Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Sevastovai šogad labāka iespēja iekļūt Čārlstonas pusfinālā

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Sevastovai šogad labāka iespēja iekļūt Čārlstonas pusfinālā
Anastasija Sevastova Čārlstonā
Foto: Sipa USA/Scanpix

Anastasija Sevastova (WTA 16.) šovakar Čārlstonas "Premier 700" sērijas turnīra ceturtdaļfinālā tiksies ar ranga 77. vietā esošo Čehijas tenisisti Kristīnu Pliškovu. Mača sākums ap plkst. 22:00.

Sevastova otro gadu pēc kārtas tikusi līdz Čārlstonas ceturtdaļfinālam. Pērn viņa šajā posmā zaudēja māla seguma speciālistei Laurai Zīgemundai, bet šoreiz Anastasijai pretī stāsies tenisiste, kurai māls ir segumu ērtuma saraksta pēdējā vietā.

Pliškova uz māla WTA pamatturnīros sakrājusi tikai deviņas uzvaras. Pa trim viņa izcīnījusi divos turnīros – pērn Prāgā, kur tādā veidā sasniegts fināls (viena kārta izlaista pretinieces atteikuma dēļ) un šonedēļ Čārlstonā. Pliškova savās mājās Prāgā pusfinālā pieveica sagurušo Aļonu Ostapenko (vienā dienā divi mači), pēc tam finālā zaudējot Monai Bārtelai.

Šonedēļ Čārlstonā čehu kreile uz māla pārsteigusi iespaidīgāk, visos trīs mačos pieveicot ne vien rangā augstāk esošas, bet arī meistarīgākas sāncenses. Kristīna turnīru sāka ar 6:4, 6:1 uzvaru pār Kateržinu Sinjakovu, kam sekoja vēl vienas tautietes izslēgšana 1:6, 6:1, 6:3 uzvarā pār Petru Kvitovu. Trešā uzvara gūta vakar pret divkārtējo Čārlstonas finālisti Jeļenu Vesņinu – 6:3, 1:6, 6:2.

Pliškovas tikšana līdz Čārlstonas ceturtdaļfinālam ir negaidīts rezultāts divu iemeslu dēļ. Pirmkārt, turnīrs notiek uz māla seguma. Otrkārt, Kristīna Dienvidkarolīnā ieradās ļoti sliktā formā – seši zaudējumi pēdējos septiņos mačos. Pliškova pirmoreiz spēlē Čārlstonas pamatturnīrā, tādējādi arī viņai ceturtdaļfināls ir labākais rezultāts šajā turnīrā. Kristīna iepriekš divreiz nespēja pārvarēt kvalifikāciju (2012-13).

Spēlēšana pret Pliškovu uz māla seguma Sevastovai ir tādi apstākļi, kuros ir liels pamats gaidīt uzvaru. Tas attiecas uz abām dvīņumāsām Pliškovām. Anastasija pagājušā gada maijā Madridē uz māla ar 6:3, 6:3 apspēlēja Karolīnu, bet šodien kārta Kristīnai.

Viņa arī uz māla var saservēt daudz eisu, taču vājā vieta paliek nemainīga – abām slaidajām māsām ir problemātiska kustēšanās, kurai uz māla ir īpaši liela nozīme. Sevastovas spēlētais teniss pret lēnām pretiniecēm tradicionāli bijis sekmīgs, turklāt šoreiz Sevastovai talkā nāk arī ērtāks segums.

Sevastova ar Kristīnu pirmoreiz spēkojās 2017. gada sezonas pirmās nedēļas turnīrā Šeņdžeņā uz "hard" seguma, kur neizmantoja ļoti daudz iespējas un zaudēja ar rezultātu 6:1, 3:6, 6:7(6). Sevastova bija vadībā ar setu un breiku, vēlāk 3. setā startēja ar 4-0 izrāvienu un vēlāk taibreikā zaudēja ar divām mačbumbām. Pirmā bija uzņemšanā, kur Pliškovai labi ieservēja, bet otrā ar savu servi. Neattaisnojās pasīvais teniss ar pretinieces kļūdas gaidīšanu, jo agresīvāk spēlējošā čehiete nekļūdījās.

