Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Gvardiola: "Janvārī mums tika piedāvāts nopirkt Pogbā un Mhitarjanu"

Rolands Eliņš

Gvardiola: "Janvārī mums tika piedāvāts nopirkt Pogbā un Mhitarjanu"
Pols Pogbā
Foto: Sportimage/PA Images/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas līdervienības Mančestras „City” galvenais treneris Žuzeps Gvardiola preses konferencē pirms derbija pret „United”, komentējot aģenta Mino Raiolas agresīvos izteikumus, atklāja, ka pirms pāris mēnešiem Raiola pats piedāvājis viņam „United” pussargu Pola Pogbā un Henrika Mhitarjana pāreju uz „City”.

Peps Gvardiola preses konferencē atklāja slavenais aģents Raiola janvārī sazinājies ar viņu un darījis zināmu, ka abi „United” pussargi ir pieejami transfēru darījumam. Pogbā, kura iepriekšējā pāreja no „Juventus” uz „United” tobrīd bija vērtīgākā futbola vēsturē, palika „United”, bet Mhitarjans vēlāk nonāca „Arsenal”.

Raiola sarunā ar BBC, komentējot Gvardiolas teikto, noliedza, ka būtu runājis ar viņu janvārī, taču nenoliedza, ka darījis „City” zināmu abu futbolistu pieejamību transfēra darījumos. „United” pārstāvji savukārt apliecināja, ka nebūtu iesaistījušies Pogbā pārejas darījumā.

Preses konferencē pirms Mančestras derbija, kurā „City” var nodrošināt čempiones titulu, ja uzvar, Gvardiolam tika lūgts komentēt Raiolas publiskos izteikumus, ka Peps esot gļēvulis un suns. „Pirms diviem mēnešiem Raiola pats man piedāvāja, ka Mhitarjans un Pogbā varētu spēlēt pie mums. Salīdzināt mani ar suni ir slikti. Viņam jārespektē suņi,” teica Gvardiola.

Spāņu treneris toties atteicās izteikties par to, cik ieinteresēts bijis Pogbā pārejā, taču norādīja, ka uzskata Pogbā par visaugstākās klases spēlētāju.

Savukārt pats Pogbā uz preses konferencē izskanējušo reaģēja ar ļoti izteiksmīgu ierakstu sociālajā tīklā „Twitter”.


Izmantotie resursi:
Paul Pogba: Man Utd midfielder was offered to...

  +3 [+] [-]

, 2018-04-06 20:26, pirms 6 gadiem
pogba ir viss pārvertetakais futbolists pasaule.

  -1 [+] [-]

, 2018-04-06 23:45, pirms 6 gadiem
Uzbūra ainiņu - MR zvana HG un saka:" Ir pieejami šādi spēlētāji. Ņemsi?" HG neredz pozīciju laukumā un atbild:" Nē, nav intereses." MR, zinot, ja izdotos realizēt transfērus kaut pa 70% no iepriekšējajiem transfēriem ( atlikušo klubs jau ir "atsitis"), tad tiktu pie laba kāposta, bet tas aiziet gar degunu, saka HG:" Suns!" HG atbild:" Suņi jāmīl, jo" suņi" spēj izdabūt no nafteniekiem naudu. " Un ņemot vērā MR klientūru...

     [+] [-]

, 2018-04-07 03:03, pirms 6 gadiem
Domāju, ka sociālo tīklu ērā, kad vienam spēlētājam ir vairāk sekotāju kā veselai komandai (Ronaldo, Messi, Pogba), aģenti viennozīmīgi vēlas savus spēlētājus "pārvietot" pēc iespējas vairāk. Pat ne labākos spēlētājus laukumā, bet labākos spēlētājus Instagram un pārējos soc. tīklos. Vērtība ir milzīga vien potenciālos kreklos, jo Jānim no Ogres vienalga vai Pogba MU kreklā skraida vai MC, jo redzējis viņa jauno frizūru un patīkot + skilllzzz

     [+] [-]

, 2018-04-07 09:21, pirms 6 gadiem
Nu tas drīzāk izklausās pēc kaut kāda Pepa mind games pirms derbija nevis realitātes. Iespējams Raiola tiešām dzērumā zvanīja kādam no City un apjautājās par iespējamu interesi. Bet katram loģiski domājošam cilvēkam skaidrs, ka MU nepārdotu nevienu spēlētāju City un City nepirktu nevienu no MU, īpaši jau sezonas vidū.

     [+] [-]

, 2018-04-07 10:07, pirms 6 gadiem
nauris noviks rakstīja: pogba ir viss pārvertetakais futbolists pasaule.
..Jo???

     [+] [-]

, 2018-04-07 10:27, pirms 6 gadiem
Raiola pats BBC atzina vakar, ka darīja City zināmu Pogbas pieejamību janvārī.

