojies, ka pirmās kvalifikācijas pirmajā iebraucienā ar vēl diviem sportistiem uz starta izies Jānis Baumanis, bet ceturtajā iebraucienā uz starta izies Reinis Nitišs, kuram blakus stāvēs divas WRC leģendas - Sebastjans Lēbs un Peters Solbergs.
Foto: Rihards Baumanis, Baumanis Motorsport Photography

  +1 [+] [-]

, 2016-08-06 11:29, pirms 8 gadiem
Paldies Rihardam par bildēm, pirmā ļoti laba.
Gaidām no LAT pirmo finālu šogad !

     [+] [-]

, 2016-08-06 12:19, pirms 8 gadiem
Mazliet "ne par tēmu":
Šovakar pl.18.45 Daugavpils spīdveja mototrekā notiks Eiropas čempionāta posms. Startēs 2 mūsējie: ar 16. numuru - Maksims Bogdanovs un ar 29.numuru - Andžejs Ļebedevs. Vēl viens ilggadējs bijušais Lokomotīves spīdvejists Grigorijs Laguta (viņam gan Krievijas pilsonība) startēs ar 7.numuru. Un 2 mūsējie ir rezervistu sarakstā: Ķasts Puodžuks un Jevgeņijs Kostigovs.
Šo "gonku" nedrīkst palaist garām! Cerams, lietus nesabojās to.