Kristīnai ir 3-12 bilance pret Top 20 spēlētājām, visas uzvaras gūstot pret ranga pirmā desmitnieka tenisistēm. Šogad pieveiktas Kvitova (#10) un Ostapenko (#7), bet 2016. gadā uzvarēta cBelinda Benčiča (#10), kurai Maiami turnīra mačā izdevās izturēt tikai piecus geimus (1:4).

Sevastovai šodien favorītes statusā iespēja sasniegt gada otro pusfinālu, pirmais bija janvārī tādas pašas kategorijas turnīrā Brisbenā. Sevastovai WTA ceturtdaļfinālu mačos ir 9-18 bilance, ieskaitot 4-8 uz māla. Tikmēr Pliškovai ir 2-5 visos turnīros un 1-1 uz māla, kā arī 0-1 šogad. Viņa janvārī Šeņdžeņā zaudēja Sinjakovai, kuru šonedēļ spēja uzvarēt Čārlstonā.

Sevastovas un Pliškovas mačs būs trešais ceturtdaļfinālu programmā turnīra galvenajā kortā, kur pirmā cīņa plānota plkst. 18:00. Panākuma gadījumā pusfināls pret pagājušā gada čempioni Darju Kasatkinu vai Jūliju Gērgesu, kuras sacentīsies dienas pirmajā mačā.

1 2 41 komentārs

     [+] [-]

, 2018-04-06 10:20, pirms 6 gadiem
Jāuzvar!
Cerams, ka rādīs Best4 sport?! Rāda visādas muļķibas, nezin cik atkārtojumus, bet ko vajag , to bieži to ko vajadzēt nerāda, vai ar kavēšanos, atkārtojumos!
Ko lai dara viss cits ir populārāks, to jau redz pēc lasītāju atsauksmēm un komentāriem. Par basketbolu, hokeju nemaz nerunāsim, bet pat futbols, kur Latvijai galīgi nav ar ko lepoties!?
Pusfinālā Gergesa vai Kasatkina? Mans subjektīvais viedoklis, ka mūsu stabilākai tenisistei ar Gergesu būtu labākas izredzes!
Kasatkina ir jauna, perspektīva, ne velti sapņo par visiem 4 GS tituliem! Arī diezgan gļīta, tik jānomet daži kg! Bet diez vai viņas sapņi piepildīsies?!

     [+] [-]

, 2018-04-06 10:32, pirms 6 gadiem
WTA mājas lapa Anastasijai velta vairāk uzmanības .Katrs Ostapenko, es atvainojos, pirdiens SC tiek aprakstīts piecos veidos, bet Anastasijas intervija pat nav pieminēta, it kā 16.vieta rangā būtu kaut kas tik ierasts un neievērojams Latvijas sieviešu tenisā.

Sevastova slides through Barty clash in...

  -1 [+] [-]

, 2018-04-06 10:42, pirms 6 gadiem
Pilnībā piekrītu!
Abas ir apmēram viena līmeņa spēlētājas, uzskatu pat , ka Sevastova stabilāka, ar plašāku tehnisko arsenālu. Turklāt Sevastova, neskatoties uz 2 gadu pārtraukumu, atkal ir virsotnē. ja nebūtu šis pārtraukums, viņa būtu stabila Latvijas pirmā!
Ostapenko šij Pliškova ziemā zaudēja bez variantiem, Anastasija noteikti nospēlēs labāk par Jeļenu!
Un SC ar grēko! Par Jeļenu raksta bez jāgas, par katru ikdienišķu uzvaru, gan izklaidēm. Nezin vai tā ažiotāža ap Ostapenko nav mākslīgi uzpūsta, ko it kā daži raksta- mīlu, u.t.t.

  -2 [+] [-]

, 2018-04-06 10:54, pirms 6 gadiem
Jānis Derums rakstīja: Un SC ar grēko! Par Jeļenu raksta bez jāgas, par katru ikdienišķu uzvaru, gan izklaidēm. Nezin vai tā ažiotāža ap Ostapenko nav mākslīgi uzpūsta, ko it kā daži raksta- mīlu, u.t.t.
Aļona saveidojusi (nav svarīgi, apzināti vai neapzināti) tēlu, kas masmēdekļiem (tai skaitā SC) šķiet interesants. Tapēc informāciju par Aļonu tik plaši un skaļi tiražē.