  -1 [+] [-]

, 2018-04-07 10:36, pirms 6 gadiem
Raiolam ir dziļi po klubu attiecības. Ja ir iespēja nopelnīt komisiju viņš to darīs. MU pārdeva spēlētāju Arsenal, ja būtu izdevīgs piedāvājums, gan jau pārdotu Mou nevajadzīgo un pat traucējošo Pogbu arī City. Janvāra beigās faktiski jau bija skaidrs, ka tituls MU nespīd šogad. Nav daudz klubu uz pasaules, kas var atļauties un vēlas iegādāties Pogbu, pārdevējam nemaz nav tik daudz variantu.

     [+] [-]

, 2018-04-07 10:55, pirms 6 gadiem
septembris rakstīja: Raiola pats BBC atzina vakar, ka darīja City zināmu Pogbas pieejamību janvārī.
Un MU pateica, ka nekāda pārdošana nav iespējama! Katrs var ticēt tam kuram vēlas. Bet vēlreiz atkārtošos - Pogbas pāreja uz City?!? Nu tak ieslēdzam loģisko domāšanu - tas bija iespējams pirms viņa atgriešanās uz MU, bet nejau tagad! Tas vairs nenotiks.

     [+] [-]

, 2018-04-07 11:06, pirms 6 gadiem
Raiolas un Pogbas interesēs ir notīties no MU. Pirms MU Pogba bija 3. labākais planētas spēlētājs un vairums pareģoja, ka viņš būs labākais jau drīz. MU viņš ir rezervists... Tādēļ tas būtu loģiski, ka Raiola meklē variatus viņu pārdod.
Ko gan citu MU var teikt? Vai esi redzējis, ka kāds klubs saka: "mēs pārdodam savu dārgāko spēlētāju."?
Pogba nav ne Mou ne Pepa sistēmas spēlētājs tādēļ uz City viņš noteikti nepāries, bet principā klubu savstarpējs darījums ir iespējams.
Menedžmenta līmeni nav fanu emociju, tur galvenais ir nauda. Arī viņiem kaut kādā mērā jāreķinās ar fanu viedokli, bet gan jau PRasti atrastu veidu kā tādu darījumu pasniegt.

     [+] [-]

, 2018-04-07 11:30, pirms 6 gadiem
Bla bla bla ...
- Rezervists?!? Kopš kura laika Pogba ir rezervists? Tikai tādēļ ka dažās spēlēs netika iekļauts sākumsastāvā? Kas tas par jocīgu argumentu? Vai Sterlings City ir rezervists?
- Nez kādēļ atkal negribi apskatīties uz visu situāciju kopumā, izraujot no konteksta tikai atsevišķas detaļas. Vēlreiz atkārtošos - Raiola pieņemsim dzērumā ir zvanījis uz City un interesējies par iespējamiem darījumiem (kaut kad). Neviens cits (Pogba, klubs, Maurs) nav vispār neko pat ieminējušies ka būtu neapmierināti, gluži otrādi. Un ja jau reiz tu tici visam kas parādās presē, kāpēc tad uzskati, ka viena puse (taviem argumentiem izdevīgā) nešaubīgi saka taisnību un otra melo? Bet tu jau te esi uzbūris ainu, ka Pogbas interesēs ir notīties, bet Raiola jau ir sarunājis pārdošanu Tikai apzināti ignorē faktu, ka Pogba ir MU piederošs spēlētājs. Jā, iespējams viņu tiešām kaut kad pārdos, bet nejau uz City, tak pamosties. Peps vienkārši pagaidīja derbiju, lai izdarītu kaut kādu papildu spriedzi pirms spēles paziņojot presei to, ko pēc paša vārdiem sakot zināja jau 2 mēnešus. Tas arī viss, ko no šitā visa ir vērts izlobīt nākotnei.

     [+] [-]

, 2018-04-07 11:46, pirms 6 gadiem
Man Utd Pogbas savu transfēru naudu ir atpelnījis ar uzviju, kaut vai caur Adidas advertiem, jo gan tiesības uz Pogbas personisko tēlu, gan Man Utd pieder Adidas, kas finansiāli esot bijis ļoti izdevīgi Man Utd. Un vienmēr esmu uzskatījis, ka Pogba bija vairāk Vudvarda un mārketinga komandas pirkums. Vasarā Pogba būs prom un, visdrīzāk, Beils kā kreklu tirgotājs būs sastāvā.
Es piekritīšu ABa, ka Pogbas pāreja uz City nenotiks, bet ne jau kaut kādu "romantisku" iesmelu dēļ kā savstarpējais naids u.tml, bet vienkārši tādēļ, ka Pepam viņš īsti nav vajadzīgs. Un viennozīmīgi, ka laiks, kad šī informācija ir nonākusi sabiedrībā nav nejaušība.

