Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2873, Did:0, useCase: 3

Video: Merzļikins nostāv sausā, Meijas un Indraša vārti nokārto Latvijas uzvaru

Rolands Eliņš
Šodien Vācijas pilsētā Ķelnē pasaules čempionātu hokejā sāka Latvijas izlase, kas pirmajā spēlē cīnījās pret Dānijas valstsvienību. Mūsējie demonstrēja atzīstamu sniegumu un izcīnīja svarīgu uzvaru 3:0, pirmo reizi kopš 2003. gada oficiālā spēlē uzvarot dāņus. Uzvaras vārti Ginta Meijas izpildījumā, pēc tam divreiz precīzi meta Miks Indrašis, bet sauso spēli vārtos aizvadīja Elvis Merzļikins. Video: TVPlay video portāls
Vērtējums:

  +1 [+] [-]

, 2017-05-06 16:40, pirms 7 gadiem
Man vislielāku prieku raisa, ka mums pēdējā laikā izlasē ienāk virkne jauno hokejistu, kas prot ne tikai atsisties, bet arī spēlēt hokeju. Savulaik ir bijuši entie jaunie kadri, kas ir ienākuši tikai tāpēc, ka kāds vecais ir aizgājis un kādam ir jānāk vietā (tajā skaitā šī brīža līderi Meija, Džeriņš), bet šobrīd izlasē ienāk paaudze, kas te ir nonākusi savas spēlēt prasmes dēļ. Rihards Bukarts un Balinsksis šodien, lai arī aizvadīja savas pirmās spēles PČ, jau parādīja, ka izlasē ir neviss ielāpi, bet papildinājums. Girgensons, Merzļikins, Punnenovs ir tikai 23 gadus veci (īstie gadi vēl tikai priekšā), atvērsies Bļugers, kurš pēc potenciāla noteikti ir pirmo maiņu centrs (ārkārtīgi gudrs).
Rindā mums stāv Balcers, Dzierkals, kas jau šobrīd noteikti varētu būt starp potenciālajiem snaiperiem.
Aizsardzībā Zīle, Čukste, Ponomarjovs.

     [+] [-]

, 2017-05-06 17:15, pirms 7 gadiem
playthegame rakstīja: Man vislielāku prieku raisa, ka mums pēdējā laikā izlasē ienāk virkne jauno hokejistu, kas prot ne tikai atsisties, bet arī spēlēt hokeju. Savulaik ir bijuši entie jaunie kadri, kas ir ienākuši tikai tāpēc, ka kāds vecais ir aizgājis un kādam ir jānāk vietā (tajā skaitā šī brīža līderi Meija, Džeriņš), bet šobrīd izlasē ienāk paaudze, kas te ir nonākusi savas spēlēt prasmes dēļ. Rihards Bukarts un Balinsksis šodien, lai arī aizvadīja savas pirmās spēles PČ, jau parādīja, ka izlasē ir neviss ielāpi, bet papildinājums. Girgensons, Merzļikins, Punnenovs ir tikai 23 gadus veci (īstie gadi vēl tikai priekšā), atvērsies Bļugers, kurš pēc potenciāla noteikti ir pirmo maiņu centrs (ārkārtīgi gudrs).
Rindā mums stāv Balcers, Dzierkals, kas jau šobrīd noteikti varētu būt starp potenciālajiem snaiperiem.
Aizsardzībā Zīle, Čukste, Ponomarjovs.
Ponomarenko.

     [+] [-]

, 2017-05-07 12:59, pirms 7 gadiem
Nu latviešu komentētājus nevaru klausīties, vēmiens nāk. Vienīgais Anatolijs ir labs. Jau ta pirms tam Zaharovu ar mākslotajām intonācijas maiņām bija grūti ciest, bet te vēl viens jefiņš paņemts blakus. Būtu labāk spēles laikā kādus interesantus faktus par spēlētājiem, izlasēm vai ko citu pastāstījuši saistītu ar šo spēli nevis to ko var paši redzēt laukumā.
Jāpamācās no krievu kolēģiem Match kanālos.