Taču nevajag par to vainot masmēdekļus (labi, drusku varbūt arī vajag ...), jo pieprasījums jau ir tas, kas rada šo piedāvājumu. Sorry! Tāda ir realitāte!

  -2 [+] [-]

, 2018-04-06 10:58, pirms 6 gadiem
JoKaLeMeNe rakstīja: Aļona saveidojusi (nav svarīgi, apzināti vai neapzināti) tēlu, kas masmēdekļiem (tai skaitā SC) šķiet interesants. Tapēc informāciju par Aļonu tik plaši un skaļi tiražē.
tā ir katras sportistes brīva izvēle - kur dzīvot, ko un kā runāt, ko ņemt komandā.
Aļonas komandā tagad ir E.Buļš...

  +1 [+] [-]

, 2018-04-06 11:05, pirms 6 gadiem
Daniel rakstīja: tā ir katras sportistes brīva izvēle - kur dzīvot, ko un kā runāt, ko ņemt komandā.
Aļonas komandā tagad ir E.Buļš...
Nu bet tā jau tas tēls veidojas - par to arī runāju!
Buļš vai Nebuļš - tas jau ir sekundāri.

  +6 [+] [-]

, 2018-04-06 11:07, pirms 6 gadiem
Bet šovakar ar visiem īkšķiem par Anastasiju.
Lai top!!!

  -4 [+] [-]

, 2018-04-06 11:17, pirms 6 gadiem
JoKaLeMeNe rakstīja: Aļona saveidojusi (nav svarīgi, apzināti vai neapzināti) tēlu, kas masmēdekļiem (tai skaitā SC) šķiet interesants. Tapēc informāciju par Aļonu tik plaši un skaļi tiražē.

Taču nevajag par to vainot masmēdekļus (labi, drusku varbūt arī vajag ...), jo pieprasījums jau ir tas, kas rada šo piedāvājumu. Sorry! Tāda ir realitāte!
Savu lomu spēle masu mēdiji, arī SC. Būtu Ostapenko tikusi 1/4 finālā, tā būtu viena no galvenām ziņām un paskatieties šim rakstam pa labi, zem rubrikas interesanti- tur ir pieci materiāli par Ostapenko. Būtu vismaz smukākas bildes piemeklējuši. Bieži Jeļenas foto ir zem jebkādas kritikas!
Viņai patīk zīmēties, masu mēdiji to uzpūš. Dejas, bokss, flirts. Nu diez vai, Brieža cīņas laikā,Kličko meklēja Jeļenu , lai nogotografētos? Un kas ir Haritonovs, lai Ostapenko ar viņu fotografētos?! Būtu sēdējusi un skatījusies boksu!

  +3 [+] [-]

, 2018-04-06 11:20, pirms 6 gadiem
Jānis Derums rakstīja: Savu lomu spēle masu mēdiji, arī SC. Būtu Ostapenko tikusi 1/4 finālā, tā būtu viena no galvenām ziņām un paskatieties šim rakstam pa labi, zem rubrikas interesanti- tur ir pieci materiāli par Ostapenko. Būtu vismaz smukākas bildes piemeklējuši. Bieži Jeļenas foto ir zem jebkādas kritikas!
Viņai patīk zīmēties, masu mēdiji to uzpūš. Dejas, bokss, flirts. Nu diez vai, Brieža cīņas laikā,Kličko meklēja Jeļenu , lai nogotografētos? Un kas ir Haritonovs, lai Ostapenko ar viņu fotografētos?! Būtu sēdējusi un skatījusies boksu!
Atkārtošos - masmēdekļi tiražē to, ko prasa auditorija!
Ja tā nebūs, masmēdēkļi nedabūs reitingus un pieprasījumus pēc reklāmām.
Elementāri kā lāpsta!

  +1 [+] [-]

, 2018-04-06 11:36, pirms 6 gadiem
Tas Derums gan ir viens spītīgs intrigants. Un sabiedriskās vietās gan jau pastāvīgi glūn uz sievietēm.