     [+] [-]

, 2018-04-07 11:50, pirms 6 gadiem
Katram Pogba, MU, Mourinjo. Raiolam, citiem klubiem ir savas intereses. Tās nesakrīt. Es neticu nevienam. Vēl mazāk ticu, ka Railos līmeņa aģents biznesu kārto, zvanot citiem dzērumā. Redzot situāciju - Pogba spēlē slikti, bieži paliek rezervē, domāju, ka ir loģiski, ka Raiola grib viņu pārdod, un viņš būtu gatavs pārdod viņu uz City, jo viņam po, viņam galvenā interese komisija un lai viņa klienta vērtība nekristos. Domāju, ka Mou negrib Pogbu pie sevis, jo vienkārši nav viņa tipa spēlētājs. Iespējams MU negrib Pogba pārdod, jo liels commercial value viņam utt. Lai gan domāju, ja City piedāvātu 200 m viņi piekristu.
Iespējams Tu nesaprati, es negribu, lai Pogba spēlētu City.
Mans points klubu vadītājiem un aģentiem galvenais ir nauda. Viņi nekārto darīšanas emocionāli.
Nedomāju, ka tas ir Pepa mind games, viņš vienkārši gribēja uzbraukt Raiolam un atrodas emocionāli satricinātā stāvoklī pēc izgāšanās Anfield, tādēļ tagad to pateica. Šodienas derbijs ir samērā mazsvarīgs. Domāju City būs 2. sastāvs.

     [+] [-]

, 2018-04-07 12:04, pirms 6 gadiem
Raiola dzīvo savu dzīvi un es pieļauju, ka viņš vispār nerunājot ar pašu spēlētāju sāka apzvanīt klubus un piedāvāt Pogbu. Iespējams tādā veidā izdarot sava veida spiedienu uz MU. Bet Raiola nevar ietekmēt pilnīgi visu. Šajā gadījumā viņam ir jārēķinās ar MU.
Es ļoti labi saprotu, ka Pogba ir vēl mazāk Pepa tipa spēlētājs kā Moura tipa spēlētājs. Un tāpēc viņš tur nebūs. Bet es arī neticu, ka pats Pogba būtu gatavs pāriet uz City, pārāk daudz viskautkas ir sadarīts pēdējo pāris gadu laikā soctīklos, reklāmās utt. Nav jau tā, ka City būtu vienīgais maksātspējīgais klubs pasaulē. Un tieši tāpēc tas viss ir pilnīgs sviests par pārdošanu janvārī, kuram vēl ja ne Raiolam to nesaprast? Tādu darījumu, īpaši vēl uz City, vienkārši nebūtu iespējams paspēt īstenot janvārī.

     [+] [-]

, 2018-04-07 12:05, pirms 6 gadiem
Railoa savu "suņa interviju" sniedza pirms 1-2 nedēļām. Pepam nebija iemeslu sākt ar viņu publisku kašķi agrāk.

     [+] [-]

, 2018-04-07 13:04, pirms 6 gadiem
Nu tā ne tuvu nebija pirmā reize kad Raiola publiski "kritizē" Pepu. Kurš nu šaubītos, ka Raiola ir pretīgs tips. Tādēļ vēl jo dīvaināk šķiet tas, ka viņš piedāvā savu labāko klientu City (lasi Pepam). Viņš tak gan jau arī kaut ko saprot no tā futbola un nevar neapzināties, ka Pogba šī brīža City drīzāk izskatītos pēc citplanētieša (pārsvarā runājot par darbu bez bumbas). Vispār es redzu tikai 2 klubus kuriem Pogba šobrīd varētu noderēt un kuri to varētu atļauties - PSG un Real. Komandas un čempionāti, kuros var mierīgi ielikt sastāvā viņu neuztraucoties par to, ka viņš uzliks mīksto darbam aizsardzībā. Es jau kādu laiku atpakaļ minēju, ka šādu Pogbu nav sarežģīti nomainīt. Piemēram Lazio spēlētājs Savičs izskatās kā kopija Pogba, tikai iespējams ar labāku darba ētiku. Bet nu skatīsim kas notiks vasarā, MU gaidāms sarežģīts darbs ja grib cerēt uz kaut ko vairāk.

     [+] [-]

, 2018-04-07 13:19, pirms 6 gadiem
Un esmu pārliecināts, ka šovakar nebūs nekāds 2.sastāvs. Domāju apmēram 1,5 sastāvs. Ja man būtu jāliek nauda, teiktu ka 100% malā paliks Fernandinjo un KDB, iespējams arī Sanē un Silva. Bet tiem sezonas laikā sanāca vairāk atpūsties. Aizsardzībā gan jau arī būs kāda rotācija ar Zinčenko un/vai Danilo sastāvā.
Nevar Peps atļauties tāpat vien derbiju savā laukumā, kurā turklāt ir iespējams noformēt titulu, uztvert kā ierindas EPL spēli. Diez vai iespējamais zaudējums šovakar kaut kā pozitīvi varētu ietekmēt komandu pirms neiespējamās misijas otrdien.

     [+] [-]

, 2018-04-07 16:24, pirms 6 gadiem
Minēšu: Edersons, Danilo, Laports, Stouns, Delfs, Gunduāns, Stērlings, Bernardo, Yaya, Sanē, Žezuss.