Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:276, Did:0, useCase: 3

"NND Rīga" jāatspēlējas vai arī jāatdod vieta finālā

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

"NND Rīga" jāatspēlējas vai arī jāatdod vieta finālā
Jana Filipsone iepriekšējā spēlē palika nepārspēta
Foto: FK NND, Līga Neimane

Elvi sieviešu florbola līgā pagājušajā nedēļas nogalē tika noskaidrota pirmā fināliste, par kuru pārliecinoši kļuva "Rubene". Tikmēr "NND Rīga" savā laukumā tika galā ar FK "Ķekava", pagarinot sēriju arī šajā nedēļas nogalē. Šodien pulksten 13:00 Ķekavā komandas aizvadīs sērijas ceturto maču.

"Rubenes" komanda prognozējami viegli sasniegusi finālu, trīs reizes sagraujot "Ķekavas Bulldogs" (16:2, 12:3, 19:3), kamēr otrā pārī spēles bijušas krietni spraigākas, FK "Ķekava" vispirms ar 5:4 uzvarot pēcspēles metienos, bet pēc tam triumfējot ar 4:3 papildlaikā. Ar nelielu skandāla piegaršu tika aizvadīta trešā spēle, kurā FK "Ķekava" sākotnēji izvirzījās vadībā, taču pēc mirkļa uz viņu vārtiem tika nozīmēts soda metiens, kuru rīdzinieces realizēja. Pēc ieilguša pārtraukuma tika nolemts spēli pārspēlēt no jauna un šādiem apstākļiem labāk spēja pielāgoties "NND Rīga", tiekot pie 3:0 sausās uzvaras. Ar vārtu guvumiem izcēlās Inga Ametere, Māra Stapkēviča un Monika Džigure, bet Jana Filipsone tika galā ar visiem 27 pretinieču metieniem, tiekot atzītai par labāko savā komandā. Ķekavas vienībā Kristīne Kirilova neitralizēja 30 no 33 sāncenšu metieniem, bet labākās spēlētājas balvu saņēma Laura Vancāne.

Sērijas ceturtā spēle tiks izspēlēta šodien pulksten 13:00 Ķekavā. Ja laukuma saimnieces izcīnīs uzvaru, sērija būs noslēgusies, savukārt, ja pie panākuma tiks Rīgas komanda, rīt pulksten 18:00 vienības turpinās spēkošanos ar izšķirošo maču Elektrum Olimpiskajā centrā Rīgā.