  +3 [+] [-]

, 2018-04-06 11:57, pirms 6 gadiem
Ostapenko ir 7 gadus jaunāka, rangā augstāk un arī pēdējais turnīrs, kur sasniedza finālu ir 2 pakāpes augstāks par šo turnīru, kur spēlē Sevastova, tāpēc ir diezgan muļķīgi prasīt, lai par šo turnīru un Sevastovu rakstītu tikpat daudz kā par Ostapenko pagāšnedēļ.

var gausties par medijiem, bet vismaz paši pameklējat un iepazīstaties ar elementārām lietām pirms to darāt.

  +1 [+] [-]

, 2018-04-06 12:10, pirms 6 gadiem
janis_vaivods_5482736 rakstīja: Tas Derums gan ir viens spītīgs intrigants. Un sabiedriskās vietās gan jau pastāvīgi glūn uz sievietēm.
Protams, sievietes ir dzīves rota!

  -1 [+] [-]

, 2018-04-06 12:12, pirms 6 gadiem
Didziz rakstīja: Ostapenko ir 7 gadus jaunāka, rangā augstāk un arī pēdējais turnīrs, kur sasniedza finālu ir 2 pakāpes augstāks par šo turnīru, kur spēlē Sevastova, tāpēc ir diezgan muļķīgi prasīt, lai par šo turnīru un Sevastovu rakstītu tikpat daudz kā par Ostapenko pagāšnedēļ.

var gausties par medijiem, bet vismaz paši pameklējat un iepazīstaties ar elementārām lietām pirms to darāt.
Divas pakāpes nebūs, laikam vienu , šis ir 500 , nevis 250.

  +1 [+] [-]

, 2018-04-06 12:31, pirms 6 gadiem
JoKaLeMeNe rakstīja: Aļona saveidojusi (nav svarīgi, apzināti vai neapzināti) tēlu, kas masmēdekļiem (tai skaitā SC) šķiet interesants. Tapēc informāciju par Aļonu tik plaši un skaļi tiražē.

Taču nevajag par to vainot masmēdekļus (labi, drusku varbūt arī vajag ...), jo pieprasījums jau ir tas, kas rada šo piedāvājumu. Sorry! Tāda ir realitāte!
J.D. rakstības stils arī pieder pie reklāmas. Kurš vēl vairāk reklamē Aļonu kā viņš?

Aļona pirsm 6 gadiem solīja,ka būs. Ir arī. Visi to labi paturējuši atmiņā - dažādu viedokļu paudēji.
Seva neko nav solījusi. Citi raksta, citi vienkārši skatās viņu.

Jā, īstenībā jau jāprognozē Sevastovas šodienas spēle. Derums iesāka un liek uz uzvaru. Es arī, ar vienu izņēmumu - K.P. serve.Ja arī viņa skrietu un aizsargātos kā pašas veiklākās, būtu iespēja uzvarēt. Pret labu pirmo servi būs grūti.

     [+] [-]

, 2018-04-06 12:37, pirms 6 gadiem
Didziz rakstīja: var gausties par medijiem, bet vismaz paši pameklējat un iepazīstaties ar elementārām lietām pirms to darāt.
Aizmirsi atgādināt, ka tenisu spēlē ar raketi un bumbiņu.Kur nu mums tik smalkas lietas zināt. Mēs jau tikai SC virsrakstus izlasām un viss skaidrs.

  +1 [+] [-]

, 2018-04-06 12:59, pirms 6 gadiem
janis_vaivods_5482736 rakstīja: Tas Derums gan ir viens spītīgs intrigants. Un sabiedriskās vietās gan jau pastāvīgi glūn uz sievietēm.
Starpcitu noskaidrojies, ka viņam sievietes nepatīk tāpēc ir tāds intrigants

  +1 [+] [-]

, 2018-04-06 13:01, pirms 6 gadiem
nicks rakstīja: J.D. rakstības stils arī pieder pie reklāmas. Kurš vēl vairāk reklamē Aļonu kā viņš?

