Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Islanders" atlaiž ģenerālmenedžeri Snovu un galveno treneri Veitu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Islanders" atlaiž ģenerālmenedžeri Snovu un galveno treneri Veitu
Dags Veits
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas klubs Ņujorkas "Islanders", kura kapteinis un lielākā zvaigzne Džons Tavaress gatavojas kļūt par brīvo aģentu un izskatīt citu klubu piedāvājumus, atlaidis ģenerālmenedžeri Gārtu Snovu, kurš amatā pavadīja 12 sezonas, un galveno treneri Dagu Veitu.

"Ņujorkas "Islanders" vēlas pateikties Gārtam un Dagam par viņu veltīto laiku klubam. Abi sāka kā komandas hokejisti un izauga līdz lieliskiem līderiem pozīcijās, kuras ieņēma pēc tam," teica kluba hokeja darbību prezidents Lū Lamorello, kurš pēc izmaiņām kļuvis arī par ģenerālmenedžeri. Viņš "Islanders" pievienojās tikai maija beigās, kad tika pastumts malā no Toronto "Maple Leafs" vadīšanas.

Snovs par ģenerālmenedžeri kļuva 2006. gadā, un ilgāk par viņu strādājuši tikai trīs amata brāļi – Deivids Poils ar Nešvilas "Predators", Kens Holands ar Detroitas "Red Wings" un Dags Vilsons ar Sanhosē "Sharks". Ja visas iepriekš nosauktās komandas ir sasniegušas Stenlija kausa finālu un "Red Wings" pat izcīnījusi trofeju, tad Ņujorkas "Islanders" Snova vadībā izslēgšanas spēles sasniedza tikai četras reizes 12 gados – tieši tikpat reizes tika mainīti galvenie treneri.

Veits par galveno treneri kļuva pagājušajā sezonā un izcīnīja 24 uzvaras 40 spēlēs pie stūres, tomēr Ņujorkas "Islanders" nespēja sasniegt izslēgšanas mačus. Aizvadītajā sezonā "Islanders" kontā bija 35 uzvaras un 47 zaudējumi.

Pēc nepilna mēneša – 1. jūlijā – par neierobežoti brīvo aģentu kļūs Ņujorkas "Islanders" kapteinis un pirmās maiņas centra uzbrucējs Džons Tavaress. Komandai joprojām nav izdevies vienoties ar viņu par ilgtermiņa līguma parakstīšanu, un arvien reālāka izskatās situācija, kad Tavaress patiešām uzklausa citu klubu piedāvājumus. Lamorello ierašanās un līdzšinējo vadītāju atlaišana ir mēģinājums pārliecināt Tavaresu, ka komandai priekšā ir labāki laiki, jo tieši sportiskie rezultāti, nevis piedāvātās naudas summas neapmierina Tavaresu.

Izmantotie resursi:
https://www.tsn.ca/isles-fire-gm-sn...

     [+] [-]

, 2018-06-06 09:26, pirms 6 gadiem
Kristeram ar to kantori vēl ir līgums ?
Varbūt tagad būs kādas izmaiņas

  -1 [+] [-]

, 2018-06-06 09:32, pirms 6 gadiem
Dinamo'1988 rakstīja: Kristeram ar to kantori vēl ir līgums ?
Varbūt tagad būs kādas izmaiņas
Kristers NAV un NEBŪS NHL vārtsargs!!!

     [+] [-]

, 2018-06-06 09:33, pirms 6 gadiem
Dinamo'1988 rakstīja: Kristeram ar to kantori vēl ir līgums ?
Varbūt tagad būs kādas izmaiņas
Līdz šī mēneša beigām vēl ir. Pēc tam viņš būs neierobežotais brīvais aģents.

  -1 [+] [-]

, 2018-06-06 15:12, pirms 6 gadiem
VietējaisMurisDzīvelīgs rakstīja: Kristers NAV un NEBŪS NHL vārtsargs!!!
Tu nekad un NEBŪSI gudrs!

     [+] [-]

, 2018-06-06 18:01, pirms 6 gadiem
Džonnijs rakstīja: Tu nekad un NEBŪSI gudrs!
Haha, Tu pat sakarīgu teikumu neproti izveidot, un pie tam nespēj pieņem skarbo, bet reālo situāciju saistībā ar Gudļevski iekš NHL.

     [+] [-]

, 2018-06-06 18:13, pirms 6 gadiem
VietējaisMurisDzīvelīgs rakstīja: Haha, Tu pat sakarīgu teikumu neproti izveidot, un pie tam nespēj pieņem skarbo, bet reālo situāciju saistībā ar Gudļevski iekš NHL.
Kurš būtu runājis. Cilvēks uzdod jautājumu par to, kāda situācija ar līgumu - automātā lecās. Tas nekas, ka nevienā vārdā nepieminēja NHL, toties situācija ar jaunu ĢM var šo to nozīmēt no viedokļa, turpinās malties pa AHL vai brauks uz Eiropu.

     [+] [-]

, 2018-06-06 21:20, pirms 6 gadiem
G.Snovam savu pirmo un vienīgo golu iemeta K.Aastašenko.