Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2739, Did:0, useCase: 3

Argentīna atceļ pārbaudes spēli pret Izraēlu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Argentīna atceļ pārbaudes spēli pret Izraēlu
Plakāts, kas aicina Lionelu Mesi domāt par cilvēktiesībām
Foto: AFP/Scanpix

Gatavojoties 2018. gada Pasaules kausa izcīņai, Argentīnas izlase pēdējo pārbaudes spēli bija paredzējusi aizvadīt izbraukumā pret Izraēlu, tomēr Gazas joslas sadursmju dēļ mačs atcelts.

"Vērtības, morālā stāja un sports šodien izcīnījuši uzvaru, un pārbaudes spēles atcelšana ir kā sarkanās kartītes parādīšana Izraēlai," teica Palestības Futbola federācijas vadītājs Džibrils Radžubs. Gazas joslā notikušajos protestos Izraēlas armija nogalinājusi vismaz 120 palestīniešus.

"Spēles atcelšana pierāda, ka Argentīna saprot – nav nekā draudzīga, ja mačs tiek aizvadīts Jeruzalemē, tikai dažu kilometru attālumā no vietas, kur Izraēlas snaiperi tēmē pa neapbruņotiem protestētājiem," piebilda Alise Džeja, "Avaaz" jeb kustības, kas aicināja atcelt spēli, direktore.

"Viņi beidzot pieņēma pareizo lēmumu," par pārbaudes spēles atcelšanu teica Argentīnas izlases uzbrucējs Gonzalo Igvains. Tiek norādīts, ka Izraēlas premjers Bendžamins Netanjahu zvanījis Argentīnas prezidentam Maurīsio Makri, lai vienotos par spēles aizvadīšanu, tomēr sestdien paredzētais mačs ir atcelts.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/news/world-midd...

     [+] [-]

, 2018-06-06 13:12, pirms 6 gadiem
vienkārši argentīnieši nobijušies par savu drošibu,nekāda sakara ar solidarizēšanos un sarkano kartīti..

  +1 [+] [-]

, 2018-06-06 14:38, pirms 6 gadiem
jeepis59 rakstīja: vienkārši argentīnieši nobijušies par savu drošibu,nekāda sakara ar solidarizēšanos un sarkano kartīti..
jaa,un tur ir kautkas slikts,ka nobijusies par savu drosibu ??? pajolis kartejais

     [+] [-]

, 2018-06-06 15:05, pirms 6 gadiem
Maikl30 rakstīja: jaa,un tur ir kautkas slikts,ka nobijusies par savu drosibu ??? pajolis kartejais
??Tev viss labi? Kurā vārdā viņš teica, ka tas būtu kas slikts?

     [+] [-]

, 2018-06-07 09:33, pirms 6 gadiem
PK laikā Argentīnai būs daudz līdzjutēju Palestīnā
nesaistītas lietas, bet tā būs sanācis