Aļona pirsm 6 gadiem solīja,ka būs. Ir arī. Visi to labi paturējuši atmiņā - dažādu viedokļu paudēji.
Seva neko nav solījusi. Citi raksta, citi vienkārši skatās viņu.

Jā, īstenībā jau jāprognozē Sevastovas šodienas spēle. Derums iesāka un liek uz uzvaru. Es arī, ar vienu izņēmumu - K.P. serve.Ja arī viņa skrietu un aizsargātos kā pašas veiklākās, būtu iespēja uzvarēt. Pret labu pirmo servi būs grūti.
Kaut kur varu piekrist, ka gribot negribot, iebilstot dažreiz vairākuma viedoklim, izraisu diskusijas, reizēm pat niknas no Ostapenko pielūdzējiem!
Bet cik būtu neinteresanti un pliekani ja visiem būtu viens viedoklis un slavinošais, kas līdzinās dažiem jau Jeļenas pielūgsmei tonis. . .
Ļoģiski būtu, ja Anastasija šodien uzvarētu, kaut reizēm sieviešu tenisā iznākumi ir ļoti negaidīti.
Tālāk jau grūtāk,šodien Gergesa- Kasatkina, vairāk lieku uz Kasatkinu. Ja nonāk tik tālu Anastasija- Kasatkina, manuprāt nedaudz lielākas izredzes Kasatkinai. Ar nesen uzvarēto Gergesu būtu vieglāk.

  -3 [+] [-]

, 2018-04-06 13:01, pirms 6 gadiem
[quote janis_derums]
Jāuzvar!
Cerams, ka rādīs Best4 sport?! Rāda visādas muļķibas, nezin cik atkārtojumus, bet ko vajag , to bieži to ko vajadzēt nerāda, vai ar kavēšanos, atkārtojumos!

Pateicoties Tev ceru un kā rāda programma arī nerādīs šo spēli, par to prieks! Patiesībā par visu prieks , kas tev sagādā vilšanos, nepatiku utt.

  +1 [+] [-]

, 2018-04-06 13:18, pirms 6 gadiem
Jānis Derums rakstīja: Ja nonāk tik tālu Anastasija- Kasatkina, manuprāt nedaudz lielākas izredzes Kasatkinai. Ar nesen uzvarēto Gergesu būtu vieglāk.
Ja nonāks līdz Anastasija - Kasatkina, Anastasijai, manuprāt, izredzes ir niecīgas. Kāpēc? Jo Kasatkina spēlē stipri līdzīgi kā Anastasija, tikai šajā brīdī labāk. Un spēlēt pret labāku sevi ... nu, stipri maz variantu.

Protams, man nebūtu iebildumu, ja še būtu kļūdījies ...

Bet līdz nākošai kārtai vēl jānonāk, un lai tas izdodas!

  +2 [+] [-]

, 2018-04-06 13:38, pirms 6 gadiem
Jānis Derums rakstīja: Pilnībā piekrītu!
Abas ir apmēram viena līmeņa spēlētājas, uzskatu pat , ka Sevastova stabilāka, ar plašāku tehnisko arsenālu. Turklāt Sevastova, neskatoties uz 2 gadu pārtraukumu, atkal ir virsotnē. ja nebūtu šis pārtraukums, viņa būtu stabila Latvijas pirmā!
Ostapenko šij Pliškova ziemā zaudēja bez variantiem, Anastasija noteikti nospēlēs labāk par Jeļenu!
Un SC ar grēko! Par Jeļenu raksta bez jāgas, par katru ikdienišķu uzvaru, gan izklaidēm. Nezin vai tā ažiotāža ap Ostapenko nav mākslīgi uzpūsta, ko it kā daži raksta- mīlu, u.t.t.
Neievēroji ka Ostapenko ir piektā un viens Grand Slam tituls?

     [+] [-]

, 2018-04-06 13:39, pirms 6 gadiem
JoKaLeMeNe rakstīja: Ja nonāks līdz Anastasija - Kasatkina, Anastasijai, manuprāt, izredzes ir niecīgas. Kāpēc? Jo Kasatkina spēlē stipri līdzīgi kā Anastasija, tikai šajā brīdī labāk. Un spēlēt pret labāku sevi ... nu, stipri maz variantu.
Pagaidām neredzu Kasatkinu izceļam turnīru pēc turnīra, vismaz kā to Svitoļina ir darījusi.
Forhands viņai labs, vairāk nekādu izcilību. Jūlijai šodien jāuzvar.

