Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Kluba prezidents: "Ja "Unics" nespēlēs Eirolīgā, tad komanda startēs ULEB Eirokausā"

Kluba prezidents: "Ja "Unics" nespēlēs Eirolīgā, tad komanda startēs ULEB Eirokausā"
"Unics" basketbolists Moriss Ndurs uzbrukumā. Foto: VTB līga

Krievijas basketbola komanda Kazaņas "Unics" ir viena no galvenajām pretendentēm par Eirolīgas nākamās sezonas "wild card". Kluba prezidents uzskata, ka "Unics" ir labas izredzes saņemt uzaicinājumu.

Kazaņas "Unics" prezidents Jevgeņijs Bogačevs sacīja, ka klubs pieteiksies Eirolīgas "wild card", lai iegūtu 2019./20. gada sezonā iespēju spēlēt spēcīgajā līgā. "Grūti sacīt, vai viņi (Eirolīga) pieņems mums labvēlīgu lēmumu. Daudz kas būs atkarīgs no Vācijas līgas," laikrakstam "Izvestia" sacīja Bogačevs.

Vācijas basketbola līgas čempioni iegūs ceļazīmi spēlēšanai Eirolīgā. Ja Minhenes "Bayern", kurai jau ir nākamās sezonas licence, uzvar vietējā čempionātā, tad otra fināliste saņems ceļazīmi uz Eirolīgu. "Bayern" šobrīd Bundeslīgas pusfinālā pret Vehtas "Rasta" atrodas vadībā ar 2-0 un 2018. gada ULEB Eirokausa fināliste Berlīnes "Alba" pret Oldenburgas EWE sērijas rezultāts arī ir 2-0. Tādējādi "Alba" ir ļoti tuvu, lai iegūtu kāroto "wild card", kas nozīmē tikai vienas ceļazīmes atlikšanu.

"Ja "Unics" nespēlēs Eirolīgā, tad komanda startēs ULEB Eirokausā. Mēs vienojāmies, ka jebkurā gadījumā nākamajā sezonā spēlēsim ULEB rīkotajos turnīros. Mēs atteicāmies piedalīties FIBA Čempionu līgā," atzina "Unics" prezidents. Kazaņas klubam nopietns konkurents cīņā par pēdējo "wild card" ir Belgradas "Partizan".

Izmantotie resursi:
https://www.eurohoops.net/en/eurole...