  -1 [+] [-]

, 2018-04-06 13:42, pirms 6 gadiem
Jānis Derums rakstīja: Savu lomu spēle masu mēdiji, arī SC. Būtu Ostapenko tikusi 1/4 finālā, tā būtu viena no galvenām ziņām un paskatieties šim rakstam pa labi, zem rubrikas interesanti- tur ir pieci materiāli par Ostapenko. Būtu vismaz smukākas bildes piemeklējuši. Bieži Jeļenas foto ir zem jebkādas kritikas!
Viņai patīk zīmēties, masu mēdiji to uzpūš. Dejas, bokss, flirts. Nu diez vai, Brieža cīņas laikā,Kličko meklēja Jeļenu , lai nogotografētos? Un kas ir Haritonovs, lai Ostapenko ar viņu fotografētos?! Būtu sēdējusi un skatījusies boksu!
Ko tu viņu māci? Tu neesi fočējies ar viņu? Atteica vai kā?

     [+] [-]

, 2018-04-06 13:43, pirms 6 gadiem
aizermans rakstīja: Neievēroji ka Ostapenko ir piektā un viens Grand Slam tituls?
Tas līmenis pirmām vismaz 20 ir ļoti līdzīgs, protams, ka GS ir pagodinoši, bet jāskatās kas būs šogad! Viens GS ir karjerā diezgan daudzām!
Daudzi droši bļaus atkal , bet pēc spēles viņa neatbilst vietai reitingā un vēl nav zināms, kura sezonas beigās no mūsējām būs augstāk!
Kaut gan ar to uzkrāto punktu bagāžu var bez bēdām dzīvot diezgan ilgi!

  -2 [+] [-]

, 2018-04-06 13:49, pirms 6 gadiem
Gaidu kad spirtacentrs izpederēs no šejienes Derumu, kā volx no hokeja sadaļas uz neatgriešanos

     [+] [-]

, 2018-04-06 13:50, pirms 6 gadiem
nicks rakstīja: Pagaidām neredzu Kasatkinu izceļam turnīru pēc turnīra, vismaz kā to Svitoļina ir darījusi.
Forhands viņai labs, vairāk nekādu izcilību. Jūlijai šodien jāuzvar.
Var jau gadīties, ka Jūlija uzvar. Man patīk Vācijā dzīvojošā smukā ungāriete!

  +1 [+] [-]

, 2018-04-06 13:50, pirms 6 gadiem
Jānis Derums rakstīja: Pilnībā piekrītu!
Abas ir apmēram viena līmeņa spēlētājas, uzskatu pat , ka Sevastova stabilāka, ar plašāku tehnisko arsenālu. Turklāt Sevastova, neskatoties uz 2 gadu pārtraukumu, atkal ir virsotnē. ja nebūtu šis pārtraukums, viņa būtu stabila Latvijas pirmā!
Ostapenko šij Pliškova ziemā zaudēja bez variantiem, Anastasija noteikti nospēlēs labāk par Jeļenu!
Un SC ar grēko! Par Jeļenu raksta bez jāgas, par katru ikdienišķu uzvaru, gan izklaidēm. Nezin vai tā ažiotāža ap Ostapenko nav mākslīgi uzpūsta, ko it kā daži raksta- mīlu, u.t.t.
Sevastova pašlaik ir sasniegusi savu iespēju griestus. nevajag spekulēt, ka viņa būtu stabili pirmā. Viņa diezin vai jebkad iekļūs ranga pirmajā desmitniekā. Visi šie teksti drīzāk izklausās pēc provokācijas, lai pēc tam pasmietos par "muļķiem", kuri aizstāv Ostapenko.

     [+] [-]

, 2018-04-06 13:57, pirms 6 gadiem
nicks rakstīja: Pagaidām neredzu Kasatkinu izceļam turnīru pēc turnīra, vismaz kā to Svitoļina ir darījusi.

Anastasija sajā brīdī "izceļ" vēl mazāk. Un par to ir stāsts. Īpaši, ja zinām, ka Kasatkina nupat, ja nemaldos, sadauzīja Vozņacki, kura arī lielā mērā pieder pie šī paša stila. Ja kas, Anastasija ar viņu tāpēc nekādi netiek galā.

     [+] [-]

, 2018-04-06 14:01, pirms 6 gadiem
zanessa rakstīja: Sevastova pašlaik ir sasniegusi savu iespēju griestus. nevajag spekulēt, ka viņa būtu stabili pirmā. Viņa diezin vai jebkad iekļūs ranga pirmajā desmitniekā. Visi šie teksti drīzāk izklausās pēc provokācijas, lai pēc tam pasmietos par "muļķiem", kuri aizstāv Ostapenko.
Piekrītu, ka Sevastovai maz cerību iekļūt 10, labi būtu,lai līdz sezonas beigām noturētos 20, bet Ostapenko arī sagaidāms kritiens. Vienīgi jautājums cik zems tas būs un kāda būs piezemēšanās!

     [+] [-]

, 2018-04-06 14:25, pirms 6 gadiem
Jānis Derums rakstīja: Pilnībā piekrītu!
Abas ir apmēram viena līmeņa spēlētājas, uzskatu pat , ka Sevastova stabilāka, ar plašāku tehnisko arsenālu. Turklāt Sevastova, neskatoties uz 2 gadu pārtraukumu, atkal ir virsotnē. ja nebūtu šis pārtraukums, viņa būtu stabila Latvijas pirmā!
Ostapenko šij Pliškova ziemā zaudēja bez variantiem, Anastasija noteikti nospēlēs labāk par Jeļenu!
Un SC ar grēko! Par Jeļenu raksta bez jāgas, par katru ikdienišķu uzvaru, gan izklaidēm. Nezin vai tā ažiotāža ap Ostapenko nav mākslīgi uzpūsta, ko it kā daži raksta- mīlu, u.t.t.
Head to Head | WTA Tennis

Te ir abu mūsējo pretnostatījums.
Jā - Anastasija uzvarējusi vienīgo savstarpējo spēli, un kopīgā maču statistikas procents abām ir diezgan līdzīgs.

Bet- abam ir pa diviem Tituliem( Aļonai viens no tiem ir Grand Slam), fināli - 4-2 Aļonas labā( viens no tiem Premier Mandatory), Aļona ir spēlējusi Gada finālturnīrā. Sapelnītajā naudā Aļona ir krietni priekšā, Rangā- nogruntējusies pirmajā desmitniekā( pat ,ja neaizsāv Grand Slam), punktu summa Aļonai 2arpus reizes lielāka kā Anastasijai. Aļonai 20 gadi, Anastasijai- 27.
Var vairāk patikt viena vai otra, bet diskusijas par to, kura ir labāka tenisa spēlētāja jāatliek līdz laikam , kamēr Anastasija izcīnīs Grand Slam

  +1 [+] [-]

, 2018-04-06 14:28, pirms 6 gadiem
Jānis Derums rakstīja: Piekrītu, ka Sevastovai maz cerību iekļūt 10, labi būtu,lai līdz sezonas beigām noturētos 20, bet Ostapenko arī sagaidāms kritiens. Vienīgi jautājums cik zems tas būs un kāda būs piezemēšanās!
pēc Maiami redzētā , ja nebūs traumas, es redzu ļoti niecīgu iespēju, ka gada beigās Aļona būs arā no pirmā desmitnieka

  +2 [+] [-]

, 2018-04-06 14:35, pirms 6 gadiem
Bam Bam rakstīja: Head to Head | WTA Tennis

Te ir abu mūsējo pretnostatījums.
Jā - Anastasija uzvarējusi vienīgo savstarpējo spēli, un kopīgā maču statistikas procents abām ir diezgan līdzīgs.

Bet- abam ir pa diviem Tituliem( Aļonai viens no tiem ir Grand Slam), fināli - 4-2 Aļonas labā( viens no tiem Premier Mandatory), Aļona ir spēlējusi Gada finālturnīrā. Sapelnītajā naudā Aļona ir krietni priekšā, Rangā- nogruntējusies pirmajā desmitniekā( pat ,ja neaizsāv Grand Slam), punktu summa Aļonai 2arpus reizes lielāka kā Anastasijai. Aļonai 20 gadi, Anastasijai- 27.
Var vairāk patikt viena vai otra, bet diskusijas par to, kura ir labāka tenisa spēlētāja jāatliek līdz laikam , kamēr Anastasija izcīnīs Grand Slam
Tie Tavi pirmie argumenti labāk sniedz atbildi uz jautājumu.
Attiecībā uz GS titulu - nu, tas ir drusku, nu, tā. Protams, arī ir kritērijs, un GS nevar izcīnīt nejauši, tomēr veiksmes faktors tur spēlē zināmu lomu.
Te jāatceras, ka Anastasija pagāšgad REĀLI bija tuvu US Openam. Drusku nenoplauka ar Slounu

     [+] [-]

, 2018-04-06 14:43, pirms 6 gadiem
JoKaLeMeNe rakstīja:
Anastasija sajā brīdī "izceļ" vēl mazāk. Un par to ir stāsts. Īpaši, ja zinām, ka Kasatkina nupat, ja nemaldos, sadauzīja Vozņacki, kura arī lielā mērā pieder pie šī paša stila. Ja kas, Anastasija ar viņu tāpēc nekādi netiek galā.
Aizsardzības spēlētājas ir viņas "barība", tieši tā. Kad novinnēs šo turnīru un drīzumā vēl pāris augstvērtīgus rezultātus uzrādīs, tad teikšu jā, Daša tagad ir stabila top spēlētāja.

Rīt parunāsim par Anastasijas izredzēm, ja būs lemts.

     [+] [-]

, 2018-04-06 15:34, pirms 6 gadiem
nicks rakstīja: Aizsardzības spēlētājas ir viņas "barība", tieši tā. Kad novinnēs šo turnīru un drīzumā vēl pāris augstvērtīgus rezultātus uzrādīs, tad teikšu jā, Daša tagad ir stabila top spēlētāja.

Rīt parunāsim par Anastasijas izredzēm, ja būs lemts.
Ne tikai aizsardzības. Mūsu Aļona ir bijusi viņas kliente jau ne reizi vien.

     [+] [-]

, 2018-04-06 16:19, pirms 6 gadiem
Tas, ka vakar, lai uzzinātu Sevastovas rezultātu, bija jāiet uz DELFiem, nevis tas bija operatīvi redzams šeit, protams, ir nožēlojami. Turklāt tā, kā izskatās, nav abstrakta massvēmekļu vaina, bet atsevišķa tenisa apskatnieka dīvainības.
Vēlos oponēt tiem, kuri saka, ka Ostapenko izkritīs no desmitnieka kā nopulēta raķete no puķainiem semeiņiķiem. Ir taču redzams, ka viņas spēle acīmredzami uzlabojas, kad viņai parādās normāls treneris, kurš ir spējīgs šo atombumbu savaldīt un ievirzīt pareizās sliedēs.
Treneris "J" bija tik liela kļuda, jo mazāk domāja par spēles uzlabošanu, bet gan par to, kā palikt siltajā vietiņā, dažādi skuķim un viņam mammukam izdabājot, glaimojot un pielienot. Tagad, ja viss paliks kā IV, un, ja nebūs negatīvu blakusapstākļu, piemēram, gari pārlidojumi, dikotēkas un divas spēles dienā, līmenis priekš 10-nieka un pat vairāk viņai ir. Reāli jau tā arī irt, ka uzvar pati un zaudē arī pati. Un Sevastova, arī nebrīnīšos, ja kādreiz vēl ieripos 10-niekā, jo šobrīd sieviešu teniss ir bez izteiktām līderēm, kur vairāk atkarīgs no mēnešfāzēm, nevis pašu meistarības.

     [+] [-]

, 2018-04-06 21:48, pirms 6 gadiem
Kur ir jūsu Kasatkina?
Piebildīšu vien, ka Aļona jau pati sev zaudēja, ne Kasatkinai.
1 2 41 komentārs